miercuri, 4 septembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 2 AUGUST 2019


Popor al Lui Dumnezeu,
REGELE ȘI DOMNUL NOSTRU, ISUS CRISTOS, DOREȘTE CA TOȚI SĂ SE SALVEZE ȘI SĂ AJUNGĂ LA CUNOAȘTEREA ADEVĂRULUI (vezi I Tim 2,4)
Fiecare dintre Îngerii voștri Păzitori, Însoțitorii voștri de Drum, se află în punctul de apogeu al misiunii lor pentru voi față de atâta respingere la care este supus tot ceea ce reprezintă Divinitatea.
SUNT ATÂTEA VICLENII ALE RĂULUI CE UMBLĂ PERMANENT ÎNAINTEA VOASTRĂ PENTRU A VĂ FACE SĂ CĂDEȚI ÎNCÂT MUNCA ÎNGERILOR VOȘTRI PĂZITORI A CRESCUT ÎN FAȚA SLĂBICIUNII PUTERII VOINȚEI UMANE ȘI A RISCULUI DE A PIERDE VIAȚA VEȘNICĂ.
Nu dați atenție când vă chem să rămâneți hrăniți cu Trupul și Sângele Regelui și Domnului vostru, Isus Cristos. NU VĂ CĂIȚI DE PĂCATELE COMISE, NICI NU DORIȚI SĂ VĂ SCHIMBAȚI, nu ajungeți la spovadă cu o inimă chinuită de remușcări, ci cu o minte confuză care nu știe ce dorește, îmbibată în lipsa de iubire față de Preasfânta Treime și față de aproapele.
Diavolul muncește pe brânci pentru ca omul să fie cauză de diviziune în Poporul Lui Dumnezeu, și astfel prada răului crește rapid, în fața unei umanități grăbite care nu discerne.
Vă mișcați în lumesc și v-ați transformat în creaturi lâncede spiritual, și ca consecință, cu mare ușurință schimbați gândurile și sentimentele voastre. Este un pericol grav cel în care rămâneți, în aceste timpuri care precede marii catastrofe de diverse feluri și vă veți simți abătuți ușor având o lejeritate extremă față de păcat.
ESTE NECESARĂ CREDINȚA ÎN CUVÂNTUL DIVIN. ESTE URGENT SĂ CREDEȚI PENTRU A VĂ DECIDE SĂ TRĂIȚI CERÂND PROTECȚIA ȘI ASISTENȚA CERULUI ÎNSUȘI PENTRU A NU FI CONFUZAȚI DE LUPII CU PIEI DE OI.
Este necesar ca fii Lui Dumnezeu să recunoașteți Adevărul Divin și să mențineți discernământul pe care Duhul Sfânt vi-l dă. Pentru aceasta, trebuie să fiți creaturi ce s-au golit de fetiditatea răului și sunt dispuși să fie mai mult ai Lui Dumnezeu decât ai lumescului.
Popor al Lui Dumnezeu, Soarele emană către univers contaminanții de plasmă magnetică și acestea ajung pe Pământ provocând într-un moment determinat ca mediile de comunicare să cadă la nivel mondial.
Apoi va veni frigul pe tot pământul și cu el, pestele vor afecta omul.
Nu uitați că vulcanii se activează, unii mai mici vor provoca daune mai mari decât alții, rămâneți alertați cu vulcanul Vezuviu.
COPII AI REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU, ISUS CRISTOS, NU REUȘIȚI SĂ VĂ IMAGINAȚI CE CURS AȚI FĂURIT.
CÂTĂ SUFERINȚĂ DESCHIZÂNDU-I POARTA DIAVOLULUI, LĂUDÂND FALSE IDEOLOGII, FĂCÂNDU-LE SĂ FIE REGULI DE VIAȚĂ!
OMUL A RIDICAT TEMPLE DIAVOLULUI ȘI A ADERAT LA DORINȚELE LUI INFERNALE  ÎNTUNECATE, FACÂND SĂ DEVINĂ REALITATE PE PĂMÂNTUL PE CARE L-AȚI PRIMIT CA MOȘTENIRE.
NU CONTINUAȚI SĂ IGNORAȚI SEMNALELE ACESTOR MOMENTE! Convulsia se generalizează din țară în țară, din creatură umană în creatură umană ca o plagă ce se extinde și se agață de mintea omului împietrindu-i inima față de tot ce este bine.
Rămâneți în alertă, răul în strategia lui împotriva copiilor Regelui și Domnului nostru și al vostru, Isus Cristos, trimite permanent omului gânduri contrare Legii Divine și acestea sunt primite voluntar de cel care nu vrea să trăiască ca fiu al Lui Dumnezeu. 
Rugați-vă, fără a vă opri, rugați-vă pentru frații voștri, omenirea are nevoie urgent să se apropie de Dumnezeu și să-I dea mâna Celei care este Regina Cerurilor și a Pământului, Mama noastră și a voastră, Preasfânta Fecioară Maria.
Rugați-vă ca frații, rugați-vă pentru Italia, poporul ei plânge cu mari lamentații.
Rugați-vă cu iubire fraternă, rugați-vă pentru Mexic, pământul se cutremură în urma vulcanului Popocatepetl.
Rugați-vă cu credință, rugați-vă, provocările între puteri alerteză omenirea.
Rugați-vă ca frații, rugați-vă pentru Elveția, clima o lovește puternic.
Omenirea suferă și va fi cutremurată până la saturație după ce va fi fost purificată și trecută prin creuzet. Voi, ca fii ai Lui Dumnezeu, veți primi PACE ÎN INIMILE VOASTRE, ȘI SPERANȚA CE NU SE CLATINĂ. VEȚI PRIMI MARE RECOMPENSĂ PENTRU FIDELITATEA VOASTRĂ.
Înainte, copiii ai Lui Dumnezeu!
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI

Fraților, iubitul nostru Sfânt Mihail, ne alertează despre amenințările permanente ce se cern peste pământ.
Omul care a decăzut spiritual se transformă într-un magnet ce atrage pericole ce provin din Univers fiindcă omenirea încă nu crede că, dacă omul se îndepărtează de Dumnezeu, protecția se retrage de asemenea.
Același lucru se întâmplă și cu natura care lovește împotriva celor ce au renunțat la Dumnezeu pentru că natura nu-l recunoaște pe cel ce nu trăiește Voința Dumnezeiască.
Fraților, să fim conștienți de nevoia de a mijloci unii pentru alții! Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu