miercuri, 4 septembrie 2019

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 20 IULIE 2019


Preaiubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
INIMA MEA RĂMÂNE ARZÂNDĂ DE IUBIRE PENTRU FIECARE DINTRE COPIII MEI!
Casa Paternă asigură tuturor copiilor Ei ajutoarele necesare pentru a nu se pierde, dacă așa doresc. Puteți recurge la toate Corurile Angelice, la mijlocirea Sfinților și Sfintelor pentru a rămâne pe Drumul către Viața Veșnică.
Cel rău, în neîncetata lui luptă pentru suflete, unit cu nebunia creaturilor umane și dorind să se impună liberul său arbitru, menține această generație în păcat mai mare decât cel în care au trăit creaturie umane care au generat marile pedepse ale Potopului, ale Sodomei și Gomorei și ceea ce s-a întâmplat cu turnul Babel (vezi Gen 7-8; 11, 1-9; 19, 23-29).
Iubiți copii ai acestei Mame,
ESTE NECESAR PENTRU VOI TOȚI, LUAREA LA CUNOȘTINȚĂ A RESPONSABILITĂȚII DE A FI COPIII AI LUI DUMNEZEU ȘI CUNOAȘTEREA CĂ AVEȚI CEEA CE FIUL MEU V-A ÎNCREDINȚAT ATUNCI CÂND OMENIREA A INTRAT PE CALEA FĂRĂ DE ÎNTOARCERE A PURIFICĂRII.
Copii, vă urgentez să luați la cunoștință de cât ați primit: marile binecuvântări pentru cei cărora le place să fie copiii Fiului Meu și membrii Trupului Mistic a Bisericii Fiului Meu (vezi I Cor 12, 12-30).
Diavolul nu așteaptă, el se anticipează omului pentru a pune capcane și a vă îndepărta de drumul Mântuirii Veșnice. Fiți precauți, priviți prin microscop, nu permiteți ca lentilele credinței să se murdărească și gunoaiele să pătrundă în minte, în gând, în rațiune și să vă dividă! LUAȚI CU SERIOZITATE ACESTE ALERTE CARE VĂ GHIDEAZĂ PENTRU A VĂ PĂSTRA VIAȚA VOASTRĂ ÎN UNIUNE CU PORUNCILE DIVINE, PENTRU A ÎNFĂPTUI ȘI A ACȚIONA CA UN ADEVĂRAT COPIL AL LUI DUMNEZEU!
Acesta este momentul în care fiecare copil al Lui Dumnezeu trebuie să se angajeze și să fie un apostol al Cuvântului Dumnezeiesc pentru frații lui, păstrând umilința fără de care nu ați fi adevărați copii ai Fiului Meu. Acest drum nu este ușor, ci dimpotrivă, aveți nevoie de credință fermă și puternică pentru a nu vă pierde de pe drumul vostru atunci când trebuie să rămâneți în uniune cu Voința Divină, pentru a nu vă ghida după voința umană, ci după Voința Divină.
IUBIȚII INIMII MELE IMACULATE, NU FACEȚI PAȘI ÎNAPOI, PRIVIȚI CĂTRE VIAȚA VEȘNICĂ. NU VĂ ÎNDEPĂRTAȚI DE CALEA MÂNTUIRII ORICÂT DE GRELE AR FI TIMPURILE, ORICÂT AȚI FI DE CRITICAȚI, LA ORICÂTE BĂTĂI DE JOC AȚI FI SUPUȘI, ORICÂT DE INDIFERENT AȚI FI TRATAȚI, ORICÂT DISPREȚ PRIMIȚI. CHIAR DACĂ VĂ NUMESC NEBUNI ȘI DE NEIMAGINAT PENTRU VOI, MENȚINEȚI CREDINȚA!
Nu uitați că Fiul Meu v-a chemat pe fiecare după numele lui, nu uitați să păstrați acea stare de Har și să vă hrăniți cu Trupul și Sângele Fiului Meu, nu uitați să vă rugați, nu uitați să postiți cei cărora sănătatea vă permite, căci altfel oferiți postul pentru ceea ceea ce mulțumește mai mult voința umană.
CA MAMĂ A OMENIRII ȘI ÎN APROPIEREA ÎNDEPLINIRII TUTUROR REVELAȚIILOR, CU INIMA MEA IMACULATĂ, VĂ IMPLOR SĂ LUAȚI CUNOȘTINȚĂ DE CONVERTIREA URGENTĂ!
            Copii, întoarceți-vă către Fiul Meu, nu rămâneți în înșelătoriile satanei! Trăiți începutul marii suferințe a acestei generații. Evenimentele Naturii au loc pe tot Pământul sub o formă sau alta în căutarea recunoștinței pe care creaturile umane trebuie să o închine Creatorului lor, ÎNAINTEA CĂRUIA VĂ SOLICIT CĂINȚA IMEDIATĂ A PĂCATELOR ȘI SĂ LUAȚI CU MARE SERIOZITATE VIAȚA PE CARE DUMNEZEU V-A CONFERIT-O!
Rugați-vă, iubiți copii, rugați-vă pentru Ierusalim, plânsetul și durerea ajung la acest Pământ iubit.
Rugați-vă, iubiți copii, rugați-vă pentru Japonia, din nou este veste în fața omenirii.
Rugați-vă, iubiți copii, rugați-vă pentru fiecare dintre voi pentru ca credința să depășească prostia egoismului uman.
Rugați-vă, iubiți copii, rugați-vă pentru ca apa, elementul vieții, să nu fie contaminată de aceia care s-au oferit slujirii răului.
Rugați-vă, iubiți copii, rugați-vă, așteptatul ajunge la omenire, veți ști de forța Naturii pe pământ.
 Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, pregătiți-vă spiritual; cine trebuie să se căiască, așa să facă! Este urgent pentru voi SĂ-L IUBIȚI PE DUMNEZEU, să reparați pentru cei ce învață să-L urască pe Dumnezeu și pe copiii Lui.
Omenirea este prada diavolului și obiectivul său final este să reducă Poporul Lui Dumnezeu la minim posibil; de aceea trebuie să aveți în vedere că sunteți avertizați și veți fi și mai mult. Ca Mamă vă chem să vă uniți, să vă rugați, să oferiți, să postiți, să îndepliniți sacramentele și să priviți sincer în inimă.
Copii, acest timp este de incertitudine pentru cei lâncezi. Copiii Mei nu sunt lâncezi, copiii Mei aparțin Poporului Lui Dumnezeu. Nu uitați de Milostivirea Divină la care trebuie să recurgeți permanent.
ÎN ACESTE TIMPURI DE RESTRIȘTE PENTRU TOATĂ OMENIREA, SUSȚIN BRAȚUL TATĂLUI VEȘNIC.
Fiți unitate, iubire, fraternitate în mijlocul cutremurului Pământului, a marilor evenimente tectonice și a activității severe a vulcanilor gigantici adormiți, precum la apele mărilor și neașteptatele lor reacții!
NU VĂ TEMEȚI, COPII, FIUL MEU NU VĂ PĂRĂSEȘTE, NICI EU NU MĂ ÎNDEPĂRTEZ DE VOI!
ÎN NUMELE CARE ESTE MAI PRESUS DECÂT TOATE NUMELE, ÎN NUMELE PREASFINTEI TREIMI,
Mama Maria

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, mare restriște se ivește în lume, mulți oameni au așteptat-o pentru a crede în Revelațiile pe care Cerul le-a dat omenirii, nu acum, ci cu ani în urmă.
Vedem cum se multiplică evenimentele anunțate de Cer și cum acestea cresc în fața omenirii care nu crede și e ignorantă la întâmplările ce vor marca această generație.
În același timp, cum ne spune Mama noastră, cel rău crește, și cu el, sacrilegiile și blasfemiile. Calea pe care Poporul Lui Dumnezeu merge asemenea drumului Domnului nostru pe Calvar, e pregătită de forțele răului, fără ca omenirea să o perceapă.
Fraților, mari și grave sunt ofensele acestei generații către Dumnezeu. Ca Popor al Său, să îndeplinim cererile Domnului nostru, Isus Cristos, ale Mamei noastre Preasfinte și ale Sfântului Arhanghel Mihail care ne cheamă să le punem în practică. Pe tot Pământul se va face simțită natura care îl va mustra pe om, și totodată, tot omul va fi cel care îl va aduce pe anticrist la putere de la care va fi flagel teribil pentru toți oamenii.
Să O rugăm pe Mama noastră, pentru ca să ne dea putere și să ne păstrăm pe drumul Mântuirii Veșnice. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu