miercuri, 23 octombrie 2019

24 octombrie, zi de rugăciune pentru sf Părinte Papa Benedict al XVI-lea

122116059_pope_385326c1
24 octombrie, zi de rugăciune pentru sf Părinte Papa Benedict al XVI-lea


Închisoarea lui Papa Benedict al XVI lea

Editorul: Voi sumariza în acest articol supozițiile și analizele în care voluntarii și membrii ”Veri Catholici” au publicat zilele recente un articol despre cum au mers lucrurile cu adevărat la Vatican în anii 2012-2013. Voi face o cronologie cu ceea ce s-a întâmplat pentru a înțelege mai ușor, cu o interpretare ce explică totul elegant.

2012
 
În martie 2012, Papa Benedict al XVI-lea a înființat o Comisie de Cardinali pentru a investiga scurgerile de documente rezervate și confidențiale în televiziune, în ziare și în alte mijloace de comunicare (în ceea ce este cunoscut sub numele de scandalul Vatileaks). S-au întâlnit pentru prima dată marți, 24 aprilie 2012. Cardinalul Herranz a ocupat funcția de președinte și a fost însoțit de cardinalii Jozef Tomko și Salvatore De Giorgi. (Wikipedia: Vatican Leaks Scandal)

Toamna

Cineva comunică rezultatele Comisiei Vaticanului despre Gays in Vatican echipei lui Bergoglio care în răspuns începe activitatea febrilă la Roma (Documentat de Dr. Sire în carte, The Dictator Pope). Această activitate urmărește abdicarea forțată a lui Benedict.

La începutul lunii noiembrie: Apare lovitura. Echipa Bergoglio cere demisia papei Benedict pentru a împiedica dezvăluirile dosarului să fie prezentate de Comisia Vatican Gays în Vatican. Conținutul dosarului îi va implica toți membrii cheie ai echipei Bergoglio care cu toată forța și promptitudinea se angajează pentru a opri publicarea acestuia.
Conspirația include nu numai echipa Bergoglio, ci și toți cei numiți în dosar ale căror nume sunt date echipei Bergoglio de către cineva care lucrează în Comisie. Termenii loviturii sunt următorii:
-  Papa Benedict va demisiona
-  Papa Benedict nu va publica conținutul dosarului
-  Papa Benedict va mărturisi conștiincios că a demisionat de bună voie

Dacă Papa Benedict refuză, echipa Bergoglio îl amenință pe Papa cu asasinarea, citând mărturia publicată a unui jurnalist italian din 11 februarie 2012, spunând că asasinarea va avea loc peste 1 an. Data de 11 februarie 2013 este aleasă pentru demisie, pentru a semnala Mafiei Lavanda din întreaga lume, că abdicarea a fost forțată tocmai ca să-și apere instituția malefică.
Papa Benedict, nu ține cont de sfatul nimănui pentru că el nu a avut încredere în nimeni și decide să meargă înainte, dar să lase semne care să fie recunoscute de lumea catolică, astfel încât orice observator inteligent să discearnă ceea ce se întâmplă. El retrage condiția promovării secretarului său personal din funcția de Gospodărie Pontifică, crezând că acest lucru îl va păstra în siguranță și va semnifica că după demisie, El este în continuare singurul Papă adevărat.

23 noiembrie: Cardinalul James Michael Harvey, care fusese prefectul Casei Pontificale sub Benedict, este numit Cardinal al Sfântului Paul în afara zidurilor pentru o recompensă aparentă pentru rolul său în care a permis ca Benedict să fie trădat în scandalul Vatican Leaks și pentru a face loc pentru Ganswein.

7 decembrie: Părintele Georg Gänswein, secretarul privat al Papei Benedict de pe vremea când era cardinal, este numit prefect al gospodăriei papale.

17 decembrie: Papa a primit un raport despre „lobby-urile Vaticanului” pregătit de cardinalii Julián Herranz, Salvatore De Giorgi, fost arhiepiscop al Palermo, și Jozef Tomko. În aceeași zi, Papa a decis să demisioneze. Această decizie este forțată și este semnul lui Benedict pentru echipa Bergoglio, că a acceptat condițiile date în lovitura de stat.

2013

6 ianuarie: Sărbătoarea Epifaniei. Părintele Gänswein este hirotonit arhiepiscop al Urbs Salvia. El devine singurul titular al funcției de prefect al gospodăriei papale care s-a bucurat vreodată de demnitatea de arhiepiscop. Un alt semn papal că renunțarea ar fi nulă și că Benedict va păstra adevărata demnitate a Papei. Alegerea scaunului titular, Urbs Salvia, care a fost centrul cultului imperial al lui Augustus, Pontifex Maximus, este un alt semn al lumii catolice că demisia lui Benedict ar fi nulă, întrucât prefectul se va îngriji de Pontifex Maximus. (Că Bergoglio nu are un ofițer al Casei Papale care să-l îngrijească, este un alt semn că nu este papă).

11 februarie 2013: Papa Benedict al XVI-lea, în calitatea sa de Episcop al Romei și Succesorul Sfântului Petru renunță la „slujba pe care a primit-o din mâinile cardinalilor” și solicită un Conclav pentru a alege un nou pontif suprem. Utilizarea alternativă a titlurilor Succesor al Sfântului Petru pentru sine și Pontif Suprem pentru cel care l-ar urma este un alt semn pentru lumea catolică a loviturii de stat și a demisiei forțate. Dar, în actul său de demisie, în demisia de la minister și nu a funcției, el își face demisia canonică invalidă și trimite un BUN MESAJ CANONIC Bisericii, avertizându-i despre ceea ce se întâmplă (cf. Canon 332, paragraf 2). El include, de asemenea, mai multe erori în limba latină, scrise și rostite pentru a arăta că este constrâns și nu a acționat liber.
După ce Benedict a terminat de lecturat Non Solum Propter, cardinalul Sodano, un conspirator șef din lovitura de stat, se ridică și strigă: Aceasta ne ia prin surprindere, ca un fulger din cer. Apoi ordonă tuturor celor din Vatican să nu spună nimic despre ceea ce înseamnă Actul Papei Benedict, pentru că observă că renunțarea este la minister, nu și la funcție, așa cum s-a convenit. Nevrând să arate că este membru al loviturii de stat, se abține să spună că Benedict demisionează. Îi poruncește părintelui Lombardi să vorbească cu jurnaliștii și să găsească unul care crede că înseamnă că a abdicat. După ce a găsit-o pe Giovanna Chirri, Lombardi o alimentează cu informații ca să meargă înainte pentru a răspândi știrile false, iar după ce jurnaliștii lumii (pregătiți de echipa Bergoglio) le fac realitate, Biroul de presă al Vaticanului confirmă știrile false după-amiaza. Aceasta este tactica marxistă de a folosi zvonurile pentru a reprima adevărul. Această audiere este acum dogma indiscutabilă a lumii mafiei Lavanda, semnul potrivit căruia preoții, episcopii și cardinalii, precum și laicii nu vor pune la îndoială că este o dovadă tangibilă a adeziunii lor la lovitura de stat.

28 februarie: Papa Benedict, alarmat de faptul că nimeni nu a înțeles semnele pe care le-a dat, se adresează pentru ultima oară, precizând explicit că a demisionat din ministerul activ, nu din funcție, într-o ultimă încercare disperată de a opri demisia forțată. Lipsa de răspuns din partea unui cardinal îl determină pe Benedict să creadă că nu are prieteni între ei și că și ei fac parte din Mafia Lavandei. Zboară la Castelul Gandolfo unde speră să fie salvat de Forțele Catolice care recunosc că demisia sa este invalidă.

Sărbătoarea Sfântului Iosif, Protectorul Bisericii, 19 martie: La inaugurarea papală a Papei Francisc, cardinalul Tomko, membru al Comisiei pentru activități gay din Vatican, a fost unul dintre cei șase cardinali care au făcut public actul de ascultare din partea Colegiului Cardinalilor față de noul papă de la inaugurarea papală. (Wikipedia: Cardinalul Tomko), printr-un act de acord evident cu privire la lovitura de stat, un semn, poate, că el a fost cel care a dat informații despre anchetă echipei Bergoglio la sfârșitul verii lui 2012. - Data de 19 martie a fost aleasă pentru a indica Mafiei Lavanda că lovitura de stat a protejat instituția lor malefică.

23 martie: Bergoglio a avertizat că reședința lui Benedict de la Castelul Gandolfo poate să scape de condițiile loviturii de stat; se întâlnește cu el acolo și îi ordonă întoarcerea în Vatican ca prizonier.

2014

12 iunie: Bergoglio îl premiază pe cardinalul Herranz, pentru tăcerea lui, ridicându-l de la demnitatea unui cardinal diacon, la cea a unui preot cardinal. (wikipedia: cardinalul Heranz).

2016

Aprilie: Papa Benedict aprobă convocarea și venirea Arhiepiscopului Gänswein la Universitatea Pontificală a Sfântului Grigorie cel Mare, în care Arhiepiscopul afirmă că Benedict păstrează petrina munus (funcția petrină) și slujirea ca o altă încercare disperată de a-i determina pe catolici să studieze cronologia evenimentelor. Bergoglio răspunde cu forță și le ordonă amândurora să tacă cu privire la aceste chestiuni.

2019

Din februarie până în mai: Benedict a primit o scurtă prezentare canonică care demonstrează că renunțarea sa nu a fost valabilă  în ceea ce privește petrina munus, o acceptă tacit pentru a indica canonic că știe că este încă Papă și din punct de vedere politic, că este sub presiune pentru a nu vorbi.

În final: Preasfinția Sa, Papa Benedict al XVI-lea, rămâne prizonier în Vatican așteptând cu răbdare ca cineva din lumea catolică să citească această cronologie și să-și dea seama ce înseamnă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu