duminică, 6 octombrie 2019

Liderii catolici avertizează despre Sinodul Amazon: „Papa Francisc a rănit grav credința. Este timpul să o spunem cu voce tare "

“Este cea mai mare știre din istoria lumii de la Crucificarea lui Dumnezeu.”
“Să ne pregătim copiii pentru cruciadă și să le dăm un exemplu.”

Lideri catolici laici din întreaga lume avertizează în legătură cu Sinodul despre Amazon: “Papa Francisc aduce o gravă atingere credinței. Trebuie s-o spunem răspicat.”

Roma, 4 octombrie 2019. Lideri catolici laici din lumea întreagă s-au adunat la Roma pentru a avertiza asupra pericolului adus de Sinodul Amazonului care a început pe 6 octombrie la Roma și care – spun ei – amenință să desfigureze și să “protestantizeze” Biserica Catolică.
Masa rotundă a fost găzduită de asociația internațională prolife Vocea Familiei (Voice of the Family). Peste 5000 de persoane au urmărit-o online.
Concluzia ce se desprinde este că ceea ce va urma după acest Sinod nu va ma fi Biserica Catolică, ci altceva, cu multiple fațete diabolice. Limbajul dur este pe măsura amenințărilor care planează în urma acestui Sinod.
John Henry Westen, co-fondatorul și editorul șef al LifeSiteNews:”Ne temem că va urma cea mai severă calamitate pentru credință și Biserică și trebuie să ne rugăm pentru ca această amenințare să nu fie pe cât de gravă se prevestește.” Și a adăugat: “Câțiva cardinali au avertizat împotriva apostaziei și ereziei prezente în documentul de lucru (instrumentum laboris) al Sinodului, dar majoritatea au tăcut. Noi, credincioșii, nu putem rămâne tăcuți pentru că este amenințată credința copiilor noștri. Este dreptul nostru ca credincioși Catolici să ne asigurăm că credința în Isus Cristos va fi transmisă copiilor noștri în mod autentic de către preoți și episcopi și în special de către Papa.”
Profesorul Roberto de Mattei: “În acest moment există două religii în Biserica Catolică. Prima este Catolicismul tradițional, religia celor care, în actuala confuzie, continuă să fie credincioși Magisteriului infailibil al Bisericii. A doua, care nu avea nume până acum câteva luni, acum are nume: religia amazoniană, pentru că, așa cum a declarat persoana care conduce în acest moment Biserica, există un plan de a da Bisericii o “față amazoniană”... Două religii nu pot exista în aceeași Biserică.”
Michael Matt, fondatorul The Remnant și reprezentant al catolicilor tradiționaliști din SUA, a vorbit despre dispariția misionarilor tradiționali și a ordinelor religioase: “Vom vedea oare la Sinodul pan-amazonian Biserica abandonând Directiva Divină de a converti și a boteza toate națiunile? ... Vaticanul va aproba oare o teologie indigenă ale cărei principii sunt esențial păgâne? Biserica va învăța oare că aceste culturi păgâne sunt ele însele de la Dumnezeu? pentru că a sugera altfel, ar însemna să susținem un fel de supremație religioasă a Creștinismului prin care se afirmă că Creștinismul este singura religie adevărată... Sinodul amazonian promite să îmbrățișeze teologia indigenă care abandonează efortul misionar al Bisericii îmbrățișând eco-teologia și trimițând în lume misionari ai schimbării climatice care să învețe națiunile să asculte strigătul Mamei Pământ.”
“Dacă acest lucru se va întâmpla, mai spune Michael Matt, Biserica Catolică se va preda formal lumii și spiritului ei.”
José Antonio Ureta, lider al mișcării pentru Tradiție, Familie și Proprietate din Franța, a avertizat că dacă la acest sinod se va hotărî hirotonisirea bărbaților în vârstă căsătoriți, fie ei și cu o viață ireproșabilă (viri probați), acest lucru va însemna că “neo-luteranismul va fi învins Conciliul de la Trento.” “Vai! O astfel de structură fără ierarhie și fără preoți nu va mai fi Biserica Catolică!”
“Papa Francisc și aliații săi clerici creează o organizație globalistă cu o aparență de Catolicism”, a spus Michael Voris. “Ce rezultă, nu este Catolic. Fațada ar trebui dată la o parte și dezvăluit adevărul.”
Acest papă, spune Voris, s-a înconjurat cu o mulțime de escroci în haine preoțești, dintre care mulți au fost complici și au realizat mușamalizarea scandalurilor privind abuzurile sexuale asupra minorilor.
Dr. Taylor Marshall: “Biserica Catolică a fost infiltrată din interior încă de pe vremea pontificatului Papei Pius IX. Este un atac asupra credinței supranaturale, a miracolelor, a revelațiilor divine, a instituției căsătoriei și a legii naturale de procrea prin căsătorie. Mai mult, este o reînviere a păgânismului: “ca voi să puteți ajunge dumnezei”.
Marco Tosatti: Papa Francisc a semnat la Abu Dhabi un document care conține o propoziție cu consecințe explozive asupra credinței Catolice: “pluralismul și diversitatea religiilor, raselor, sexelor și limbilor este dorită de Dumnezeu în înțelepciunea Sa.” Această propoziție afirmă că dacă Dumnezeu a dorit mai multe religii, aceste religii sunt toate de origine divină și de aceea orice persoană este liberă să își aleagă religia cea mai potrivită!”
“Personal, cred că această declarație este una dintre cele mai devastatoare pentru Catolicism rostite vreodată de un Papă și este o afirmare evidentă a relativismului”, a adaugat Tosatti.
O altă inovație care amenință să distrugă Biserica este hirotonisirea femeilor ca preoți, ceea ce ar fi în acord cu spiritualtatea indigenă amazoniană, dar care în esență ține de păgânism, adică idolatrie, a spus jurnalista franceză Jeanne Smits. Și a adăugat: “Sinodul despre Amazon va susține rolul femeilor în Biserică, deși Biserica are deja cel mai frumos răspuns la acel argument: Fecioara Maria. Când Dumnezeu a creat Cosmosul - adică frumusețea – El a făcut și o casă pământească potrivită, și zestre pentru Fiica Sa, Mamă și Mireasă. Ea este Regina noastră, Regina univesului și Regina Îngerilor, spre nemulțumirea satanei care trebuie să se supună și care va fi învins de o femeie; ea ne dăruiește viața eternă prin sacrificul Iubitului său Fiu. Viziunea noastră despre femeie este definită prin Fecioara Maria. Ce ne-am putea dori mai mult?”
“ESTE TIMPUL PENTRU EROI SI PENTRU SFINȚI”
“Cu tot respectul datorat autorităților, îi acuz pe toți cei care au aprobat sau vor aproba Instrumentum laboris despre Amazon de politeism și mai precis de polidemonism, pentru că, așa cum spune Psalmul 95, “Toate divinitățile Păgânilor sunt Demoni; Domnul nostru a creat în schimb cerurile”, a spus Mattei. “Îi chem pe cardinalii și episcopii care sunt încă Catolici să își ridice vocile împotriva acestui scandal. Dacă ei vor continua să tacă, noi vom continua să căutăm intervenția Îngerilor și a Mariei, Regina Îngerilor pentru a salva Sfânta Biserică de orice formă de reinventare, distorsiune și reinterpretare”, a spus Mattei.
În secțiunea de întrebări din partea publicului s-a ridicat inevitabila întrebare privind o posibilă schismă a Bisericii. Profesorul de Mattei a spus că trebuie să ne rugăm pentru “o adevărată contrareformă, contrarevoluție, o restaurare a adevăratului Creștinism. .. Dacă Sinodul se va desfășura conform tuturor previziunilor, aceasta va fi cea mai mare știre din istoria lumii de la Crucificarea lui Dumnezeu. Nicio știre nu este mai mare decât aceea că Mireasa lui Cristos ridică steagul înfrângerii. Dacă acest lucru se va întâmpla, mari oameni vor veni în apărarea Bisericii – eroi și sfinți. Să ne pregătim copiii pentru cruciadă și să le dăm un exemplu.”


https://www.lifesitenews.com/news/lay-catholic-leaders-warn-about-amazon-synod-pope-francis-has-gravely-harmed-the-faith-it-is-time-to-say-it-out-loud?utm_source=onesignal&fbclid=IwAR1rxahOpA1shrIJ1me-W8LErG03I5LJZz6O8iBygX0vhKC1i78uzW_MixUFeatured Image

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu