sâmbătă, 28 septembrie 2019

SINODUL PRECEDE AVERTISMENTUL ȘI AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

https://youtu.be/zH7N6KXyMhw
Interviul lui Damian Galeron, istoric și teolog:
În ultimele săptămâni mi-au venit numeroase mesaje pe wathsapp și mailuri din diverse țări din lume. Majoritatea îmi pun o serie de întrebări și aproape toate în aceeași direcție pe care o rezum într-o întrebare generală și îmi spun:
”Profesore, se va vorbi la sinodul ce se va celebra în Roma luna viitoare, octombrie, despre masonerie? Care este părerea dvs despre ceea ce s-ar putea întâmpla în acest sinod?”
Asta pare că este întrebarea, nu? Și adevărul este că practic tuturora le-am dat același răspuns, și le-am spus următoarele:
Uite, o lectură rapidă a ceea ce se va întâmpla în următorul sinod din octombrie, obiectivul lui. Toți vom putea înțelege ce are în mâini elita masonică care în prezent controlează Biserica. Într-o formă silențioasă și foarte disimulată, vor renunța la tot ce e în Evanghelie și vor introduce în schimb, o falsă doctrină punând totodată în puterea faptelor, o viziune marxistă a lumii, dar o vor face prin intemediul unui limbaj mai mult sau mai puțin religios pentru a înșela majoritatea catolicilor fideli. De aceea, nu am îndoieli că acest viitor sinod care se va celebra în Roma va începe, eu sunt sigur, ruptura definitivă a Bisericii Catolice și începutul schismei profetizate, Schisma Bisericii Catolice care este documentată în multe profeții, incluzând și textele biblice.
De exemplu, declarațiile făcute de Francisc în recenta lui călătorie în sud-estul Africii în care a afirmat că ”trebuie să fim obedienți (supuși, ascultători) față de O.N.U” , înseamnă că trebuie să fim obedineți față de O.N.U înainte de Dumnezeu. Cum poate afirma că trebuie să fim obedienți lui O.N.U dacă avem în vedere că O.N.U este centrul mondial al masoneriei internaționale, este centrul mondial al ideologiei genului și a avortului mondial? Cum poate spune un papă asta? Atunci această declarație gravă a lui Francisc reneagă tot ce afirmă Cristos în Evanghelie. Și confirmă  însuși Sfântul Ioan în cartea Apocalipsei: ne avertizează că în Biserică va apărea un fals profet ce va declina Biserica, care va duce Biserica și pe fidelii ei către apostazie și rebeliune împotriva Lui Dumnezeu. Și asta deja o trăim în aceste timpuri profetizate de sfântul Ioan.
Alt exemplu pe care îl  pot adăuga acestei teme și care coincide cu gravitatea făcută de Francisc, sunt declarațiile făcute recent de episcopul Frank Joseph Oberbeck din orașul Essen,  Germania, unul dintre organizatorii sinodului. El a fost foarte clar când a vorbit despre obiectivele pe care le are mafia care controlează Biserica Catolică. Și a zis cu toată claritatea: ”După sinod, nimic nu va mai fi la fel în Biserică. Acest sinod va marca o ruptură în Biserică”.  Să ne uităm că deja una dintre figurile reprezentantive ale Bisericii deja a spus-o clar: cu acest sinod, se va schimba tot.
De exemplu, cine a citit puțin textul numit ”Instrumentum laboris” pe care l-au urmat, știe că îl vor folosi pentru acest sinod. Se vede clar că de la Vatican deja au decis o nouă Biserică Catolică, începând de la acest sinod de la mijlocul lunii octombrie (2019, nr. trad.).  Și de asemenea, să nu avem nici o îndoială că începând din acest moment vor începe amenințările pentru cei care nu sunt dispuși să accepte schimbarea doctrinei pe care o vor duce până la capăt. Pentru că acești oameni schimbă Biserica.
Pentru a rezuma un pic toate acestea, haideți să avem în vedere următoarele: sinodul se va celebra în scurt timp, acest sinod ce se va celebra în octombrie și îl vor folosi pentru a distruge doctrina Magisteriului Bisericii (despre asta ne vorbește Măicuța Sfântă în mesajul din 19 sept 2019  prin Luz de Maria, nr. trad. ). Și ce vor face? Vor să introducă o abordare religioasă nouă care dă loc unei false biserici. Această biserică catolică falsă pe care o vor la Vatican este marea prostituată de care ne vorbește sfântul Ioan în capitolul 17 din Apocalipsă.
Alt punct pe care îl adaug, și este o veste proastă pe care o dau. Îmi pare rău să spun, că trebuie să dau o veste proastă, sau veste bună, depinde de cum vedem, dar trebuie să ne fie clar că acest sinod din octombrie este o referință cronologică că în scurt timp avem Marele Avertisment. Și la rândul lui, Marele Avertisment precede al treilea război mondial. Cu venirea celui de-al treilea război mondial, vine foametea, pestele, pandemiile și lucruri pe care nu vreau să le mai descriu.
Nu puțini veți spune”: acest om este un pesimist, vrea să ne bage frică, vrea să ne sperie, vrea să ne terorizeze”. Spuneți ceea ce aveți chef, eu mă limitez să avertizez. Și dacă sunteți complet orbi, există în acest moment în lume, suficiente semnale în economie, suficiente semnale în politică, în religios, sunt suficiente semnale în conflictele sociale pe care le trăim; în natură, cum se schimbă peste tot. Toate acestea ne spun că totul este pregătit pentru sentință.
Eu nu vorbesc niciodată despre date, dar vorbesc despre perioade cronologice. Și pentru cei ce nu sunteți complet orbi, vă pot spune, atenție: de la finalul sinodului din octombrie până la următoarea eclipsă de lună roșie, ne mai rămâne numai un an și jumătate. Nu spun mai mult. Nu e nevoie să fii profet, nici măcar ghicitor pentru a spune că ne așteaptă un an și jumătate foarte, foarte greu. Și repet rezumatul la ceea ce am spus: acest sinod anunță venirea Avertismentului. Și la rândul lui, Avertismentul introduce al treilea război mondial.  Nu spun mai mult. Pentru aceia care sunt buni înțelegători, cuvintele puține ajung.     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu