duminică, 27 octombrie 2019

Mesajul din 10 octombrie 2019 primit de Maria Julianna


 Domnul Isus...
"Dragi copii, puteți vedea ce haos domnește în lume. Toate acestea le permit ca lumea întreagă să vadă cu claritate, să ia atitudine de care parte vrea să stea. Acum și cei de dinafară, (care nu aparțin Bisericii - nr. trad.) vor vedea cine, ce reprezintă.
Copiii Mei! Îmi sângerează Inima când Mă gândesc că trebuie să pedepsesc această lume păcătoasă. Așa cum i-am spus lui Iona, și astăzi tot la fel Mă gândesc că trebuie să Îmi pară rău de oameni și de toate acele bunuri pe care le-am creat. Dar vă spun vouă că este mult mai mare păcat dacă sufletul unui om se pierde, mult mai  mare decât toată creația. De aceea am murit, moarte cruntă pe cruce, pentru a vă salva sufletele. Dar acum păcatul este atât de mare și cel rău trage atât de multe suflete în iad că Eu trebuie să opresc aceasta.
DE ASTĂZI TREBUIE SĂ VĂ RUGAȚI CONSECVENT CA SĂ MĂ ÎNTORC CÂT MAI REPEDE PE ACEST PĂMÂNT ȘI CU SUFLAREA GURII MELE SĂ ÎL MĂTUR PE CEL RĂU, cu Gloria Mea vădită să arăt lumii Cine este adevăratul Cristos, Salvatorul  care v-a răscumpărat prin moartea pe cruce.
Când Mă voi întoarce, o să Mă cunoașteți după următoarele:
Rănile Mele pe care le-am suferit pe cruce vor străluci pe Trupul Meu Glorios cu o lumină strălucitoare ca un rubin scânteietor, așa vor străluci pe Trupul Meu Glorios. Vrăjmașii Mei atunci își vor astupa urechile, vor urla pentru că nu vor ca adevarul să iasă la lumina soarelui. Cei care se pun în locul Meu, toți vor fi nimiciți. Ei vor fi asemenea cenușii pe care o suflă vântul: vor dispărea și nici urma lor nu va mai rămâne.     
Copiii Mei, de aceea să vă rugați, ca să revin în glorie și să judec pământul. Voi reînnoi fața pământului și va începe domnia celor 1000 ani de pace. Iubirea și pacea se vor săruta împreună. Atunci o să-l reașez pe om în starea lui originală, așa cum Tatăl l-a creat. Din nou va locui în Grădina Paradisului, va fi împreună cu Mine cu deosebirea că Eu nu voi fi în Trup, Dumnezeu – om, ci voi fi între ei în Preasfântul Sacrament. Voi revărsa Duhul Meu Sfânt și toți Mă vor adora într-un mod atât de desăvârșit și adevărat ca niciodată până atunci. Adorația primilor creștini a fost asemănătoare cu aceea care va fi.
Dragii Mei copii! La asta să vă gândiți! Cu gunoiul să nu vă îndeletniciți! (aici Domnul s-a gândit la erezii și învățăturile false, notă a instrumentului). În sufletele voastre, neîncetat să Mă slăviți și să Mă preamăriți pe Mine! Aduceți mulțumiri pentru orice, deopotrivă pentru bine și pentru rău! Purificarea și pedepsirea lumii acum este cel mai necesar lucru pentru a șterge pentru totdeauna păcatul și toată mizeria pe care o aduce cu el. Dacă nu aș face aceasta, pe Mine M-ar extermina de pe fața pământului și satan ar fi domn. L-ar adora pe Lucifer în diferite forme hidoase, lui i-ar oferi jertfă, până acolo s-ar coborî încât chiar și pe proprii copii curați, puri și nevinovați i-ar jertfi acestei bestii malefice, deși ei sunt darul Meu. Sunt semne de avertizare pentru lume, că ea trebuie să devină la fel de curată ca și copiii nou născuți pe care Eu i-am creat.
Copiii Mei, nu vă temeți de aceia care ucid trupul, dar sufletul nu-l pot vătăma. Singurul de care să vă temeți este păcatul! Dacă vă prigonesc, Eu am să vă dau o vorbire înțeleaptă prin Duhul Meu Sfânt în care nu vor găsi niciun cusur. Totuși vă vor șterge de pe fața pământului pentru că Mă reprezentați și sunteți o povară pentru ei.
Acum veți fi martori la multe semne minunate care până acum nu au fost și nici nu vor mai fi niciodată pe acest pământ. Se vor împlini profețiile. Pe cer vor fi de asemenea semne care în mod simbolic arată situația actuală. Ciocnirea celor două corpuri cerești înseamnă că binele și răul vor ajunge să se ciocnească împreună. Binele, legea veșnică a Lui Dumnezeu, va nimici puterea răului.
Semnul crucii luminoase pe cer înseamnă strălucirea și gloria Mea și salvarea care a venit de pe cruce. Vă va arăta de dinainte că Eu Mă întorc pe norii cerului în mare slavă ca să judec lumea. 
Focul cu care voi transforma orice rău și păcat în cenușă înseamnă că Dumnezeu este foc mistuitor a Cărui flăcări de iubire nimicește focul urii. Focul iubirii în sine formează totul.
Deși aceste elemente sunt înfricoșătoare, ca și pedepsele pentru trupurile fragile în care foarte multă lume va muri, totuși bucurați-vă și înnoiți-vă că Dumnezeu va judeca această lume, va nimici păcatul ca să poată pune în schimb sfințenia.
Lumea aceasta acum este în durerile facerii, este copleșită de toate vicleșugurile lui satan, de învățăturile lui false, de răutatea cu care vrea să piardă sufletele. Acum se duce o luptă înfricoșătoare pentru suflete. Hoardele demonilor malefici comit totul pentru ca cei care nu au nici o bănuială să fie prinși în cursă.  Despre bine vor să-i convingă că este rău, și despre rău că este bine. Sfinții îngeri se luptă cu demonii pentru voi, dar NUMAI ÎNGERII PĂZITORI AI ACELOR OAMENI POT LUPTA ÎMPOTRIVA DEMONILOR, CARE SE RIDICĂ ÎN APĂRAREA ADEVĂRULUI ȘI CER DE LA MINE MÂNTUIREA. Atunci Eu poruncesc îngerilor Mei sfinți să lupte pentru aceste suflete. Pe acești oameni Eu îi scot din mâinile lui satan și îi salvez chiar și atunci dacă îi vor omorî.
Copiii Mei, nu contează cât și cum trăiți aici, contează doar unde veți merge după viața pământească. STRĂDUIȚI-VĂ SĂ VĂ SALVAȚI SUFLETELE, CUNOAȘTEȚI ȘI ȚINEȚI LEGILE MELE! Dacă Îmi rămâneți fideli, fericirea veșnică va fi răsplata voastră.
Mai plăcut înaintea Mea decât orice rugăciune sau exercițiu sfânt este un suflet care caută și împlinește Voia Mea. Aceasta este cea mai mare rugăciune și este chiar sfințenia vieții deoarece prin voi vreau să înfăptuiesc planul Meu veșnic ca să vă pot răsplăti pentru slujirea voastră.
Copilașii Mei! Eu sunt cu voi întotdeauna pentru că am promis: ”Voi rămâne cu voi în fiecare zi până la sfârșitul lumii”. Când vă simțiți părăsiți și singuri, atunci Eu sunt cu voi, cel mai strâns unit cu voi. Atunci este nevoie de credința voastră, pentru ca să vă încredeți cu credință puternică în Mine și în promisiunile Mele. Când vă vor prigoni și vă va fi soarta grea, să vă gândiți la aceasta: cine se încrede în Dumnezeu, niciodată nu va ajunge de rușine pentru că Eu sunt veșnic, atotputernic și fidel.
Vă binecuvântez cu iubirea veșnică, nemărginită și din belșug a Inimii Mele, confirm binecuvântarea în Numele Tatălui, a Fiului și a Duhului Sfânt, amin!”
Confirmare biblică: Matei 19:28
Isus le-a răspuns: „Adevărat vă spun că, atunci când va sta Fiul omului pe scaunul de domnie al măririi Sale, la înnoirea tuturor lucrurilor, voi, care M-aţi urmat, veţi şedea şi voi pe douăsprezece scaune de domnie şi veţi judeca pe cele douăsprezece seminţii ale lui Israel.

Un comentariu:

  1. Vino Doamne si salveaza lucrul miinilor tale, Tu esti Dumnezeu in cer si pe pamint Slavit sa fie numele Tau acum si pururea si-n vecii cecilor .AMIN!VINO DOAMNE!➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕➕

    RăspundețiȘtergere