miercuri, 4 septembrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 28 IULIE 2019


Iubiții Lui Dumnezeu,
CA FII AI LUI DUMNEZEU CARE DORESC SĂ SE MÂNTUIASCĂ ȘI SĂ CONSTRUIASCĂ SPIRITUALITATEA PERSONALĂ PE BAZA FERMĂ A EVANGHELIEI PENTRU A O DA FRAȚILOR LOR, FIIND ÎNDEPLINITORII PRIMEI PORUNCI (vezi Mt 22,37), VĂ CHEM SĂ RĂMÂNEȚI ATENȚI!
Sufăr în fața indiferenței multelor creaturi umane care-și petrec viața fără a lua la cunoștință tot ceea ce trăiește omenirea - uneori, pentru că în cămine nu-L cunosc pe Dumnezeu sau L-au scos din viața lor și părinții dau libertate completă copiilor pentru ca aceștia să ia decizii pentru care nu sunt pregătiți.
ACEASTA FACE PARTE DIN MAREA BĂTĂLIE DINTRE BINE ȘI RĂU CARE A PĂTRUNS ÎN CĂMINE CU TELEVIZIUNEA ȘI S-A EXTINS PRETUTINDENI PRIN MEDIILE TEHNOLOGICE CONCEPUTE PENTRU A AJUNGE SĂ TRANSFORME OMUL PRIN FAPTA ȘI ACȚIUNEA LUI. Munca a fost lentă, dar în acest moment roadele se arată în fața celei mai mari părți ale omenirii fără urechi, fără ochi, fără inimă, fără minte, fără gând, capturată de libertinajul care v-a făcut să fiți guvernați de egoul uman total contaminat de păcat și imoral.
CONSACRAȚII REGELUI ȘI DOMNULUI NOSTRU ȘI AL VOSTRU, ISUS CRISTOS, TREBUIE SĂ RIDICE VOCEA ȘI SĂ ALERTEZE POPORUL LUI DUMNEZEU DESPRE CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN TIMPURILE ÎN CARE SFINȚENIA ESTE NECESARĂ FIECĂRUIA, DEȘI TRĂIȚI ÎN MIJLOCUL BĂTĂILOR DE JOC ȘI A PERSECUȚIILOR CELOR CARE NU MENȚIN FERVOAREA ȘI ZELUL PENTRU CREDINȚĂ.
Vă găsiți în mijlocul marilor încercări, în mijlocul diversității de opinii, lâncezeli, tentații; omul s-a întunecat împietrindu-și inima, pierzând caritatea și trăind în mijlocul multelor opinii diverse care vin din același sân al Bisericii care-L reprezintă pe Regele și Domnul nostru, Isus Cristos.
SCHISMA NU SE LASĂ AȘTEPTATĂ, DIFERENȚELE ÎNTRE CLER IES LA LUMINĂ ȘI POPORUL LUI DUMNEZEU PRIMEȘTE CEEA CE LE PERMITE CEL MAI MARE LIBERTINAJ, FIIND PUȚINI CEI CE NU DORESC REFORME CE TERGIVERSEAZĂ ADEVĂRATA DOCTRINĂ înaintea căreia scandalurile vor fi de fiecare dată mai mari și mai frecvente. Copiii Lui Dumnezeu se rătăcesc primind cu mare nesaț imoralitatea și falsitatea ce le permite fapte și acțiuni lipsite de respect față de Legea Lui Dumnezeu, invalidând Poruncile, postul și însăși rugăciunea pentru ca cel rău să se miște cu mai mare libertate între copiii Lui Dumnezeu. Cel rău vă va spune: sunt înșelați, ați fost înșelați! Nimic nu a existat, nici Scriptura, nici Poruncile, nici Sacramentele, totul a fost pentru a manipula omenirea.
Copii ai Lui Dumnezeu, iubiții Regelui și Domnului vostru, Isus Cristos, vegheați tot timpul, mențineți credința neclintită oricât de multe încercări înfruntați, nu apucați calea largă a păcatului, a ușurinței, nu ascultați pe cel care vă spune că Evanghelia este prostie! Anticristul mișcă corzile cât e nevoie ca să mențină pregătită calea bătătorind-o prin slujitorii lui.
MENȚINEȚI CANDELELE APRINSE, NU URMAȚI FALSE DOCTRINE, NICI IDEOLOGII NOI CARE ALTEREAZĂ CUVÂNTUL DIVIN. FIȚI INTELIGENȚI, DIAVOLUL NU VĂ VA PREZENTA RĂUL CA RĂU, DIMPOTRIVĂ, VĂ VA ÎNȘELA.
Rămâneți în alertă în fața aceluia care vă cere să îndepliniți ceea ce nu este parte a Adevăratei Doctrine. Nu uitați că diavolul a pătruns în Biserica Regelui și Domnului nostru, Isus Cristos, pentru care ”FEMEIA ÎMBRĂCATĂ-N SOARE CU LUNA SUB PICIOARELE EI (vezi Apoc 12,19), VA ZDROBI ANTICRISTUL ȘI ÎNGERUL DE PACE E UNIT CU EA.
Nu permiteți ca frica să vă inunde, ci dimpotrivă, cunoașteți Adevărata Doctrină, cunoașteți Sfânta Scriptură, hrăniți-vă cu Trupul și Sângele Lui Cristos cum se cuvine, pregătiți și constant; faceți propunere fermă de a nu păcătui!
Pământul a suferit din cauza omului care l-a distrus, Creația a fost invadată de profitul uman fără milă și fără a se gândi la viitor. În acest moment, apa au contaminat-o, pământul însuși l-au otrăvit, aerul îl contaminează, Creația geme pentru că omul nu o adoră și a distrus ceea ce Dumnezeu i-a dăruit pentru subzistența lui. Să aveți în vedere că Unicul pe care trebuie să-L adorați este Dumnezeu Unul și Întreit (vezi Lc 4,8). Creația se năpustește împotriva omului pentru că omul nu Îi corespunde lui Dumnezeu ca și creatură a Lui.
Soarele se comportă neobișnuit și în consecință, dăunează Pământului.
Rugați-vă copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Japonia, marele cutremur o divide!
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Statele Unite, această mare națiune suferă cea mai puternică lecție a ei!
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, vulcanii provoacă prăpăd pe tot Pământul!
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Biserica Catolică și oferiți post!
Iubiți copii ai Lui Dumnezeu, această generație suferă și suferința va crește, dar copiii Lui Dumnezeu au tot timpul ajutorul Divin, deci nu vă temeți, nu vă temeți, fiți fideli!
Cu Legiunile Cerești vă protejez, în Numele Preasfintei Treimi și a Reginei și Preasfintei noastre Mame Maria.
A LUI ESTE PUTEREA, CINSTEA ȘI GLORIA ÎN VECII VECILOR, AMIN! (vezi Rom 11,36)
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, pacea Dumnului trăiește în toate inimile.
Sfinte Arhanghele Mihail, apără-ne-n luptă!
În acest Cuvânt pe care ni-l transmite Sfântul Mihail, ne expune o panoramă realistă a stării spirituale a omenirii și nu exclude pe niciunul.
Fiecare Cuvânt este o deschidere de ochi a oamenilor și o trezire a inimilor adormite de seducerile răului ce domnește în acest timp pe Pământ.
Haosul nu va veni, a venit și o mare parte nu îl percepe; omenirea trăiește acest haos pe care-l simte normal, făcând parte din noua formă de viață care nu are opreliști, ci din zi în zi împrăștie noutăți cu care ea se scufundă în abisul pe care satana îl prezintă ca oamenii să se piardă.
De aceea, pregătirea omului ca și creatură a Lui Dumnezeu este urgentă, mai ales spirituală, știind că nu trebuie să se confunde cu o spiritualitate bazată pe rituri ezoterice, ci să fie o adevărată spiritualitate, cea care îl unește pe om cu Creatorul lui.
Fraților, să luăm cu mare seriozitate Cuvintele pe care Cerul permite să ajungă la noi. Timpul deja nu este timp, în fiecare zi omenirea suferă de la un capăt la altul al Pământului și această suferință va ajunge la toate națiunile. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu