joi, 18 ianuarie 2018

Apel la rugăciune pentru ţară, mâine 19 ianuarie


Dragi fraţi întru credinţă, vă adresăm un nou apel la rugăciune!
Unii fraţi ai noştri organizează mâine, 19 ianuarie o zi de rugăciune pentru ţară. Să ne alăturăm lor. Timpul este scurt, dar Domnul va face ca acest apel să se răspândească cât de mult posibil.
Să ne unim toţi într-o inimă şi un gând ca să-i susţinem cu rugăciunea noastră pe cei curajoşi care protestează cerând mai marilor ţării să ne respecte drepturile, să nu ne îngrădească libertăţile, să lupte pentru apărarea valorilor creştine.


Chemare la post si rugăciune pentru România, vineri 19.01.2018: 
Românii s-au trezit si sâmbătă va avea loc unul din cele mai mari proteste din istoria recentă a noastră. Legile ce se dau nu fac altceva decat sa încurajeze furtul, ipocrizia si păcatul. Dumnezeu așteaptă din partea noastră (a celor ce știm ca El e unica speranță) să ne unim in post si rugăciune pentru această națiune. Nu uitați ca fericirea noastră atârnă și de fericirea cetății în care trăim.


Rugăciune de consfinţire a ţării

Tată Ceresc, în această clipă prezentă pe care Tu ai creat-o şi ai voit-o, eu (nume), consfinţesc prin aceasta, inima acestei ţări, România, Inimilor Unite ale Sfintei Treimi, în unire cu Inima Neprihănită a Mariei. AMIN.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu