luni, 28 august 2017

Mesaj dat Mariei Julianna in 17 iulie 2017.

IXAcasă, în ora îndurării, Domnul Isus spune...

 „ Dragii Mei copii! Măicuţa Mea a spus micuţei Iacinta, la Fatima,  că va fi o modă care îl va răni foarte tare pe Tatăl Ceresc. Aceast stil de îmbrăcat indecent, sau mai degrabă dezbrăcat, a devenit un obicei în zilele voastre. Fetele şi femeile să poarte haine care nu scot în evidenţă trupul şi formele! Mama Mea să fie pilda, Ea să fie idealul vostru feminin!
Dragii Mei copii! Împărţiţi-vă timpul în aşa fel încât întotdeauna să rămână şi pentru linişte, pentru rugăciunea în faţa tabernacolului, pentru dialogul cu Mine. Rugaţi-Mă să vă învăţ a-L adora pe Dumnezeu fără cuvinte! Ajunge doar un gând: Dumnezeul meu, te iubesc! Şi pentru toate-ţi mulţumesc! În astfel  momente, conştientizaţi că Eu locuiesc în voi şi voi în Mine. Cu astfel de suflete alcătuiesc o uniune de nedespărţit, voi trăind în permanenţă în prezenţa Mea, Eu fiind mai important pentru voi decât aerul sau lumina. Fără Mine aţi fi morţi. Fiţi mereu recunoscători pentru toate: că v-am creat,  că sunt al vostru şi voi puteţi fi ai Mei. Mulţumiţi pentru tot ce vă dau sau ceea ce zădărnicesc. Prosternaţi-vă în faţa Mea, goliţi-vă de voi înşivă şi preamăriţi bunătatea Mea ce vă poartă de grijă. Toate acestea le puteţi face şi în suflet, fie în faţa tabernacolului, fie în camera voastră. Important este să faceţi linişte atât în interiorul vostru cât şi în afară, în jurul vostru. Nu permiteţi ca mintea voastră să fie preocupată de alte gânduri: goliţi-vă pe deplin! Abandonaţi-vă Mie, precum şi toate problemele voastre (gândurile, necazurile, tot ceea ce avem de rezolvat şi de întreprins – n.tr.)! Încredeţi-vă în Mine fără limite, fiindcă Eu sunt al vostru! Eu am încredere foarte mare în voi. Vă dau Sfântul Meu Trup şi Sânge. Nu cer altceva decât să Mă iubiţi: din toată inima, din tot cugetul şi cu toată puterea voastră! Rugaţi-vă pentru toţi aceia pe care îi aduc în faţa voastră, ca să fie şi ei sfinţi, ca împreună cu voi să preamărească bunătatea şi iubirea Mea îndurătoare, în Împărăţia Mea, pentru veşnicie.
Dragii Mei copii! Acesta este un întreg program de viaţă. Dacă îl transpuneţi în fapte, vă veţi bucura de o mare pace sufletească. Seninătatea nu va părăsi niciodată inima voastră şi, chiar dacă zgomotul din afară se înteţeşte, chiar dacă va fi prigonă, voi şi atunci veţi rămâne liniştiţi, fiindcă faceţi ceea ce am cerut de la voi şi astfel, Eu vă dăruiesc pacea Mea. Pentru aceasta vă binecuvântez, cu iubirea nemărginită ce se revarsă din Inima Mea, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh."

Întărire din Sfânta Scriptură: Mc2,13 : (Isus) îi învăţa.” 1Tim 1,13. „prigoana”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu