vineri, 25 octombrie 2019

Mesajele din 8 și 9 octombrie 2019 primite de Maria Julianna


8 octombrie 2019- marea sărbătoare a marii Doamne a maghiarilor
 Azi dimineață în vis, am vazut pe cer Crucea luminoasă.
Domnul Isus: "Copiii Mei dragi, în curând toată lumea va vedea pe cer Crucea de lumină din care o să izvorască lumina dătătoare de viață. Crucea e semnul mântuirii  voastre. Pe aceasta am murit în mijlocul suferințelor cumplite. Cine nu a cinstește Crucea va pieri. Dar cine își ia Crucea, cu acela Mă unesc în purtarea crucii, în renunțarea la sine și-l voi mântui.
Iubiți-vă crucea! Niciodată să nu vreți să o lepădați fiindcă doar aceasta vă conduce la mântuire. Cine își poartă crucea cu răbdare, acela merge pe calea îngustă și ajunge în Împărăția Lui Dumnezeu pe poarta strâmtă.
Vă binecuvantez cu iubirea veșnică întăritoare a Inimii Mele! În Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh."
confirmare biblică: evrei 1, 1-2: ”1 Dupa ce în trecut a vorbit în multe rânduri și în multe moduri părinților noștri prin profeți, Dumnezeu, 2 în aceste zile din urmă, ne-a vorbit nouă prin Fiul, pe care l-a pus moștenitor a toate, prin care a făcut și veacurile.”

9 octombrie 2019 - miercuri...

M-am rugat pentru Turma Pruncului care pe Isus Îl iubesc, Îl adoră și Îl cinstesc. Am cerut pentru ei harul vederii clare ca să nu dea credit învățăturilor false și ereziilor.
Isus: Ai Mei deja toți știu care este adevărul. Eu Însumi i-am luminat. Ei nu acceptă învățăturile false. Aceia care continuă să idolatrizeze, niciodată nu vor vedea Fața Mea Glorioasă. Ei se vor scufunda în fundul iadului.
În curând se vor împlini profețiile. Va apărea Crucea pe cer. Voi revărsa Duhul Sfânt peste toți oamenii. Atunci va fi marea și finala separare. Mulți se vor întoarce la Mine. Cei împietriți în păcat vor fi mai răi. Ei vor fi cauzatorii tuturor problemelor. După aceea se va împlini tot ceea ce v-am spus vouă mai dinainte. Pregatiți-vă pentru că în curând fiecare ochi Mă va vedea atunci când voi veni pe norii cerului în glorie. TIMPUL ESTE AICI, A SOSIT. S-a terminat timpul Milostivirii care va fi schimbat cu timpul mâniei Mele drepte. Voi, care Îmi veți fi fideli până la sfârșit, acum ispășiți și rugați-vă mai mult! Cu aceasta mai puteți un pic diminua dezastrele.

confirmare biblică: Matei 27, 50 " Dar Isus, strigând din nou cu glas puternic, si-a dat duhul"
                                  I corinteni 14, 21 "Caci în Lege este scris: „În alte limbi si cu buzele strainilor
voi vorbi poporului acestuia,dar nici asa nu ma vor asculta”,spune Domnul."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu