luni, 7 octombrie 2019

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 19 SEPTEMBRIE 2019



Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
POPORUL FIULUI MEU TREBUIE SĂ GRĂBEASCĂ PASUL ȘI SĂ SE DECIDĂ LA CONVERTIRE DEFINITIVĂ PENTRU A REZISTA ATACURILOR CE VOR VENI.
Iubiți copii, sunteți în mijlocul lâncezelii spirituale (vezi Apoc 3,15; 2,4), ceea ce nu trebuie niciodată să permiteți, când diavolii sunt gata să ia cu ei sufletele care îi întâmpină prin inovațiile pe care lumea le prezintă. Trăiți un proces accelerat de pierdere a credinței când diversitatea ideologiilor ajung în fața voastră într-o clipire de ochi, ducând această generație la colaps spiritual, social și politic.
ACEASTĂ GENERAȚIE CE MERGE CĂTRE PIERDEREA CREDINȚEI ESTE PERMISIVĂ ȘI NU RAȚIONEAZĂ FAPTUL CĂ DIAVOLUL VĂ PREZINTĂ ÎNȘELĂCIUNI, CU PREDILECȚIE COPIILOR MEI DIN ORDINILE RELIGIOASE ȘI CASELE DE FORMARE PENTRU A ACAPARA UN NUMĂR MAI MARE DE CREATURI CARE SE OPUN ADEVĂRATULUI MAGISTERIU AL BISERICII FIULUI MEU.
Evoluția monedei unice proliferează în sferele înalte politice, dominate de sectoare ce păstrează controlul omenirii, înglobând interese obscure în toate națiunile pe care sub le domină într-un fel sau altul.
Acești dominatori ai națiunilor mențin puterea lor diversificată prin tentaculele răului, acționând acum asupra Bisericii Fiului Meu pentru a o dezmembra și a-i persecuta pe copiii Mei. Ei l-au introdus cu mare interes pe diavol în omenire, reușind să-i țină captivi  în mod special pe cei mai lâncezi, pe cei neconformi cu Biserica Fiului Meu și în Ea, pe unii ce spun că cred și apoi se numesc pe ei înșiși atei.
VOI, COPII AI INIMII MELE IMACULATE, TREBUIE SĂ RĂMÂNEȚI FERMI ÎN CREDINȚĂ (vezi I Cor 16,13), IUBIND LEGEA DIVINĂ (vezi Mt 22, 34-40), ÎNDEPLININD-O CA NICIODATĂ ÎNAINTE, PRIMINDU-L PE FIUL MEU ÎN EUHARISTIE PREGĂTIȚI CUM SE CUVINE PENTRU A FI PUTERNICI SPIRITUAL. SĂ NU VĂ PLECAȚI ÎN FAȚA RĂULUI CARE A PĂTRUNS ÎN POPORUL FIULUI MEU ȘI CARE SE VA DEZLĂNȚUI CU ȘI MAI MARE PUTERE.
Copii iubiți, pregătiți-vă spiritual, iubiți-vă ca frații; nu vă așezați la masă cu frații voștri cum se așează spionii cu cei pe care nu-i iubesc. VOI TREBUIE SĂ FIȚI ADEVĂRAȚI COPII AI FIULUI MEU, INSTRUIȚI SĂ FIȚI IUBIRE CUM EL ESTE IUBIRE. Iubirea umană fără fundația IUBIRII DIVINE (vezi In 13,34) nu este de durată. De aceea, copiii Mei nu abandonează BARCA oricâte furtuni suflă pe mare; dimpotrivă, CÂND FURTUNA PARE SĂ FIE MAI PUTERNICĂ, VOI ȘI MAI MULT SĂ VĂ PRINDEȚI DE PORUNCA IUBIRII ȘI A LEGII LUI DUMNEZEU, RĂMÂNÂND ÎN ADEVĂRATUL MAGISTERIU AL BISERICII, TRĂIND ÎN SPIRIT ȘI ADEVĂR.
Astfel, în mijlocul tumultului lumii, muzica se va opri și omenirea va rămâne înmărmurită!
Această generație a decăzut, renunțând la Fiul Meu acceptând imoralitatea și plăcerile lumii. Nu va ploua 40 de zile și 40 de nopți. Generația aceasta nu privește la Fiul Meu pe care Îl crucifică continuu, dar în generozitatea Milostivirii Divine vor trăi Avertismentul, astfel încât cei care doresc să se convertească să fie convertiți și întăriți pentru a NU PIERDE CREDUNȚA ȘI A-ȘI CONSOLIDA IUBIREA CĂTRE PREASFÂNTA TREIME.
Fără a se epuiza Milostivirea Divină, cereri noi de convertire continuă astfel încât omenirea să nu adoarmă în brațele diavolului și să fie dusă la pierzare. Voi știți că diavolul îi persecută pe copiii Mei, ȘI EU CA MAMĂ A OMENIRII ÎMPREUNĂ CU LEGIUNILE CEREȘTI NU ABANDONĂM POPORUL FIULUI MEU CARE RESPECTĂ MAGISTERIUL BISERICII FIULUI MEU.
NU VĂ TEMEȚI, NU SUNT EU, AICI, MAMA VOASTRĂ?
Vă chem să-l invocați pe Sfântul Arhanghel Mihail, dar mai ales să trăiți fiecare dintre Poruncile Legii Lui Dumnezeu încredințați Milostivirii Divine care nu abandonează pe niciunul dintre cei care se căiesc în spirit și adevăr.
Rugați-vă Sfântul Rozariu, nu uitați să-l invocați pe Sfântul Arhanghel Mihail, nu uitați să vă iubiți ca frații.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru întărirea Credinței Poporului Lui Dumnezeu.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Turcia, natura o biciuie.
Rugați-vă copiii Mei, rugați-vă pentru Paraguay, pământul se cutremură.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru Italia. Vulcanul Stromboli o avertizează.
Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă! America Centrală se cutremură.
Rămâneți fermi în Credință, fiți fideli Fiului Meu, fiți precauți cu noutățile din Biserica Fiului Meu (vezi Gal 1, 8-11).
Opriți acest mod accelerat de a trăi și priviți darul vieții astfel încât să fiți întăriți spiritual și Credința voastră să nu fie subminată, trăiți în această învățătură A IUBIRII DIVINE ȘI ”BEȚI DIN PĂMÂNTUL DIN CARE CURGE LAPTE ȘI MIERE„.
Nu vă temeți, nu trăiți în acest ritm accelerat în care trăiesc cei care stau departe de Fiul Meu. FIȚI CONȘTIENȚI DE ACEST TIMP ÎN CARE TREBUIE SĂ-L CUNOAȘTEȚI PE FIUL MEU PENTRU A-L IUBI, NU CUM ÎL IUBESC CEI CARE NU-L CUNOSC, CI PENTRU A FI UN SINGUR POPOR, CEL PE CARE FIUL MEU ÎL NUMEȘTE ”LUMINA OCHILOR LUI”.
Nu este totul amărăciune; cine Îl iubește cu adevărat pe Fiul Meu și se încredințează LUI, acceptând Sfânta Scriptură și punând-o în practică, este un discipol al Fiului Meu (vezi Iac 1,22; Mt 7,24; In 8,31-32).
VĂ IUBESC ȘI BINECUVÂNTEZ, NU VĂ TEMEȚI!
Mama Maria

BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!
BUCURĂ-TE, MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT!

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, este o mare binecuvântare faptul că Mama noastră Preasfântă vine în ajutorul nostru, protejându-i pe copiii Ei, dar în celași timp, ne cheamă cu tărie să devenim conștienți de tot ceea ce ne înconjoară și care dăunează omului, iar acest lucru este incontestabil.
Nu totul este amărăciune, ne spune Mama noastră, dar trebuie să fim conștienți că profețiile se împlinesc, timpul pune presiune și convertirea trebuie să fie din Iubire față de Cristos.
Simt că trebuie să cunoaștem viața discipolilor Lui Cristos și să ne identificăm cu ei pentru a ști ce ne transmit și astfel să ne întrebăm dacă ei au primit Glorie pe Pământ sau în Cer. Prin urmare, nu trebuie să ne așteptăm la o viață diferită.
Suntem chemați de Preasfânta noastră Mamă să ne pregătim și aceasta include pregătirea materială și păstrarea medicamentelor naturale cu care Cerul ne-a binecuvântat. Să nu uităm că vulcanii se trezesc și de aceea trebuie să păstrăm necesarul cerut pentru ca sănătatea să nu ne fie afectată.
Este un moment dificil pentru omenire, dar în același timp ne vom bucura de Milostivirea Divină în Splendoarea Ei. Copiii Lui Dumnezeu nu sunt niciodată abandonați și Preasfânta noastră Mamă ne repetă Fiatul Ei, ”Da”-ul Ei din Iubire față de toți. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu