duminică, 6 octombrie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 11 SEPTEMBRIE 2019


Iubitul Meu Popor,
MILOSTIVIREA MEA SE REVARSĂ PERMANENT PESTE ADEVĂRAȚII MEI FII ȘI PESTE CEI CE-ȘI ÎNDREAPTĂ VIAȚA LOR ȘI REVIN PE CALEA MEA.
În copiii Mei nu există duplicități, ei cunosc Legea Mea și în Inima Poporului Meu trebuie să predomine IUBIREA DIVINĂ FAȚĂ DE FRAȚII VOȘTRI, menținând inima liberă de tot ce împiedică  relația lor cu Voința Noastră. 
Când în creatura umană nu curge IUBIREA MEA pentru toți frații ei, acea creatură Îmi cauzează durere căci nu poate rămâne în comuniune permanentă cu Casa Mea, nici în Comuniunea Sfinților, fiindcă opreliștile o mențin între ”acum„ și „încă nu„.
Omenirea se află în mijlocul întunericului, nu a Luminii Iubirii Mele, fiind într-un pericol iminent căci nu are o CREDINȚĂ fermă, liberă de egoul uman. Diavolul îi atacă pe copiii Mei acolo unde știe că-i rănește cel mai mult, susurându-le la ureche să se îndepărteze de Mine și astfel îi duce la pierzare.
Iubitul Meu Popor, în fața unui timp decisiv în istoria omenirii și la finalul istoriei vieții personale, răspunsul trebuie să fie unul: ASCULTARE(vezi In 14,23).
ASTFEL TREBUIE SĂ ÎNFĂPTUIASCĂ ȘI SĂ ACȚIONEZE POPORUL MEU, NU PE JUMĂTATE, CI FIIND ÎN TOTALĂ SUPUNERE, ÎNDEPLINITORI AI VOINȚEI MELE.
Voi nu credeți în Revelațiile date de Mama Mea, de Sfântul Arhanghel Mihail și de Mine, dimpotrivă, ați schimbat deja fapta și acțiunea: așteptați ca timpul să se scurgă fără a vă propune să vă îndreptați viața, ignorând că timpul este putere Divină și nu timp al omului. Acela care așteaptă să vină Milostivirea Mea, nu trebuie să aștepte ziua de mâine pentru a se converti, ci trebuie să o facă în acest moment.
Nu puteți continua în lâncezeală, în nemilostenie, în invidie, în puțină caritate sau deloc unii față de alții. Vă mențineți speranța în Iubirea Mea, în Milostivirea Mea, însă fără a realiza o schimbare definitivă, fără a vă forța să fiți mai buni, ACUM. Cei lâncezi doresc să tranziteze Calea Mea fără a se detașa de egoul lor uman care este saturat de spurcăciunea ce vă menține în noroi.
Căutați apă pentru a vă potoli setea, dar nu luați APA VIE DIN PREASFÂNTA MEA INIMĂ (vezi In 7,37).Vă împotriviți convertirii totale menținându-vă inima acoperită de mândrie, cea din care se desprind toate relele.
Poporul Meu trebuie să se întrebe pe el însuși câtă Iubire  există în inima lui, câtă ură, resentiment, cât egoism, câtă dispoziție de a fi ÎNSĂȘI IUBIREA MEA cu tot ce implică ea. Lâncezeala nu este un tovarăș bun, otrăvește spiritul ducându-l la prezumție, la aroganță, la opreliștile ce interferează între om și Voința Mea, supunându-se greșelii.
Poporul Meu, ACEST TIMP ESTE DE ISPĂȘIRE PENTRU CEI CE DORESC SĂ SE APROPIE DE MINE, ESTE TIMP DE CĂINȚĂ, DE CONVERTIRE ÎN FAȚA VENINULUI SATANEI. ESTE URGENT SĂ RĂMÂNEȚI PUTERNICI ȘI FERMI ÎN CREDINȚĂ, ALTFEL MARE VA FI PLÂNSETUL CÂND NU VEȚI REUȘI SĂ IEȘIȚI DIN GHEARELE SATANEI.
Poporul Meu este infestat de narcisism (adorare a propriei persoane), de surzenie, de orbire, rămânând  numai acolo unde satana vă indică. Sunteți invadați în fiecare zi de noi demoni ce vă insuflă greșeli noi, nesupuneri noi, noi negații ale PORUNCII DE IUBIRE A TATĂLUI MEU MAI PRESUS DE TOATE LUCRURILE ȘI DE APROAPELE (vezi Mt 12, 28-30). De la această poruncă desprindeți în fiecare moment noi negații a Cuvântului Meu, a Cererilor Mele, a Sacramentelor Mele, până când ajungeți să vă bucurați de libertinajul pe care satana l-a oferit omului pentru a vă îndepărta de Mine. 
Biserica Mea este de asemenea infestată de noi greșeli, îndepărtându-vă de Centrul Preasfintei Noastre Treimi ca să primiți noutățile ce nu sunt în Voința Noastră, ci a oamenilor care abuzând de putere, au trasat linii în direcția opusă Voinței Mele.
Răutatea omului lovește în toți oamenii. Mările se dezlănțuie cu forțe noi și necunoscute peste omenire, natura lovește sever creatura umană pentru că a fost năpăstuită, aerul a fost contaminat și copiii Mei suferă. Cutremurul Pământului se intensifică și forța vulcanilor este cauză de uimire pentru omenire.  
Permanenta expunere a Pământului la radiațiile solare a avansat ciclul Pământului și zilele se scurtează pentru ca omul să aibe mai puțin timp pentru a păcătui. Cine se crede drept va vedea răutatea lui la apogeu și cel drept se va contamina cu păcatul pe care i-l prezintă satana. De aceea Chemarea Mea este la convertire totală permanentă, nu la lâncezeala ce se remarcă la majoritatea, ci la adevărata convertire unde creatura umană se hrănește din Sfântul Meu Duh, nu din ea însăși.
Mari evenimente vor apărea în atmoferă provocate de influența Soarelui. Boala biciuie omul înaintea foametei care vine cu precizie, societatea este locul unde mișună dușmanii sufletului din cauza golului spiritual în care trăiți.
VĂ CHEM LA UNITATE, SĂ FIȚI FIDELI ȘI ADEVĂRAȚI, NU SĂ TRĂDAȚI CUVÂNTUL MEU PENTRU A FI DISTRUS DE IPOCRIȚI.
Lipiți-vă de Sfânta Scriptură pentru a nu merge bâjbâind (vezi In 5,39; I Tim 4,3) ci cu pas ferm. În acest timp sunt necesare Faptele de Milostenie (vezi Mt 25, 31-46) pentru a exercita Iubirea, caritatea, bunătatea, acum când omenirea e pe punctul de a primi pedepse mari cum niciodată înainte nu a primit:
”OMUL ATRAGE PROPRIA LUI PEDEAPSĂ”.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Spania și Italia, conflicte grave reapar și copiii Mei se cufundă în haosul total.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, comunismul cu trecerea lui lentă are putere după placul lui și va trimite armamentul lui...
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă, Bolivia, Mexic, America Centrală, Statele Unite se cutremură cu putere.
Ploile vor crește nivelul apelor de neimaginat, unde apare seceta alimentele se scumpesc.
Argentina, acestă națiune iubită, suferă. Consacrați această națiune Inimii Imaculate a MAMEI MELE ȘI A PREASFINTEI MELE INIMI PENTRU CA DUREREA SĂ NU-I DUCĂ LA SUFERINȚĂ PREA MARE.
Iubitul Meu Popor, nu pierdeți credința, fiți fideli Preasfintei Noastre Treimi și iubiți-O pe Mama Mea. Îngerul Meu de Pace va fi consolare pentru Poporul Meu și va cunoaște Puterea și Suveranitatea Mea peste tot ceea ce s-a Creeat.
Sunteți copiii Mei, vă urgentez să-Mi rămâneți fideli.
COASTA MEA DESCHISĂ V-A DAT LUMINĂ ȘI TREBUIE SĂ VĂ ÎNTOARCEAȚI LA EA.
Binecuvântarea Mea și Iubirea Mea să fie peste Poporul Meu pe care-l iubesc cu iubire veșnică.
Al vostru Isus

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, ne aflăm într-un moment în care pentru voi nu contează dacă este sau nu timpul pentru îndeplinirea profețiilor ce vor da un semn al evenimentelor următoare.
Doriți ca Dreptatea să ajungă pe Pământ și, când va fi de fiecare dată mai mare, atunci omul va cere Milostivire, aceea pe care a disprețuit-o și care a fost obiect al bătăii de joc.
Dumnezeu este mare, El ne avertizează cu mare seriozitate că nu se trece nici prin bine, nici prin rău fiind lânced, că cel lânced primește o mare condamnare.
Este urgent să se solicite consacrarea tuturor țărilor Preasfintelor Inimi: cel rău, după cum este știut, va dezlănțui furia lui împotriva copiilor Mamei Lui Cristos și acei frați suntem noi, protecțiile nu sunt niciodată deajuns, ci trebuie să mergem în Iubirea Divină. Amin.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu