marți, 30 ianuarie 2018

31 ianuarie - Zi specială de post şi rugăciune cerută de Sfânta Fecioară


Fecioara Maria solicită o zi de post și rugăciune pentru a ne pregăti de Avertisment
Mesajul (330) din Cartea Adevărului
Luni, 30 ianuarie 2012 la ora 13:00
Notă: Acest mesaj a fost primit de către Maria Milostivirii Divine după două apariții separate ale Fecioarei Maria - una care a avut loc la miezul nopții, în 29 ianuarie și a doua la ora 13:00 a zilei de luni 30 ianuarie 2012, în care Fecioara Maria pe întreaga perioada a apariției era foarte necăjită.
Copila Mea, în timp ce Fiul Meu vine acum să acopere întreaga lume cu razele Milostivirii Sale, cu inima grea trebuie să vă spun că mulți oameni vor muri în timpul Avertismentului.
Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru sufletele lor.
Tu, copila Mea, trebuie să-i rogi pe toți adepții acestor mesaje divine să aloce mâine, marți 31 ianuarie 2012, o zi specială de rugăciune.
În această zi trebuie să recitați Sfântul Rozariu și rugăciunea Milostivirii Divine.
Dacă este posibil, toată lumea să încerce să postească în timpul zilei. În acest fel mai multe suflete, în special cele în păcat de moarte, în clipa morții pot fi salvate prin Mila Fiului Meu iubit Isus Cristos.
Plâng cu lacrimi de durere pentru acele biete suflete care nu au nici cea mai vagă idee câtă durere și chin Îi provoacă Fiului Meu prin păcatele lor.
Bucuria darului pe care Fiul Meu îl aduce acum lumii este atinsă de durere pentru acele suflete care nu pot fi salvate din cauza propriilor lor alegeri.
Minciunile care vor lua amploare și vor fi răspândite în întreaga lume de către sufletele întunecate, după Marele Avertisment, trebuie oprite prin rugăciunile voastre.
Rugați-vă pentru ca nimeni să nu nege Milostivirea Divină a Fiului Meu în timpul și după Marele Avertisment. Căci fiecare suflet pierdut din cauza minciunilor, va fi prins de stăpânirea celui rău.
Propovăduiți peste tot convertirea, copii. Acceptați că sunt Co-răscumpărătoare și lucrez alături de Fiul Meu Iubit la salvarea tuturor sufletelor de la ruinarea eternă.
Copiii Mei, iubirea Mea pentru voi este foarte puternică. Eu pledez pentru îndurare față de fiecare suflet în fiecare secundă a zilei, implorând clemența Tatălui Meu.
Dar, copii, trebuie să mă ajutați alăturându-vă Mie în rugăciune și sacrificii, ajutând ca toți copiii lui Dumnezeu să intre prin porțile Noului Paradis.
Mama voastră cerească, Mama Salvării
http://profetieavertisment.ro/…/fecioara-maria-solicita-o-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu