luni, 18 iunie 2018

MESAJ DE LA SFÂNTA FECIOARĂ MARIA DAT FIICEI SALE PREAIUBITE, LUZ DE MARIA, în 3 iunie 2018


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
CU IUBIREA MEA MATERNĂ VĂ CONDUC SPRE O MAI MARE CERTITUDINE A NECESITĂȚII TRĂIRII UNEI CREDINȚE PUTERNICE ÎN IUBIREA DIVINĂ  ŞI LA URGENŢA UNEI DECIZII PERSONALE ÎN  A RENUNȚA LA CE ESTE UȘOR, FIIND CONȘTIENȚI CĂ DRUMUL LARG VĂ VA DUCE LA PIERZANIE.
Într-o omenire convulsivă, în care scopul principal al omului este interesul economic, copiii Mei au datoria să se concentreze asupra susținerii unei vieți mai spirituale pentru ca interesul lumesc să nu surclaseze  acel prim loc pe care Fiul Meu trebuie să îl ocupe în viața fiecăruia dintre voi.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, Poporului Fiului Meu i se vor face anunţuri mari ca să privească la o confuzie unde binele este luat ca un rău și răul este acceptat ca și parte firească în dezvoltarea omului.
VOI CARE SUNTEȚI DISPUȘI SĂ CONTINUAȚI ÎN CONFORMITATE CU INIMA FIULUI MEU ȘI A MEA, TREBUIE SĂ FIŢI CONŞTIENŢI CĂ, FĂRĂ O DECIZIE FERMĂ ŞI FĂRĂ OBIECTIVUL DE A NU PERMITE SĂ FIŢI DERUTAŢI CU USURINŢĂ, NU VEȚI REUȘI SĂ REZISTAȚI FĂRĂ SĂ FIȚI ÎNGENUNCHEAŢI (aserviţi puterii vremii – n. tr).
În aceste timpuri, Poporul Fiului Meu nu se poate mulțumi cu câteva cunoștințe despre Sfântul Cuvânt al Fiului Meu cuprins în Sfânta Scriptură sau să fie un creștin de ocazie. Copiii Mei trebuie să accepte că este timpul imperios necesar să ştie cât [îşi] profesează/ mărturisesc [credinţa], astfel încât să nu fie luați prin surprindere sau nepregătiţi, înainte ca manevrele inteligente spre care cel rău conduce umanitatea cu scopul de acepta aberaţiile în care trăiesc, să aibă loc.
Omul nu este analitic (nu analizează cu propria minte n tr.), ci urmează ceea ce  îi captează atenția. Răzvrătirea este semnul prin care omul se autoprotejează, protestând împotriva a orice ce se opune utilizării adecvate a liberului arbitru. Cât suferă Fiul Meu când vede că Poporul Lui trăiește alături de idolii pe care și i-a fabricat pentru a nu privi la realitatea în care trăieşte!
Iubiți copii ai inimii Mele Imaculate:
CU CÂTĂ DURERE ÎI PRIVESC CUM SUNT CONDUȘI CA ȘI OILE LA ÎNJUNGHIERE, FĂRĂ A DISCERNE ÎNTRE BINE ȘI RĂUL CARE I-A FĂCUT SĂ FIE CA NIŞTE MAŞINI AUTOMATE (roboţi - n tr.) CE MERG DUPĂ MIROSUL RĂULUI, AL REBELIUNII, AL PROTESTULUI!  
Mă doare să-i văd pe copiii Mei că suferă ca o consecință a sprijinirii ideologiilor comuniste care în acest moment îi ţine prinși în plasele lor. Copiii Mei se roagă, da, dar nu cu inima, cu putere și cu simțuri. Se roagă într-o formă, departe de una spirituală, se roagă repetitiv, din memorie, dar nu găsesc ceea ce caută, întrucât pe Fiul Meu nu îl găsiți în repetiție, ci în dăruirea inimii.
Omul, pelerin pe acest pământ, și-a însușit ceea ce Dumnezeu i-a dat în custodie, dar distrugând ceea ce a primit, i-a permis răului  să pătrundă în toate mediile de dezvoltare a omului.
Iubiți copii, salvarea este deschisă tuturor, nu este privilegiul câtorva, atâta doar că ai Mei copii şi-au pierdut dorința de a fi copii ai lui Dumnezeu și se dedau la urmarea căii uşoare, care nu implică o schimbare de viață, un act de efort sau de ascultare.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, unii dintre copiii Mei s-au predat hoardelor răului, visând să participe și să ajungă să posede daruri extraordinare prin care să domine pe frații lor și natura.  Acestea sunt promisiuni efemere ale celui rău, întrucât darurile provin de la Duhul Sfânt și cele care nu provin  de la El, sunt înşelăciuni ale celui rău pentru a-i atrage pe oameni.
VOI, COPIII MEI, TREBUIE SĂ FIȚI STRAŞNICI ÎN CREDINȚĂ, DE NECLINTIT, PENTRU CA ÎN VREMURILE CARE VIN, SĂ FIȚI MAI PUTERNICI ȘI CAPABILI SĂ VEDEŢI  CU CLARITATE PE ACEIA CARE SPUN CĂ PĂCATUL NU EXISTĂ, CĂ DUMNEZEU ESTE MILOSTIV ȘI CĂ NU JUDECĂ PE NICI UNUL DINTRE COPIII LUI: ACEASTA ESTE O MARE MINCIUNĂ A CELUI RĂU PENTRU CA SĂ-I ÎNŞELE PE COPIII MEI.
Răul menține o aparență a binelui și până nu-și obține prada nu se va arăta ceea ce este de fapt.  Nu uitați că satana i-a oferit Fiului Meu toate împărățiile Pământului și, în aceste timpuri, vă oferă și vouă asta, ba chiar mai mult. De aceea, chiar şi dintre cei aleşi, vor fi înșelați.
Voi, copii ai Inimii Mele Imaculate, trăiţi în omenirea care nu dorește să știe misterul Iubirii Crucii şi, de aceea, cel care are urechi, să audă şi să vadă cu claritate, căci cel rău va vorbi despre pace și bunăstare între popoare, în timp ce se apropie de copiii Mei, iar apoi va aduce peste omenire toată cruzimea și răutatea.
IUBIȚI COPII AI INIMII MELE IMACULATE, ÎNGERUL NOSTRU DE PACE VĂ VA DA ÎNȚELEPCIUNEA CU CARE EL A FOST UMPLUT, VA VA FACE SĂ FIȚI CONȘTIENȚI CĂ SUNTEȚI PĂZIȚI DIN CER ȘI VĂ VA FACE SĂ VĂ PLACĂ  ADEVĂRATA LIBERTATE CA ȘI COPII AI LUI DUMNEZEU.
Rugați-vă copii, rugați-vă pentru Rusia, lupul cu piele de oaie se va face cunoscut.
Rugați-vă copii, rugați-vă, Germania va suferi din cauza terorismului.
Rugați-vă copii, rugați-vă pentru Statele Unite, vulturul pierde o parte din pământul său.
Rugați-vă copii Mei, nesiguranța omenirii v-a făcut să luați parte la marile proteste care s-au generalizat peste tot în lume.
Fiți copii care vor depăși fiecare moment. Fiți copii spirituali, dedicați să duceți Cuvântul Sfânt fraților voștri.
Vă binecuvântez pe toți.
Mama Maria.
AVEA MARIA NEPRIHĂNITĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
AVEA MARIA NEPRIHĂNITĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
AVEA MARIA NEPRIHĂNITĂ, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL INSTRUMENTULUI
Fraților: Suntem chemați să menținem pacea. Celui căruia mult i se dă, mult i se va cere. Fraților, ceea ce e sigur va fi nesigur, adevărul va părea o minciună și înșelătoria se va infiltra într-o clipită. Să nu uităm că pe măsură ce cunoaşterea este mai mare,  creatura umană este mai dedicată în fața a ceea ce ține de  treburile Cerului.
Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu