miercuri, 2 octombrie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUZ DE MARIA, 5 SEPTEMBRIE 2019


Popor al Lui Dumnezeu,
AL NOSTRU ȘI AL VOSTRU REGE ȘI DOMN, ISUS CRISTOS, ȘI A NOASTRĂ ȘI A VOASTRĂ REGINĂ ȘI MAMĂ, VĂ ALERTEAZĂ DIN IUBIRE.
Fiecare act de Iubire realizat pentru voi să nu rămână numai pentru voi, numai în beneficiul vostru, ci al întregii omeniri.
Iubirea Divină nu este statică, ci se împarte și se extinde acolo este nevoie când voi vă rugați, acționați, postiți și oferiți din toată inima, puterile și simțurile căci Duhul Sfânt este Cel care acționează când voi  înfăptuiți și acționați precum Regele și Domnul nostru, Isus Cristos.
TREBUIE SĂ VĂ DĂRUIȚI IUBIRII DIVINE FĂRĂ ÎNTÂRZIERE, ÎN ACEASTĂ ETAPĂ MARE PE CARE O TRANZITEAZĂ OMENIREA: ”EPOCA CELUI DE-AL TREILEA FIAT, ERA DUHULUI SFÂNT” (vezi In 16,13)
Când va veni Mângaietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul; căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit și vă va descoperi lucrurile viitoare.
(Fiat –(din latină) = fie, facă-se; nr trad)
În această Epocă, diavolul bântuie de la o extremă la alta în căutarea celei mai mici ocazii de a guverna prin diviziune, cauza căderii fiecărui scop bun al omului.
Popor al Lui Dumnezeu, trebuie să înțelegeți că voi parcurgeți o cale abruptă, mergeți împotriva curentului lumii, sunteți formați pentru să mergeți pe CALEA ADEVĂRULUI înaintea căreia trebuie să îngenuncheați și să vă rugați, să postiți și să oferiți jertfe pentru a găsi înțelepciunea de a înfăptui și a acționa. Trebuie să știți că dacă doriți să creșteți în spirit, trebuie să fiți dispuși să oferiți totul, mereu aveți ceva nou de învățat.
ÎN ACEST AL TREILEA FIAT, NU VĂ PUTEȚI ÎNTĂRI ȘI NU PUTEȚI ÎNȚELEGE CHEMAREA PE CARE V-O FACE PREASFÂNTA TREIME DACĂ NU SUNTEȚI UMILI. ȘI CEEA CE DIAVOLUL CAUTĂ ESTE MÂNDRIA OMULUI CA SĂ ÎI ÎMPIETREASCĂ INIMA.
Pregătiți-vă, iubit Popor al Lui Dumnezeu, crescând în voi Darurile Duhului Preasfânt.(vezi Is 11, 1-4):
DARUL ÎNȚELEPCIUNII, în care strălucește caritatea și creatura înțelege că Planul Lui Dumnezeu trebuie să se înalțe mai presus de toate lucrurile și nu trebuie să fie împiedicat.
DARUL ÎNȚELEGERII, care iluminează creatura umană pentru a pătrunde cu claritate în adevărurile revelate de Dumnezeu.
DARUL SFATULUI, prin care reușiți să discerneți opțiunile ce se prezintă în fața voastră și pentru aceasta trebuie să reușiți cu acest dar să-i ascultați și să-i ajutați pe frați. ”...nu va judeca după aparența ochilor și nu va lua hotărâri după cele auzite cu urechea. Îi va judeca pe cei săraci cu dreptate și va lua hotărâri cu nepărtinire pentru cei nevoiași ai țării” (vezi Is 11, 3-4).
DARUL ȘTIINȚEI, nu este ceea ce crede lumea, ci este atunci când în interiorul fiecăruia Dumnezeu îi revelează omului ceea ce El știe despre fiecare dintre voi.
DARUL PIETĂȚII. Acest dar vă permite să acționați față de frații voștri într-o practică continuă față de ei. Îndeplinind Voința Divină, omul privește neobosit acțiunile Lui Isus pentru a se asemăna cu El.
DARUL ÎNTĂRIRII se evidențiază în Credință, trăind-o ca copil al lui Lui Dumnezeu cu eroismul martirilor înșiși. Acest dar întărește perseverența și fermitatea cu încredere totală în Dumnezeu care nu se îndepărtează de om.
DARUL FRICII DE DUMNEZEU înzestrează ființa umană cu voința necesară pentru a se îndepărta de ceea ce o face să cadă în rău, pentru a înfăptui, trăi și acționa în Voința Divină.
Vă chem să luați cu seriozitate cuvintele mele, din Voință Divină, pentru binele vostru și salvarea sufletelor.
Diavolul face pact cu omul pentru a prelua puterea asupra omenirii și astfel să ajungă să domine lumea. Rămâneți vigilenți permanent pentru ca puterea tuturora să fie una singură și cel rău să nu reușească să intre în copiii Celui Preaînalt.
ȚINÂNDU-NE DE MÂNA REGINEI ȘI MAMEI NOASTRE ȘI A VOASTRE, A TOATĂ CREAȚIA, ÎN ACEST TIMP PRIMIM PUTEREA PENTRU A NU CEDA. Lumea și mașinăriile ei au intensificat lupta pentru a conduce Poporul Lui Dumnezeu în rătăcire întrucât cel rău roiește pe tot Pământul și omul se bucură de rău.
Poporul Lui Dumnezeu protejează IUBIREA DIVINĂ și nu permite caracterului uman să ocupe primul loc cu temperamentul său cel rău, egoismul și atâtea balasturi care târăsc omul pe calea greșită, dar îl modelează după MODELUL LUI CRISTOS (vezi Ef 4,13). Știți că cel rău se răsfață cu slăbiciunea umană și se cutremură de forța omului care nu îi permite să se îndepărteze de calea cea dreaptă a Regelui și Domnului nostru și al vostru, Isus Cristos.
Omul a devenit materialist, idealizează un mâine în siguranță, cu comoditate și abundență, uitând că înfăptuind și acționând contrar Voinței Divine atrage calamitățile peste omenire, face ca elementele să respingă omul și să nu-l recunoscă.
Popor al Lui Dumnezeu, războiul este înaintea voastră, atârnă de gândirea unui lider sau a unor lideri ai unei puteri care acționează de teama de a nu fi învinși și va executa acel pas care va conduce omenirea spre AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL.
Convulsia în planul spiritual, în politică, în material și în moral, este extrem de destabilizatoare pentu omenire. Un pas și omul cade în abisul răului. Omul trebuie să ia o decizie puternică și fermă pentru a-și salva sufletul lui, decizie ce se bazează pe CREDINȚĂ.
DEȘI PARE CĂ CEL RĂU DOMINĂ, EL NU TRIUMFĂ, PREASFÂNTA TREIME ESTE PESTE TOT ȘI DEASUPRA LA TOATE ÎN VECII VECILOR, AMIN.
Vandalismul și persecuția cresc împotriva a ceea ce-L reprezintă pe Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, împotriva a ceea ce O reprezintă pe Regina și Mama noastră, a tot ce s-a creat și împotriva celor fideli Lui Dumnezeu. Aceasta se va generaliza, nu trebuie să vă temeți, trebuie să vă SALVAȚI SUFLETUL, de aceea SUNT TRIMIS.
Puterea Masoneriei și a Iluminaților este extrem de catastrofală pentru omenire, ei s-au infiltrat în toate domeniile și voi știți că eșaloanele cele mai înalte ale lumii au cunoștință despre ei și tratează cu ei, simulând că nu știu pentru a nu se compromite căci nu-i interesează salvarea sufletelor.
Popor al Lui Dumnezeu, lupta între bine și rău începe cu invidia și diviziunea, voi fiți fermi, mențineți CREDINȚA fără a permite ca lâncezeala să vă invadeze.
Fiți perseverenți, rămâneți atenți și observați cum natura se năpustește cu mare furie peste omenire și chiar și așa, omul continuă lâncezeala, bătându-și joc de Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, pe care dorește să-L alunge din Centrul Bisericii Sale.
Rugați-vă, copii, rugați-vă pentru a nu fi denaturat Cuvântul Regelui și Domnului nostru și al vostru, Isus Cristos!
Rugați-vă, copii, rugați-vă pentru Hawai, natura face ca vulcanul Kilauea să erupă puternic și va agita și vulcanii Mauna Loa și Kilauea.
Rugați-vă, copii, omenirea este spectatoare la suferința fraților ei, dar va înceta să fie spectatoare devenind cu toții actori în istoria omenirii. Pregătiți-vă pentru Avertisment!
Popor al Lui Dumnezeu, veți suferi și pentru această suferință, marea Milostivire Divină va trimite Îngerul de Pace. Cei care-l așteaptă l-au recunoscut.
Fiți parte din comuniunea Sfinților.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhaghel Mihail

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Frați și surori, iubitul nostru Sfânt Arhanghel Mihail ne hrănește cu spiritualitate, amintindu-ne de Darurile Duhului Sfânt  pentru ca să le cerem și să ne străduim pentru convertire.
 Umanitatea nu este pregătită pentru ceea ce trebuie să înfrunte: numai și numai printr-o creștere spirituală, intrând în Calea lui Hristos și fiind Iubire așa cum Hristos este Iubire se va atinge perseverența.
El ne menționează de cel de al Treilea Fiat, Epoca Duhului Sfânt și acest Fiat ”fie ca să fie făcut al Preasfântei noastre Mame să se răspândească la toate generațiile prin Darurile Duhului Sfânt care duce Lumina Lui Infinită în fiecare etapă a fiecărei generații. Vine să dea o ALINARE, O ÎNCURAJARE COPIILOR LUI DUMNEZEU pentru a continua în îndeplinirea Voinței Divine.
Tatăl nostru ne cere să fim mesageri ai Iubirii Lui și nu trebuie să ne gândim atât la răspunsul nostru cât să-l dăm, să-I zicem DA Preasfintei Treimi, totul se află în nucleul răspunsului nostru și acel nucleu este IUBIREA.
Această Eră, cum ne spune Sfântul Arhanghel Mihail, este a Duhului Sfânt căci în momentele decisive  revarsă tot binele peste suflete îmtr-o formă specială. Acest timp nu este altul decât cel în care omul a făurit și Dumnezeu nu se lasă câștigat în generozitate. Și acestei generații actuale, care este chemată să pronunțe cum a făcut Mama noastră acel ”DAACEL ”FACĂ-SE” înfie mie după Cuvântul tău” și trebuie să iasă din profunzimea ființei noastre și să fie pronunțat cu gura noastră, deși ”Da-ul” nostru nu este precum cel al Preasfintei noastre Mame; da, este important să dăm acel ”Da” pentru salvarea sufletelor, pentru că conviențuim în comunitate și-i putem ajuta pe frați să nu cadă în ghearele răului. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu