miercuri, 23 august 2017

Mesajul dat în 3 iunie Mariei Julianna

 Acasă, Domnul Isus spune...
IXDragii Mei copii! Pregătiţi-vă pentru toate câte vi le-am spus, fiindcă se împlinesc cuvintele Mele. Lumea stă sub judecată. Calamităţile naturale sunt corecţii ale Tatălui Meu şi sunt consecinţa păcatelor lumii. Tatăl vrea să-şi salveze copii, de aceea vrea ca ei să se teamă de Dumnezeu, să se convertească şi să se salveze de la osânda veşnică. De fapt ar fi trebuit să vă rugaţi încă de la vederea primei catastrofe naturale, iar Biserica Mea ar fi trebuit să organizeze în parohii ca zi şi noapte să se ţină Adoraţie la Sfântul Sacrament. Dacă preoţii Mei ar face astfel, atunci acele oraşe unde s-ar face aşa, ar fi salvate de la foarte mult rău, iar harurile uriaşe care se revarsă şi pe care le dau tuturor celor care Mă adoră şi ispăşesc neîncetat în faţa Preasfântului Sacrament, ar avea efect asupra întregii lumi. Am spus în Evanghelie: „cereţi şi vi se va da” şi că, rugăciunea plină de credinţă mută munţii. Dar dacă nu Îmi cer, nu se roagă şi nu cred în Mine, atunci pentru ce să dau har? Rugăciunea este convorbire cu Dumnezeu. Însă dacă copilul nu cere de la Tatăl ca să-l ajute, atunci nu primeşte. Am spus: „Cine crede se mântuieşte, cine nu crede, se osândeşte.”
 Credincioşii Mei creştini ar trebui să fie misionari oriunde şi oricând ca să-i întoarcă la credinţă pe cei care nu cred şi pe cei de alte religii. În loc de asta, ei sunt preocupaţi doar de propriile probleme, fiind creştini de duminică care intră în biserică odată pe săptămână, dar când ies afară trăiesc ca şi păgânii.
Copiii Mei! Nu vă miraţi de faptul că vreau să purific lumea. Dacă ar continua tot aşa, atunci aproape toată lumea s-ar osândi.
Micuţii Mei! Rugaţi-vă şi ispăşiţi ca să retrag biciul pedepsei şi să nu trebuiască să beţi potirul. Dacă nu vă rugaţi, se va abate asupra voastră un şi mai crunt război care va cere enorm de multe victime. Vor fi atât de mulţi morţi ca nisipul mării. Dar cu rugăciunile voastre pline de credinţă, cu ispăşirile şi jertfele voastre mai puteţi diminua suferinţele. Mai puteţi cerşi un pic de timp, înainte de a se termina definitiv perioada îndurării Mele. Trăiţi în permanenţă pregătiţi şi atunci, indiferent când se abate asupra voastră, moartea vă va găsi pregătiţi şi nu vă veţi pierde.
Vă dau binecuvântarea Mea întăritoare, cu iubirea nemărginită ce se revarsă din Inima Mea, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu