joi, 24 august 2017

Mesajul dat de Domnul Isus, fiicei Sale Luz de Maria in 14 iulie 2017


Poporul Meu preaiubit:
ÎN MÂINILE MELE ȚIN POPORUL MEU,  PE CEI CE MĂ CAUTĂ NEÎNCETAT 
Eu sunt Îndurarea Divină, Eu sunt Pacea, eu sunt Caritatea, eu sunt Speranţa astfel încât copiii Mei să fie întăriți în Credință. Eu sunt dreptatea și, ca un Judecător Drept, aștept până în ultima clipă pentru ca ființa umană să se poată pocăi și să se întoarcă la Mine.
În această clipă, pot doar privi către Pământ și continui să revărs încet Dreptatea Mea, datorită implorărilor Mamei Mele pentru aceia care rămân credincioși, pentru aceia care continuă să facă un efort de a nu se clătina, pentru aceia care sunt constanți, umili și adevărați creștini ...
ÎMI ÎNFRÂNEZ JUDECATA DATORITĂ RUGĂMINŢILOR MAMEI MELE PENTRU CEI CARE SE PREGĂTESC iară şi iară prin autoexaminare continuă, datorită acelora care, prin cunostintele lor despre ceea ce urmează, își dau seama de urgența de a se incredința cu adevărat Casei Mele pentru a-și salva sufletele și pentru a fi o mărturie pentru fraţii lor cu intenția de a-i ajuta .     
Convingerile moderniste și liberale mă prezintă ca pe un Dumnezeu inert, invitându-l astfel pe om să fie liberal, să continue a se comporta contrar Lucrării și Acțiunilor Mele. ACȚIUNEA OMULUI ESTE ÎN TOTALĂ DISCORDANȚĂ CU CUVÂNTUL DUMNEZEIESC, ESTE ÎN CONTRADICȚIE CU LEGEA DIVINĂ, ESTE UN AFRONT FOARTE SERIOS ÎMPOTRIVA PORUNCILOR ȘI ÎNVĂȚĂTURILOR PE CARE VI LE-AM LĂSAT.
Această generație se corupe pe ea însăşi în mod constant și se dedă nebuniei.
ANTICHRISTUL A PREGĂTIT SCENARIUL ACTUAL ÎN CARE TRĂIEȘTE UMANITATEA ȘI PE CARE L-A ACCEPTAT...
Personalitatea copiilor Mei nu mai este a lor, ci a fost conformată cu cea a majorității, cu a unui om în curs de dezvoltare ce nu are gânduri proprii decât pe cele moștenite de la restul societății. A apărut un om care-i imită pe semenii săi, care nu raționează, ci doar imită comportamentul altora.
Copii, Poporul Meu, vă invit să vă informați, să vă adânciți în Cuvântul Meu care v-a fost explicat în moduri diferite, pentru că voi sunteți cei care sunteţi pe cale a fi participanţii la evenimentele viitoare.
PREGĂTIȚI-VĂ.  NU IGNORAȚI PRIN CE TRECE PREZENTA GENERAȚIE și nici ceea ce se petrece din  ignoranța omului care privește la tot ceea ce se întâmplă în jurul lui ca fiind normal.
Vă privesc cum treceți prin timp fără a lăsa o urmă;  găsiți satisfacție în a spune că sunteți în viață, dar nu credeți, nu gândiți, nu simțiți iar asta e pe placul celor care dețin în mâinile lor deciziile importante ale omenirii în care vă aflați.
Un grup de bărbați și femei cu putere economică au decis ca voi, poporul Meu, ar trebui să rămâneţi ignoranţi faţă de  adevărata realitate, cu scopul de a vă manipula. Nu sunteți conștienți de acest lucru: V-am explicat, însă voi nu vă opriți ca să gândiţi şi să luaţi măsuri în această privință.
Popor al Meu, această generație este aberantă, degenerată, se bucură de ceea ce este ilicit/interzis și în ceea ce îi reduce statutul de copil al lui Dumnezeu: vă închinați dumnezeului banilor, zeului tehnologiei, zeului modernismului, zeului degenerării. ..
Acestea sunt momentele care vă indică stadiul în care trăiește această generație. Văd mai mulți păcătoși decât în Sodoma și Gomora. Nu vă daţi înapoi din faţa păcatului, oricât de grav ar fi el;  în tot acest timp veți promova noi modalități de a ofensa Preasfânta Noastră Treime. Și în cele din urmă, binele va fi văzut ca rău și răul va fi primit cu mare plăcere.
Familiile reprezintă un câmp de luptă continuu: copiii se ridică împotriva părinților, frații nu se văd unul pe altul ca frați, rapid vă pierdeți valorile.  Loialitatea va deveni necunoscută, relațiile de sânge vor fi ignorate, toți se vor dezice unii de alţii, se vor nega unul pe celalalt ...
Omenirea este într-un haos permanent. Spiritul nostru este îndurerat în mod constant; Imaginația omului este mai puternică decât cunoașterea însăși, iar imaginația contaminează creatura, dominându-o prin denaturarea cunoașterii.
Copiii nu aduc rod bun atunci când se ridică împotriva părinților lor. Părinții își corectează copiii, însă copiii râd, consimțind la ceea ce Satana pune în fața lor.
ACESTA ESTE MOMENTUL ÎN CARE OMUL S-A DETAȘAT DE CEEA CE ESTE SPIRITUAL, CONSIDERÂNDU-L RIDICOL ȘI A NU FI NECESAR PENTRU EVOLUȚIE .
Evoluția pentru omul de astăzi depinde de tehnologie, știind că tehnologia îl domină, l-a făcut să fie sclavul ei și l-a legat - nu cu lanțuri fizice, ci cu lanțuri care i-au prădat mintea, gândul, voința, capacitatea de decizie , inteligența; Și văd zombi rătăcind pe Pământ ... Poporul Meu a devenit un popor fără voință.
Poporul Meu este diminuat în fața valului constant de ideologii malefice care au ales să Mă despartă de om, astfel încât el să se abandonze răului. Creați încontinuu noi turnuri Babel, în care ați dispărut și continuați să pieriți, vă anihilaţi complet, pierzându-vă relațiile ca ființe umane.
Corpul meu Mistic s-a îndepărtat de Mine, ca şi cum nu ar avea nevoie de Mine; Îmi dărâmaţi templele, Mă pângăriți, blasfemiaţi împotriva Sfintei Noastre Treimi , o respingeți și o batjocoriţi pe Mama Mea, iar Prezența Mea Reală în Euharistie va ajunge să fie negată.
Poporul Me să găseşte tot mai singur, Biserica Mea pe Pământ va suferi pentru greșelile ei, va veni schisma. Cel rău lucrează la contaminarea sectoarelor Bisericii Mele, creând scandal peste scandal.
VOI , COPII MEI , PREGATIȚI-VĂ ADECVAT, CĂIȚI-VĂ DE OFENSELE COMISE
Poporul Meu, în toiul tăcerii aparente care precede Avertismentul (1), oamenii continuă să rătăcească tot mai mult. Copii, vă veți examina singuri, profunzimea sufletelor voastre va fi zdruncinată, conștiința umană va fi cunoscută pentru prima dată de către unii dintre copiii Mei.
Toți vor vedea ofensele pe care le-au comis împotriva Legii Divine și cu o tijă de fier vor trece prin judecata particulară de care, nici măcar o singură persoană, nu va putea scăpa. Toată lumea va rămâne în deșertul personal al păcatelor sale, nimeni nu va putea ajuta pe altul. După aceasta, credincioșii Mei vor fi şi mai credincioși, iar cei care nu Mă iubesc, Mă vor iubi şi mai puțin. PRIGOANA CREDINCIOȘILOR MEI SE VA INTENSIFICA  ȘI MARELE AMĂGITOR VA SPUNE UMANITĂȚII CĂ ACEST ACT DE ÎNDURARE DIN PARTEA CASEI MELE , AVERTISMENTUL , A FOST CREAT DE CĂTRE EL .
În timpul acestei examinări personale, Creația va fi zguduită, Universul va reaminti omului că ofensele umane au reușit să atragă corpuri cerești spre Pământ. Atmosfera Pământului va fi înțepată de foc și, cu acest incendiu, Pământul va arde.
POPORUL MEU PREAIUBIT , ORICINE MĂ NEAGĂ SPUNÂND CĂ EU LE CAUZEZ FRICA ÎN TRANSMITEREA ADEVĂRULUI MEU, ESTE  STRĂIN DE REALITATEA ÎN CARE TRĂIEŞTE .
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Filipine, această țară a Mea va plânge pe deplin.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Guatemala, marele vulcan se trezește forțat.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă, Orientul Mijlociu arde.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă, marea este puternic agitată din cauza apropierii unui corp ceresc.
Preaiubitul Meu popor, nebunia este fiica răului: luați în considerare Cuvintele Mele şi reînnoiți-vă pe interior cu un spirit generos.
NU VĂ VOI NEGA OCROTIREA DACĂ SMERENIA ȘI SCOPUL ÎNDREPTARII SUNT AUTENTICE.
DOSCOPERIȚI CĂ VOI TRĂȚI, NU MAI FIȚI SCLAVII TEHNOLOGIEI CARE VĂ DOMINĂ .
TRĂȚI, RESPIRAȚI DRAGOSTEA MEA .
Vă binecuvântez cu Inima Mea care suferă însetată de suflete.
Al vostru Isus .
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCATrevelaciones marianas 2013

Comenariu făcut de către instrument:
Omenirea nu se opreşte să gândească, necăutând o clipă ca să facă acest lucru.  Cufundarea în inovaţiile constante oferă ceea ce lumea ia de bună imediat. Mai ales tinerii care doresc să experimentze tot  ceea ce li se oferă; ei apucă totul şi apoi nu mai au puterea de a renunţa la ceea e ştiu că le dăunează.


Tehnologia, în diverse domenii, a fost folosită în scopuri bune…dar abuzând de ea, scopul este de a-l prinde în capcană pe om spre a-l domina…şi reuşeşte acest lucru deoarece, aşa cum a spus Domnul nostru, s-a creeat “o rasă zombie”. Fiecare făptură trăieşte în propia sa lume, în competiţie cu propriul său sine, prin intermediul unei maşinării de mărimea mâinii sale. Ceva de dimensiunea unei palme a reuşit să depăşească voinţa omului!

Fraţi şi surori, e momentul pentru trezire, nu pentru continuarea somnolenţei.

Instituţiile au fost contaminate şi răul domină tot ce omul posedă în acest moment. Cel rău domină omul de zeci de ani iar acum l-a subjugat.

 Fiecare acţiune umană are repercursiuni universale. Obligaţia fiecărei persoane este ca aceste repercursiuni să fie în accord cu Voinţa Divină şi nu contrare acesteia. Fiecare este responsabil  cu ce se întâmplă acestei generaţii.  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu