duminică, 12 iulie 2020

CERUL MĂ TRIMITE ÎN MIJLOCUL VOSTRU, Carbonia, 20-06-2020


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Sfânta Maria cu voi pe acest Deal sacru.
Copii binecuvântați, iată că Eu vin să vă dăruiesc din Mine, vin să vă iau de mână și să vă conduc la bătălia finală împotriva Satanei.
Orele sunt fierbinți, Satana este feroce, acoliții săi cutreieră lumea culegând blesteme.
Sunt la mâinile voastre, căutaţi-mă și rugaţi-vă cu Mine, îmi unesc mâinile cu ale voastre și implor cu voi intervenția Divină.
Iubiții mei copii, astăzi este ultima zi în care Eu voi vorbi în acest fel, după aceea va fi altfel, căci Cerul Mă trimite în mijlocul vostru.
Mă voi prezenta cu umilință în fața voastră și vă voi cere iubire pentru Fiul meu, Isus.
Iubiții mei copii, voi care ați renunțat la lume pentru a-L urma pe Isus, iată că se deschid pentru voi porțile unei lumi minunate.
Știința nu va putea explica când pe cer se vor vedea DOI SORI și se vor ciocni pentru a oferi lumina iubirii infinite:
CRUCEA PE CER CARE VA EXORCIZA LUMEA ȘI VA BINECUVÂNTA PE TOȚI COPIII LUI.
Un mare cutremur va avea loc pe pământ, apele mărilor se vor ridica și vor cădea pe țărmuri și vor distruge totul.
Viața pe acest pământ este pe cale să fie transformată, copiii lui Dumnezeu se vor bucura de un nou Paradis și Îl vor urma pe Dumnezeu pentru totdeauna: EI VOR FI LUAȚI DE DUMNEZEU ȘI VOR FI TRANSFIGURAŢI ÎN DUMNEZEU.
Am ajuns la momentul crucial, Satana luptă ca niciodată, dar Dumnezeu intervine să-l lege de lanțurile lui, mâinile lui vor fi strânse de lanțurile acestea care nu se vor rupe niciodată. Satana legat, acoliții lui vor cădea ca niște pietre pe pământ, se vor amesteca cu focul pe care Dumnezeu îl va trimite pentru purificarea lui.
GĂSIŢI CALEA DE A VĂ RUGA CONSTANT, LĂSAŢI TOTUL, LUAȚI SFÂNTUL ROZARIU ÎN MÂINI ȘI DEDICAȚI-L SFINTEI FECIOARE MARIA, CELEI CARE VINE LA VOI SĂ LUPTE ULTIMA BĂTĂLIE ÎMPOTRIVA INAMICULUI INFERNULUI.
Cântă ultima trâmbiţă. Îngerul păcii va fi pe Pământ luptând cu Maria și oferind pace tuturor copiilor lui Dumnezeu.
Amurgul este deja la vederea lumii, întâlnirea întunecată dintre soare și lună va încheia un timp vechi și va deschide porțile către un nou început.
RUGAŢI-VĂ, COPIII MEI, RUGAŢI-VĂ, NU STAŢI ȊN AȘTEPTARE, AȘTEPTAREA S-A TERMINAT, TUNETUL E GATA SĂ AVERTIZEZE TOT UNIVERSUL.
DUMNEZEU ESTE! ... DOAR DUMNEZEU ESTE! AMIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu