vineri, 6 septembrie 2019

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 26 AUGUST 2019

Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
SUNT POARTA CERULUI, DE ACEEA VĂ CHEM CONSTANT SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETUL ȘI SĂ FIȚI MESAGERII IUBIRII LUI DUMNEZEU TATĂL.
Poporul Fiului Meu este Poporul care îndeplinește Voința Divină împărțind cu frații acea Iubire Milostivă care e emanată din Preasfânta Inimă a Fiului Meu.
Privesc cu tristețe cum unii dintre copiii Mei fideli Fiului Meu se îndepărtează, se separă, se răcesc, se confuzează, fiind contaminați cu ranchiuni, invidii, interpretări moderniste și contrare Fiului Meu; capcanele răului se împrăștie pe tot Pământul pentru a divide căci în diviziune diavolul  învăluie sufletele și le separă de Turma Fiului Meu.
ACEASTĂ GENERAȚIE ESTE SCUFUNDATĂ ÎN MARE CONFUZIE ÎN TOATE ASPECTELE VIEȚII, DAR MAI ALES, RĂMÂNE ÎNTR-O SERIE ȘI ÎNTR-UN VAL CRESCÂND DE GREȘELI SPIRITUALE CARE VĂ TÂRĂȘTE ȘI VĂ ÎNDEPĂRTEAZĂ DE ADEVĂRATA DOCTRINĂ.
TREBUIE SĂ MENȚINEȚI CREDINȚA ÎN PROMISIUNILE MÂNTUIRII căci nu sunt efemere, nici iluzii, ci sunt marea realitate cu care Poporul Lui Dumnezeu va ajunge să se întâlnească.
Sufăr pentru tineretul care caută orice pretext pentru a fugi de lângă Fiul Meu, fiind prinși de subtilitatea diavolului pentru a se îndepărta de la îndeplinirea Poruncilor și Sacramentelor, negând doctrina sănătoasă și nedistingând între bine și rău.
Cine se apropie de Fiul Meu cu o dorință autentică de salvare, nu are nevoie de explicații, nici de pretexte, dar pentru cel care se îndepărtează de Fiul Meu nici un cuvânt nu este suficient și nici un act sau faptă nu sunt credibile.
SUFĂR PENTRU ACEIA CARE NUMINDU-SE CREȘTINI ȘI PRIMINDU-L PE FIUL MEU ÎN PRESFÂNTA EUHARISTIE, SE COMPLAC ÎN A PROVOCA DIVIZIUNI ÎN FAPTELE POPORULUI LUI DUMNEZEU.
ACEI COPII AI MEI VOR SUFERI ATÂT LA AVERTISMENT!
În acest moment diavolul atacă gândul, susceptibilitatea și mintea omului. Arma satanei este diviziunea pentru a reuși să învingă (vezi Mt 12,25). De aceea sunteți chemați constant la UNITATE ȘI IUBIRE.
Trebuie să vă amintiți că omul posedă un trup spiritual și acesta este cel la care trebuie să munciți asiduu pentru a înțelege că trebuie să emanați binele, nu să vă înjosiți în plăcerile lumii; acestea vă îndepărtează de adevărata viață în Fiul Meu.
TREBUIE SĂ FIȚI MESAGERII ADEVĂRULUI DIVIN: EXISTĂ VIAȚĂ DUPĂ MOARTE. PĂCATUL E PĂCAT ȘI TREBUIE SĂ-L MĂRTURISIȚI ȘI SĂ-L REPARAȚI!
Trăiți momente dificile și veți trăi momente și mai dificile în care deși aveți bani, nu veți putea cumpăra alimente. Vă veți aminti când aruncați alimentele și în acele momente le veți dori.
Biserica Fiului Mei va intra în întuneric din cauza drumului greșit pe care merge, profețiile vor fi îndeplinite una după alta, fără a vă da timp de a respira, dar înainte de aceasta:
RUGAȚI-VĂ SFÂNTUL ROZARIU ÎN SPIRIT ȘI ADEVĂR!
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, în familii, în comunități, cât de bine puteți, duceți la îndeplinire ceea ce vă cer: trebuie să pregătiți refugii care se vor numi REFUGIILE PREASFINTELOR INIMI. În acele locuri, procurați alimente și toate cele necesare pentru cine ajunge la ele, nu fiți egoiști, protejați pe frații voștri cu IUBIREA CUVÂNTULUI DIVIN DIN SFÂNTA SCRIPTURĂ, ȚINEȚI PORUNCILE LEGII LUI DUMNEZEU ȘI ASTFEL VEȚI REZISTA CU MAI MARE PUTERE ÎNDEPLINIRII REVELAȚIILOR, DACĂ SUNTEȚI UNIȚI ÎN CREDINȚĂ.
Distrugerea domnește în Natură și crește între oameni. Voi sunteți cauza și martorii ei, trăind în afara armoniei Tatălui Ceresc.
Vânturile suflă cu mai mare intensitate, deja Natura s-a schimbat, ea nu privește cu bunăvoință la omul care trăiește, înfăptuiește și acționează nepotrivit, călcând peste el însuși și peste fratele pe care trebuie să-l iubească.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Puerto Rico, cereți în unitate pentru ca Milostivirea Divină să fie cea care domolește elementele.
 Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Argentina, haosul este mai puternic, viața în pericol, poporul se agită.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Bolivia, suferă și mai mult din cauza Naturii.
Copiii Mei, voi uitați de viața spirituală, de creșterea și Iubirea Divină care trebuie să fie viață în voi. Nu-L iubiți cu adevărat pe Fiul Meu așa cum credeți că-L iubiți, dimpotrivă. DACĂ L-AȚI IUBI, AȚI ÎNVINGE TOATE CELE NEPREVĂZUTE ALE VIEȚII ȘI AȚI FI CONSTANT CU FIUL MEU PENTRU BINELE FRAȚILOR VOȘTRI.
Vă binecuvântez cu Iubirea Mea, vă binecuvântez!
Mama Maria

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, în acest mesaj al Mamei noastre am văzut-O îndurerată, îmbrăcată-n negru și cu lacrimi în Ochii Ei.
Mi-a menționat că lipsa de iubire atrage răul asupra omenirii, asupra Pământului și asupra elementelor. Mi-a menționat că acest comportament al omului va face ca în lume să vină cu promtitudine momentul în care se va simți de parcă ar fi toți demonii pe tot Pământul.
Mi-a cerut să vă chem să  lăsați deoparte resentimentele, ranchiunile pentru că toată omenirea trebuie să lupte pentru a fi în tonul Divin pentru a atrage binele peste tot Pământul.
Mi-a menționat că așa precum Soarele luminează pe buni și pe răi, tot așa fiecare dintre noi trebuie să facă la fel precum Soarele: să fie lumină pentru toți frații noștri de vreme ce nu avem puterea de a judeca.
Mi-a cerut să demonstrăm iubirea față de Dumnezeu și față de frați pentru că astfel depășim calamitățile ce vin.
Fraților, să iertăm și să fim una în Preasfânta Treime, călăuziți de Preasfânta noastră Mamă.
Amin. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu