sâmbătă, 18 iulie 2020

ESTE TIMPUL SĂ ÎȚI ÎNTÂLNEȘTI DUMNEZEUL FAȚĂ ȊN FAŢĂ, Carbonia, 23 bis. 06.2020


Copii ai Ierusalimului, Tatăl anunță dreptatea Lui.
În timp ce lumea înaintează nepăsătoare față de ceea ce urmează să se întâmple, MICA RĂMĂŞIŢĂ SE PREGĂTEŞTE SĂ O PRIMEASCĂ PE MARIA.
Iubiţii Mei, au venit vremurile comentate în Sfânta Evanghelie! Iată, toate profețiile se împlinesc, Cuvântul se întoarce în mijlocul oamenilor. Viața pe pământ nu va mai fi așa, Tatăl intervine pentru a deschide o lume perfectă în El însuși, un Paradis în care copiii Săi vor trăi în fericirea veșnică.
Oameni din Galileea, pregătiți-vă inimile pentru că totul va veni acum în fața ochilor voștri... se va întâmpla ceea ce Raiul a anunțat prin profeții săi, din vremurile de ieri până azi.
Îmi voi perfecționa creatura și o voi pune în Mine, sfântă, în propria Mea Iubire și Credință. Voi crea o lume de minuni mari pentru toți ai Mei și voi așeza în ea Duhul Meu Sfânt.
MARI SUNT LUCRĂRILE DOMNULUI!
DUMNEZEU ESTE CEL CARE A CREAT TOTUL, DE LA ȊNCEPUTURI ERA ÎN GÂNDUL LUI ȘI APOI ÎN REALIZAREA MATERIALĂ.
Copiii Mei, Calvarul a început, Sfântul Ierusalimului se întoarce să repare totul, în Sânul Său îi va lua pe ai Săi și-i va arunca în focul Gheenei pe cei care nu-i aparțin.
Astăzi vreau să-i chem pe sfinții Mei PREOŢI la Mine, vreau să-i acopăr cu Mine, să-i ung cu uleiul Meu sfânt, să-i binecuvântez pentru viața veșnică în Mine. Vom fi unul în Tatăl, vom fi un singur suflet, oriunde veţi merge Sfânta Treime va fi asupra voastră.
Oh, oameni nesăbuiți! Voi, cei care v-ați pierdut credinţa în Mine, voi care ați preferat moartea în locul Vieții!... Repet :... nesăbuiților!
AŢI RENUNŢAT LA VIAŢĂ, V-AŢI PRĂBUŞIT ȊN IAD, CU LIBERUL ARBITRU AŢI DECIS ACEASTA REFUZÂNDU-L PE DUMNEZEUL VOSTRU CREATOR.
Orașul Sfânt va coborî în curând din Cer împodobit în mii de culori, lumina sa strălucitoare va împodobi lumea și îl va transfigura pe omul credincios Dumnezeului său Iubire și îl va pune la dreapta lui,... în timp ce nesăbuiții vor cădea în focul Gheenei.
ESTE TIMPUL, COPIII MEI! ... ESTE TIMPUL SĂ VĂ ÎNTÂLNIŢI DUMNEZEUL FAȚĂ ȊN FAŢĂ.
Să doriți să vă prezentați puri înaintea Lui căci vă așteaptă să vă transfigureze în El însuși.
Clopotele sună de sărbătoare pentru copiii Iubirii!
Bat tobele a moarte pentru urmașii lui Satana!
O STEA VA APĂREA ÎN CURÂND PE CER ȘI VA ANUNȚA A DOUA MEA VENIRE.
IATĂ CĂ EU VIN! AMIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu