marți, 3 septembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 15 IULIE 2019


Iubit Popor al Lui Dumnezeu,
PRIMIȚI IUBIREA DOMNULUI NOSTRU ȘI AL VOSTRU, ISUS CRISTOS, ȘI A NOASTRĂ ȘI A VOASTRĂ PREASFÂNTĂ MAMĂ, REGINA CERURILOR ȘI A PĂMÂNTULUI.
Cu dorința ca această generație să-L recunoască și să-L adore pe Domnul și Dumnezeul ei și să fie una cu Preasfânta Treime, sunt trimis la omenirea pierdută acum, când curentele  ce nu sunt ale Regelui și Domnului nostru Isus Cristos deja nu mai colindă Pământul și nici sufletele, ci s-au adâncit în om.
Biserica Regelui și Domnului  vostru, Isus Cristos, nu trebuie să se dezbine. Acum este momentul pe care l-a așteptat satana pentru a distruge Poporul Lui Dumnezeu ca să ducă cu sine cel mai mare număr de suflete.
Confuzia nu se lasă așteptată: în cămin, în Biserică; în marile și în cele mai mici detalii ale vieții, confuzia este purtată de îngerii răului care nu pierd nici un moment pentru a mări prada lor.
Aceasta este generația care va trăi marele act de Milostivire Dumnezeiască: AVERTISMENTUL, însoțit de evenimentul pe care vi l-am descris în Revelațiile anterioare, (eveniment cosmic) în timpul căruia nici un suflet nu va reuși să fie examinat de el însuși; toate sufletele vor dori să se uite la ele însele precum albinele la miere.
Iubiților de Dumnezeu Unul și Întreit, mențineți legătura cu Regele și Domnul nostru, Isus Cristos ca să nu fiți tentați să vă îndepărtați și să renunțați atunci când cel rău exercită presiune asupra omului, nu numai din exterior, ci și la nivel personal muncindu-l în psihic, și de acolo, împietrindu-i inima, mai ales sentimentele numai spre rău.
Acesta este un timp când creaturile umane sunt tentate continuu, fără odihnă, până și în somn, ca la trezire să se îmbrace din nou cu cârpele pe care le-au schimbat pentru haine noi, într-o viață nouă, în Iubirea de Cristos.
            PENTRU A-L IUBI PE REGELE VOSTRU NU ESTE INDISPENSABIL INTELECTUL, CI O INIMĂ DE CARNE, O CREATURĂ UMILĂ (vezi Ps 50,19) ÎN CARE SĂ STRĂLUCEASCĂ ÎNȚELEGEREA ȘI CARITATEA PENTRU FRAȚII VOȘTRI.
Creatura umană individualistă este impunătoare, este câmp de cultivare a răului care se dezvoltă, făcându-i pe ceilalți să acționeze dezorientați și supuși. De aceea, popoarele s-au transformat în câmpuri de luptă spirituală, nu mai este comuniune între frați, ci linii de gândire bine marcate, definite și diferite.
Copii ai Lui Dumnezeu, nu trebuie să vă separați de adevărata doctrină; acesta este timpul MARELUI ADEVĂR în care oile trebuie să știe să asculte Vocea Păstorului lor, altfel veți fi duși pe vârfurile stâncilor. (vezi In 10, 2-5)
O calitate îl distinge pe un fiu Lui Dumnezeu în acest moment de tenebre, și aceasta este umilința care aduce iertarea între frați, în tot locul și în principal în familie că să nu fiți invadați de mândrie.
Copii ai Lui Dumnezeu, alertați pe frații voștri despre Avertisment, este aproape, atât încât a început purificarea omenirii. ALTĂ PICĂTURĂ DIN CUPA TATĂLUI VEȘNIC A FOST VĂRSATĂ PESTE OMENIRE, PĂMÂNTUL SE DESCHIDE, MARILE PLĂCI TECTONICE PROVOACĂ DISPERARE ÎN OMENIREA CARE SUFERĂ DIN CAUZA MARILOR CUTREMURE.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, RUGAȚI-VĂ PENTRU MEXIC, TREMURĂ CU PUTERE.
Omul suferă enorm.
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Statele Unite, această națiune este purificată încă o dată și încă o dată, locuitorii ei trebuie să se reîntoarcă la Regele și Domnul ei, acest pământ se cutremură cu putere și natura îl biciuie încă o dată și încă o dată. Rugați-vă  Sfântul Rozariu!
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, Soarele duce la suferință Pământul și într-un final, omul.
Iubiților, marea surprinde cu puterea ei, cutremurul de la suprafață nu are legătură cu străfundurile pământului care se cutremură și ele.  
Rugați-vă, Popor al Lui Dumnezeu, rugați-vă, actele terotiste cresc și omul suferă.
Este urgent să lucrați în câmpul spiritual, protecția spirituală este necesară în fața împărăției întunericului care s-a năpustit peste omenire în vânătoare de pradă. Diavolul știe cât timp are și grăbește și crește persecuția lui împotriva Poporului Lui Dumnezeu.
Ideologiile prezentate precum mari noutăți, s-au gestat cu timp în urmă pentru a fi deschise înaintea umanității în acest moment de convulsie mondială în care totul e noutate, RĂUTATEA ESTE BUNĂ ȘI ACTELE BUNE SUNT VĂZUTE CA RELE.
POPORUL LUI DUMNEZEU VA SUFERI, ROMA VA FI INVADATĂ DE CEI PE CARE I-A PRIMIT ȘI POPORUL LUI DUMNEZEU VA FI PERSECUTAT  ÎN TOATĂ LUMEA; DE ACEEA VĂ CHEM SĂ VĂ CONSOLIDAȚI CREDINȚA, SPERANȚA ȘI CARITATEA.
Copiii Lui Dumnezeu trebuie să se unească și în Sfintele Inimi să fie UNA pentru ca protecția să fie reciprocă, ca oferirea, și a fi mai spirituali” să fie înțelese de toți. Omenirea trebuie să fie fraternă, să se iubească precum Regele și Domnul nostru vă iubește pentru a rezista schimbărilor purificării în care Pământul a intrat.
ÎN DUMNEZEU UNUL ȘI ÎNTREIT, CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Iubiți frați, în aceste timpuri ale creșterii spirituale, trebuie să fim Iubire precum Cristos este Iubire. Unitatea în Poporul Lui Dumnezeu este prima necesitate, precum apa, precum hrana, precum aerul pentru viață. Precum fii ai Lui Dumnezeu, care aflăm de purificarea în care am intrat, trebuie să ne trezim spiritual ȘI SĂ NE UNIM ÎN CRISTOS ÎNTR-O SINGURĂ INIMĂ, SĂ PALPITĂM CU EL, SĂ FIM CU FRATELE AȘA CUM NE CERE CRISTOS.
Să rămânem conștienți că UNITATEA este puterea pentru copiii Lui Dumnezeu și o opreliște în fața puterilor răului.
Fraților, Sfântul Arhanghel Mihail ne alertează, Cupa Tatălui a vărsat încă o picătură peste Pământ, anticristul manipulează deja frații, mișcă puterea mondială cum el dorește și parte din frați nu cunosc ceea ce trăiește omenirea; și precum spune Preasfânta Scriptură, sunt nepreveniți și nu cred în ceea ce îi alertează Cerul.
Să fim candele care ard în tot momentul și să fim acel ulei nou care nu permite ca să se stingă candela fratelui. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu