miercuri, 18 octombrie 2017

Mesaj dat de Domnul nostru Isus Cristos, fiicei Sale multiubite Luz de Maria, 18 SEPTEMBRIE 2017

COPII AI PREASFINTEI MELE INIMI, VĂ BINECUVÂNTEZ!
 Mă uit la voi cu iubire infinită, la fel de infinită ca și Milostivirea Mea pentru fiecare dintre voi.
 ÎN NOAPTEA ÎNTUNECATĂ ÎN CARE OMENIREA PE CARE AM RĂSCUMPĂRAT-O SE MIȘCĂ, CONVULSIA ȘI CONFUZIA ÎN CARE TRĂIȚI ÎMI CAUZEAZĂ DURERE.
 Originea răului umanității a luat naştere prin lipsa de dragoste în om față de sine. Nimeni care nu se iubeşte pe sine nu poate iubi pe fraţii și surorile sale.
revelaciones marianas 2013 Fiecare făptură are propriul său concept despre ce este dragostea . Atâta timp cât aceasta este realitatea, va fi foarte dificil pentru voi a reuşi să Mă iubiți și să Îmi dați adorarea corespunzătoare, la fel, fiind foarte dificil a vă iubi fraţii fără a aşeza propriul concept înaintea iubirii pentru semen.
 NU SUNTEȚI CAPABILI SĂ VĂ DETAȘAȚI DE EGO-UL UMAN INCORECT DIN VIEȚILE VOASTRE , AȚI SCHIMBAT VOINŢA VOASTRĂ LIBERĂ PE IMORALITATE ȘI IMORALITATEA ÎNTR-O MARE LIPSĂ DE DRAGOSTE FAȚĂ DE VOI ÎNȘIVĂ.
 Ați uitat că sunteți temple ale Duhului Sfânt și ați devenit temple ale idolatriei, egoismului și confruntărilor care vă conduc la o dezumanizarea șocantă.
Poporul Meu preaiubit, trebuie să vă spun că dacă fiecare persoană, în mod individual, nu-şi propune o transformare interioară a ceea ce trebuie să schimbe, va fi dificil pentru ea să-l accepte cu iubirea Mea pe semenul care nu este și nu gândește ca ea. În confruntarea permanentă cu dorinţele umane personale, vor exista acţiunile şi reacţiile omului egoist care conduc această generaţie către clipa clipelor.

 Schisma cu care se confruntă treptat Biserica Mea îi va găsi pe copiii Mei imaturi, lipsiți de credință și posibil egoiști. Puțina spiritualitate în care trăiește poporul Meu dezvăluie pregătirea slabă a Bisericii Mele, care va cădea în ghearele răului, de aceea Legiunile Mele Angelice vor rămâne în alertă spre apărarea celor care se căiesc de comportamentul lor și vor cere ajutor.
 Poporul Meu preaiubit 

 V-AM DECLARAT DEJA URGENȚA PREGĂTIRII CU PRIVIRE LA APROPIEREA  AVERTISMENTULUI, ÎN CARE TOATĂ LUMEA VA FI SINGURĂ, CONFRUNTÂNDU- SE CU PROPRIA CONȘTIINȚĂ; ACȚIUNILE ȘI LUCRĂRILE VIEȚII  VOASTRE VOR FI REVELATE, CHIAR ȘI ACELEA PE CARE NU VI LE MAI AMINTIȚI . Această purificare personală este necesară pentru ca voi să faceți față în mod corespunzător dezvoltării viitoare a Umanității. Nu toată lumea va crede în Mine după Avertisment, deși acesta va fi Marele Act al Milostivirii Mele pentru întreaga umanitate (1).

Poporul Meu preaiubit:
CU [ câteva zile – n tr.] ZILE ÎNAINTE DE AVERTISMENT ȘI ÎNAINTE DE A-MI VEDEA CRUCEA PE CER, PENTRU O ZI ÎNTREAGA VEȚI VEDEA DE-A LUNGUL PLANETEI UN SEMN MARE CARE VĂ VA SPUNE CĂ AVERTISMENTUL ESTE DEJA ASUPRA VOASTRĂ.  VEȚI VEDEA UN CERC PE CER ȘI DIN CERC VA COBORÎ O RAZĂ DE LUMINĂ CARE NU VA ATINGE PE NIMENI ȘI PE CARE NIMENI NU O VA PUTEA ATINGE .
ACEST SEMN ESTE ÎNCĂ UN HAR PENTRU VOI, PRIMIT PRIN MIJLOCIREA PREASFINTEI MELE MAME.
 Poporul Meu Praiubit, omenirea se găsește în momente de purificare și aceasta va continuă să vină din Spațiu, așa cum şi Natura nu va obosi să vă avertizeze ca să nu mai păcătuiți.

Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Jamaica, va fi foarte purificată.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă, războiul total este o realitate.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă, pământul continuă să se cutremure pe întreaga planetă, rugați-vă pentru Germania.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă, Estul va rămâne într-o stare de alertă.

 Poporul Meu preaiubit, omenirea, în general, se va simți amenințată. Lipsa de frică din partea celor care cred că au putere asupra Umanității îi va determina să emită ordinul, astfel încât Poporul Meu să fie sfâşiat cu arme chimice.

"EU SUNT CEL CE SUNT " (Ex 3,14). NU VREAU CA POPORUL MEU SĂ MAI SUFERE DIN CAUZA OMULUI CARE UTILIZEAZĂ ȘTIINȚA ÎN SCOPURI RELE.
ÎMI VOI LĂSĂ MÂNA SĂ CADĂ LA MOMENTUL DORIT DE CĂTRE NOI .  

Nu uitați că trebuie să renunțați la ego-ul uman care vă face să-i răniți pe frații și surorile voastre. Trebuie să fiți făpturi ale binelui, păcii şi iubirii Mele pentru ca să puteți evolua în spirit.
VĂ BINECUVANTEZ CONSTANT, DAR DEPINDE DE VOI DACĂ BINECUVANTAREA ESTE PRIMITĂ ÎN ÎNTREGIME DE CĂTRE FIECARE PERSOANĂ ÎN PARTE.
Vă binecuvântez, dar cunoașteți-Mă  pentru a nu fi confuzi .
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT

 (1)   Revelațiile despre Marele Avertisment a lui Dumnezeu față de om ...

Comentariu al instrumentului

Fraţi şi surori:
Încă odată, Domnul nostru ne cheamă ca ego-ul nostru să nu fie în noi un obstacol, ci o binecuvântare pe care Cerul ne-o dă. Acest lucru se realizează, prin surclasarea aceluiaş ego, care să nu stea în calea noastră şi să urmeze calea Dumnezeiască.
Iubirea este şi va fi mereu o binecuvântarea nemărginită asupra umanităţii, dar în acealşi timp, este testul ascultării faţă de Dumnezeu.
Maica noastră mijloceşte în faţa Tronului Sfintei Treimi, pentru ca prin Îndurare să mai avem încă o ocazie,încă un semn înainte de Avertisment. Să ne amintim că pentru Dumnezeu, fiecare clipă în care venimîn faţa Lui, e ca şi cum ar fi pentru prima dată, dar să nu abuzăm de Iubirea Dumnezeiească.
Îndurarea Dumnezeiească este mai mult decât creştinii ar crede în mod obişnuit, de aceea termenul “milostivire” este abuzat. Să nu fim printre cei care abuzează de Îndurarea Divină, rănindu-i pe fraţii şi surorile lor.
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu