duminică, 5 iulie 2020

E TIMPUL SĂ REDĂM STRĂLUCIRE VIEŢII, Carbonia 13.06.2020


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Rugați-vă și postiți, copiii Mei, Calvarul acestei Omeniri este aproape de a fi trăit în toate părțile ei, totul se va dezlănțui brusc! ... Ca atunci când Eu am fost răstignit, aşa va fi pentru omul nedrept.
O nouă viață va răsări, un nou soare va încălzi poporul eu. Iată, Eu fac toate lucrurile noi și pun ca paznic al Casei Mele pe Mihail al Meu.
Tâlhari blestemați, iată-vă răsplata, Dumnezeu Atotputernicul, Jahwè, spune că e Suficient:... își va dezlănțui mânia și imparțial va fi în dreptatea Lui!
Viața voastră se sfârșește aici, oameni necredincioși, voi, care L-ați negat pe Dumnezeul vostru, Iubire, ca să-l urmați pe Satana în locul Lui.
IATĂ, GRINDINĂ PUTERNICĂ, PLOI TORENŢIALE, VÂNT ŞI DEZASTRE SE VOR DEZLĂNŢUI PESTE TOT  ȊNAINTE DE A-MI STRIGA DREPTATEA!
Omul încă nu a înţeles că tot acest dezastru este cauzat de păcat, lăcomia de a stăpâni lumea, dorința dezlănțuită de a se așeza pe cel mai înalt scaun. Dar, în curând răul va dispărea pentru că Dumnezeu deschide ușile lumii noi și niciunul dintre copiii Săi nu va fi mai mare decât altul. Toți oamenii vor poseda egal.
Îți spun ție, omule, care atât de mult continui ascensiunea ta! Îți spun ţie, șarpe rău, lasă poporul Meu în pace, pleacă de lângă el, nu mai ai timp, nu vei putea decât să-ți aduni cioburile. Răzbunarea ta împotriva Mea s-a terminat, planul tău a eșuat, M-ai făcut să sufăr luându-Mi mulți copii dar, în adevăr îți spun, că îi voi lua pe toți înapoi la Mine. Te-ai zbătut degeaba, te așteaptă locul unde vei arde teribil.
Mândria omului a dus la pierderea a tot ce a fost minunat și frumos. Inima lui rea, vândută lui Satana, a răvăşit Planeta, nimic bun nu rămâne, de aceea Eu intervin să repar, nu voi permite ca aleșii Mei să sufere din nou... E TIMPUL RECOLTĂRII, E TIMPUL SĂ REDĂM STRĂLUCIRE VIEŢII.
Trimit Mesagerul! Pregătiți-vă să-l primiți între voi, vă va călăuzi împreună cu Sfânta Fecioară Maria spre biruință.
Maria Co-Mântuitoare va reuni mica rămăşiţă împreună pentru a o conduce spre victorie.
Ecce Homo! (Iată Omul!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu