marți, 8 octombrie 2019

OMENIREA FĂRĂ DUMNEZEU, Luz de Maria

De câtă credință e nevoie pentru a ține Rozariul la gât atunci când hoardele înfierbântate țipă și spun: ”fac ce vreau cu trupul meu”, care ard și distrug imaginile Domnului nostru Isus Cristos și ale Preasfintei noastre Mame! Dar cei ce comit aceste acte nu au nevoie de curaj pentru a face toate acestea, ci sunt ignoranți.
De câtă credință e nevoie pentru a merge la Templu sau ”Biserică” când în țări se radicalizează opozițiile  împotriva religiei și a cuvântului: ”Dumnezeu” și sunt abundente!
Și a fi liberi de Dumnezeu atâta timp cât rămânem pe Pământ, va fi foarte dificil întrucât în calitate de Mare Creator a tot ceea ce există, El se găsește în fiecare loc și în fiecare dintre ființele umane. 
 Ceea ce atâtea făpturi umane acum strigă cu mare furie, va fi ceea ce îi va face mai târziu să geamă. 
În acest moment îl vedem pe omul tiran care, la mila ofertelor pe care marile organizații mondiale le-au anticipat asupra conștiinței, fără conștiința societăților de pe tot Pământul, cu obiective dantesce (specifice operei lui Dante) de a reduce populația mondială, se tiranizează față de Maica lui Dumnezeu pe care, fără nici o rușine, ci într-o mizerabilă și nefericită inducție a răului, o reprezintă în nenumărate aberații, PROFANÂND cât de mult tot ce găsesc în BISERICĂ, incendiind, atacând pe credincioși și pe alții.
Aceasta este generația secolului XXI în care diavolul înveninează și infestează, împresoară și posedă pe unele creaturi umane care înțeleg greșit ”LIBERTATEA”, supuse capricioaselor nebunii ce fac omenirea să se răzvrătească împotriva LUI DUMNEZEU. MAMA NOASTRĂ E ATACATĂ ÎN CHIP NERUȘINAT PENTRU CĂ EA ESTE TOATĂ PURĂ. ÎMPOTRIVA MAMEI NOASTRE PREASFINTE TENTACULELE DIAVOLULUI SE LANSEAZĂ CU FURIE. ”Dragonul s-a înfuriat pe Femeie și a plecat să facă război cu urmașii descendenței ei, aceia care păzesc poruncile lui Dumnezeu și au mărturia lui Isus.” (Apoc 12,17)
VIAȚA ESTE UN DAR PE CARE DUMNEZEU NI-L DĂ și este respins de cei ce au devenit Irozii actuali, manipulați de interese care rămân în spatele întregii reacții agresive a maselor, care cu un  spirit muribund se înfierbântă pe străzile țărilor, simțindu-se mari, grozavi, și aceasta este foarte periculos.
Există evenimente mari și grave care distrug vertiginos planeta noastră, DAR NIMIC NU E MAI DISTRUGĂTOR DECÂT O OMENIRE FĂRĂ DUMNEZEU, ADORATOARE A DELICIILOR SATANEI.
Poporul Lui Dumnezeu  este asediat pretutindeni de instinctele josnice care sunt roadele fumului satanei ce s-a infiltrat în Biserica Lui Cristos, și chiar în acest moment , satana cu tentaculele lui acționează categoric prin hoardele pe care le-a luat din interiorul ei pentru a submina morala națiunilor și a merge împotriva omului însuși.
Biserica Lui Cristos se confruntă cu nemulțumirea umană, cu ideia liberalismului care nu se supune la nimic, așa că în acest moment credincoșii trebuie să reflecteze faptul că separarea de Dumnezeu îl va face pe om să se distrugă pe el însuși.
Nu este acesta alt semn care trebuie să-l facă pe om să reflecteze?
Nu va fi Dumnezeu cel care va distruge această generație! Omul însuși este cel care o realizează, cu dispreț față de Preasfânta Treime și față de Preasfânta Mamă, atrăgând nenorociri mari peste omenire.
Involuția spirituală este cea care ține o mare parte a omenirii într-o mare confuzie. CEL CARE NU RECUNOAȘTE EVANGHELIA CA CUVÂNT AL LUI DUMNEZEU, MANIFESTĂ O SPIRITUALITATE MINIMĂ ȘI NU ÎNȚELEGE SUFICIENT ADEVĂRUL CARE FACE SĂ DUREZE POPORUL LUI DUMNEZEU.
Fraților, trebuie să fim spirituali. Nu putem continua să trăim în greșeli pe Pământul de care Dumnezeu ne-a legat, eliminându-L pe EL din acest ”Pământ” pentru a-l stăpâni, decretând legi noi după capriciul omului. Milostivirea Divină a întrecut orice așteptare a ființei umane credincioase și practicante.
Inima omului alterată de cele nepotrivite și contrare Iubirii lui Dumnezeu, arată profunzimea nebuniei omului care scoate din interiorul ei nefericirea în care trăiește și care va crește; deja acea conștiință va lovi, dacă nu azi,  mai apoi.
Dreptul la care se referă cei care cer avortul este dirijat de diavol neavând nici o obiecție căci dacă nu au sentimente bune față de cel purtat în pântecele lor, cum le vor avea față de aproapele și față de ei înșiși? În opinia acestor creaturi se reflectă renunțarea la Voința Lui Dumnezeu, la Legea Naturală, la dreptul la viață.
NOI ÎL CUNOAȘTEM PE DUMNEZEU CARE IUBEȘTE, CARE E MILOSTIV, CĂRUIA ÎI PLACE DEMNITATEA POPORULUI SĂU, DUMNEZEU DE IERI, DE AZI ȘI DINTOTDEAUNA, ALFA ȘI OMEGA, DUMNEZEU CARE A CREAT TOT CE EXISTĂ ȘI L-A FĂCUT PE OM DUPĂ CHIPUL ȘI ASEMĂNAREA LUI.
Diavolul se bucură de denaturarea pe care omul a făcut-o cu propria lui natură umană, nu numai a trupului, ci și a conștiinței, se bucură de perversiune, de moartea copiilor pe care femeile îi poartă în pântecele lor, de deviațiile cu caracter sexual.
Simțim apostazia, semnele sunt evidente. CEI CARE PREGĂTESC GUVERNUL MONDIAL, MONEDA UNICĂ ȘI O RELIGIE UNICĂ, îi prezintă pe Isus și pe Preasfântă Fecioară Maria ca dușmani ai omenirii, pentru a INTRODUCE ACEA nouă religie ”umanistă și aparent pacifistă”. Terenul este pregătit în fața tuturora.
Aceasta însăși ne duce să exclamăm:
VIE ÎMPĂRĂȚIA TA, DOAMNE MILOSTIV ȘI DREPT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu