duminică, 15 iulie 2018

Mesajul Domnului nostru Isus Cristos dat preiubitei Sale fiice, Luz de Maria, 5 iulie 2018


Iubitul Meu Popor:
CEL RĂU NU SE ODIHNEȘTE ȘI EU DORESC CA AI MEI COPII SĂ NU SE ODIHNEASCĂ.
TREBUIE SĂ FIȚI MARTORI AI CUVÂNTULUI MEU ȘI ÎNDEPLINITORI FIDELI AI LEGII DIVINE.
NU TREBUIE SĂ VĂ TEMEȚI, TREBUIE SĂ DEMONSTRAȚI CĂ SUNTEȚI COPIII MEI.

Poporul Meu:
Vă cunosc și vă port în Inima Mea perpetuând Dragostea Mea pentru omenire pentru salvarea tuturor copiilor Mei.
Cu durere privesc cum atâtea creaturi renunță la Iubirea Mea pentru a începe un drum al libertinajului, care vă va duce către suferință din rebeliune, protestele și stările inconstante de spirit care vă fac să rămâneți în rău.  Omenirea se află într-o confruntare constantă în intoleranță, în pierdea eticii, în cadrul instabilității și subversiunii totale, accentuând puterea pe care răul o are asupra omului.
Iubiții Mei, vă găsiți în mijlocul tenebrelor cu care cel rău a acoperit rațiunea și gândirea umană, și așa ați fost  scufundați în depravare prin intermediul controlului și diviziunii care vă fac să vă revoltați împotriva Preasfintei Noastre Treimi și împotriva Mamei Mele.
AȚI UITAT CĂ MAMA MEA V-A ANUNȚAT CĂ DICTATURILE VOR FACE POPOARELE SĂ LE CADĂ PRADĂ?
Rugați-vă copii Mei, rugați-vă pentru Nicaragua, copii Mei suferă și sunt făcuți martiri.
Rugați-vă copii Mei, rugați-vă pentru Venezuela, suferă de marea cruzime din partea opresorilor.
Rugați-vă pentru Statele Unite, suferința se accentuează prin intermediul Naturii.
Rugați-vă copii Mei, rugați-vă pentru Ecuador și Chile, pământul lor se cutremură.
Totul este bucurie și emoție, ziua trece și timpul omului continuă fără mari schimbări, înaintea căruia, geniul uman se menține fără vorbi depre teribilul păcat în care trăiește și despre creșterea păcatului care vă va face să pierdeți Viața Eternă.
Omul se bucură în păcat și disprețuiește ceea ce implică un efort pentru a înfrânge ale sale nefaste acțiuni și fapte contrare Voinței Mele.
Sunt atâția cei care Mă jignesc!...
Sunt atâția cei care Mă resping!...
SUNT ATÂȚIA CEI CARE MĂ TRĂDEAZĂ ȘI CARE S-AU ÎNCREDINȚAT HOARDELOR RĂULUI ȘI, FĂRĂ TEAMĂ, O JIGNESC PE MAMA MEA, DAR FĂRĂ SUFLETELE CARE MĂ IUBESC, PĂMÂNTUL S-AR AFLA ÎNTR-UN TOTAL ÎNTUNERIC.
Secerişul se apropie şi Legiunile Mele Cerești sunt atente pentru ca nici un strugure în stare rea să nu treacă fără pocăință și fără să-mi ceară iertare.
Cerul va fi mai roșu și omul va rămâne în așteptare. Inima Pământului va intra într-o tensiune și  la suprafaţă se cutremură, fără ca asta să fie ceva nou pentru om, dar da, ajunge să fie ceva nou pentru om: influența negativă peste capacitatea de a acționa și a reacționa în creatura umană. Violența l-a îmbrăcat pe om și l-a făcut să piardă pacea și fraternitatea.
OMENIREA SE CONFRUNTĂ INTENS CU NENOROCIREA UNUI DESTIN ALES ÎNAINTEA INFLUENȚEI RĂULUI.
Organizațiile care au stabilit forma guvernelor și a omenirii s-au compromis cu răutatea și cu păcatul, introducând tiptil în Poporul Meu obiceiul de a practica păcatul, începând de la cei mai mici și apoi continuând cu tinerii, la care au adăugat restul omenirii.
Iubiții Mei, în acest moment, în marea majoritate a organizațiilor mondiale, masoneria și sectele  care s-au infiltrat în ele au  putere de decizie, formând marea platformă pe care o așteaptă impostorul.
ÎN CE DIRECŢIE SUNT GHIDAȚI COPII MEI? Către minciuna pe care v-o prezintă ca pe niște adevăruri pentru a nu vă ridica din păcatul în care vă găsiți. Interesele nu sunt ale Mele, ci ale dușmanului care vă convinge să continuați negându-Mă și care îi persecută pe copiii Mei.
DE ACEEA, COPII, CREȘTEȚI, ÎNTĂRIȚI-VĂ CU EUHARISTIA UNDE MĂ GĂSIȚI PREZENT. AVEȚI ÎNCREDERE MAI MULTĂ ÎN MINE ȘI ÎN MAMA MEA. NU VĂ TEMEȚI SĂ FIȚI ARĂTAȚI CU DEGETUL SAU DISPREȚUIȚI, CÂND VĂ ÎMPIEDICĂ SĂ VORBIȚI DESPRE MINE.
Adevărul ne va face liberi (In 8,32) dar liberi cu adevărat. Nu fiți dintre cei care spun că Mă iubesc și le este frică de ceea ce vor spune ceilalţi. Fiți puternici și determinați pentru că a fi martor, rămânând în Legea Divină, în fraternitate, și îndeplinind Sacramentele, Duhul Meu Sfânt vă va lumina și vă va face să discerneți sub protecția Adevărului Meu.
Iubitul Meu Popor, amenințările războiului nu se opresc, cauzele sunt interesele pentru puterea mondială, unicul guvern, unica monedă, unica religie, cu scopul final de a supune omenirea înaintea tentaculelor răului.
LUAȚI ÎN SERIOS CHEMĂRILE MELE, NU LE RESPINGEȚI CĂCI MOMENTUL  PUNE PRESIUNE.

Iubitul Meu Popor:
MAMA MEA ESTE ”REGINA ȘI MAMA ULTIMELOR TIMPURI” ȘI ACESTEA SUNT ULTIMELE TIMPURI, NU CHIAR SFÂRȘITUL LUMII.

NU VĂ TEMEȚI CĂCI MAMA MEA ESTE CU VOI ȘI VĂ PROTEJEAZĂ.
Fiți îndeplinătorii Voinței Noastre Divine, care vă cheamă spre salvare. Apropiați-vă de Mine în Euharistie și invocați-Mă constant, fiți perseverenți, nu răciți în credință.
VENIȚI LA MINE, COPIII MEI, VENIȚI LA MINE.

Vă binecuvântez, vă iubesc.
Al vostru Isus.
AVE MARIA IMACULATĂ, CONCEPUTĂ FĂFĂ DE PĂCAT
AVE MARIA IMACULATĂ, CONCEPUTĂ FĂFĂ DE PĂCAT
AVE MARIA IMACULATĂ, CONCEPUTĂ FĂFĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI:

Fraților:
Controversa mondială arată că omul se mișcă în nesiguranță, dar mai ales în pierderea fricii de Dumnezeu și a fricii de a-L jigni.
Cum zice Domnul nostru: ”cel care are nevoie de Mine să vină la Mine”, dar pentru a merge la El trebuie să fim dispuși să renunțăm la păcat.
Suntem martori ai puterii răului care acționează în voința umană când aceasta nu este conștient de Adevărurile pe care Dumnezeu le-a stabilit pentru a fi îndeplinite de Poporul Său.
Fraților, există Legi Divine și fără a le îndeplini, nu putem fi copii ai lui Dumnezeu.
Să nu fim dintre cei care rămân uimiți de perversiunea omului, ci să fim dintre cei care, din dragoste pentru Dumnezeu, ducem Cuvântul Divin pentru a fi cunoscut și recunoscut de frații noștri.
Să ne trezim, cel rău luptă și fură sufletele și Cristos suferă din cauza setei de suflete. Amin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu