miercuri, 15 iulie 2020

MARILE EVENIMENTE DE PURIFICARE VOR ÃŽNCEPE ÃŽN ACEASTÄ‚ TOAMNÄ‚


Profețiile părintelui Michele Rodrigue: pandemie, prăbușire economică, foamete, răzmerițe, legea marțială, al treilea război mondial, avertisment/iluminare a conștiințelor, regatul anticristului, refugii.


„Adevărat, Domnul nu face nimic fără să-È™i dezvăluie secretul slujitorilor săi, profeÈ›ilor ...” (Amos 3,7)

ÃŽntr-o scrisoare către credincioÈ™ii săi din 26 martie 2020, părintele Michele Rodrigue scrie următoarele: „Drag popor al lui Dumnezeu, suntem pe cale să trecem printr-o încercare. Marile evenimente de purificare vor începe în această toamnă. FiÈ›i pregătiÈ›i cu Rozariul pentru a-l dezarma pe Satana È™i a-i proteja pe oamenii noÈ™tri. AsiguraÈ›i-vă să fiÈ›i în stare de har după ce aÈ›i făcut o spovadă generală la un preot. Bătălia spirituală va începe. AmintiÈ›i-vă de aceste cuvinte: ÃŽN LUNA ROZARIULUI VEÈšI VEDEA LUCRURI MARI!

În ceea ce pare a fi o pregătire pentru ceea ce avertizează părintele Michele că va avea loc în această toamnă, într-o altă scrisoare către credincioșii săi din 24 martie 2020, scrie următoarele:

„... După această perioadă de limitare obligatorie [din cauza corona virusului], viaÈ›a își va relua cursul. Perioada de vară va deschide un arc de timp în care ne vom putea pregăti bine pentru următoarea încercare... aceea de a fi cu Isus pe cruce. Nu putem vedea Crucea Glorioasă fără să întâlnim crucea cu Isus.

„Acum trebuie să vă consacraÈ›i locuinÈ›a Tatălui VeÈ™nic prin Inima Sacră a lui Isus È™i a Mariei, dacă nu aÈ›i făcut-o încă. Trebuie să binecuvântăm în mod regulat locurile noastre, casele noastre, cu apă sfinÈ›ită, exorcizată. ÃŽn această vară, este necesar să vă aprovizionaÈ›i cu hrană pentru o perioadă de trei luni, inclusiv apă potabilă. Trebuie să vă faceÈ›i spovada generală înainte de toamnă. Rugăciunea Sfântului Rozariu, la Sfântul Arhanghel Mihail È™i la cea a îngerilor voÈ™tri păzitori va fi mângâierea voastră, forÈ›a voastră, protecÈ›ia voastră“.

Colaps economic, răscoale, legea marțială și al Treilea Război Mondial
Alături de o „Purificare” globală pe care părintele Michele Rodrigue o vede începând din această toamnă 2020, prevede È™i următoarele:

„... Va fi foamete. Isus mi-a arătat-o recent. Eram în camera mea È™i când m-am aÈ™ezat, pregătindu-mă să mă culc, am văzut că soseÈ™te un cavaler negru. Asta înseamnă foamete. Am auzit: „Vor avea bani, dar nu vor avea pâine“, ceea ce înseamnă că puteÈ›i avea bani pentru a o cumpăra, dar nu veÈ›i găsi nimic. Atunci toÈ›i banii se vor prăbuÈ™i, aÈ™a că este bine să scăpaÈ›i de bani acum, pentru că vor dispărea. Va exista o mare revoltă. VeÈ›i vedea revoluÈ›ii pe străzile voastre. Oamenii se vor lupta între ei în mod deschis. Guvernul nu va avea de ales decât să instituie legea marÈ›ială. Odată cu începutul legii marÈ›iale, va izbucni războiul.

Și aici este mai mult despre „războiul” pe care l-a văzut părintele Michele Rodrigue:

„El [diavolul] va începe un război nuclear care va fi global - al treilea război mondial - războiul său împotriva întregii omeniri. Cu acest război, pandemii È™i avort, Diavolul va ucide o treime din omenire, la fel ca o treime din îngerii care au fost alungaÈ›i din cer È™i aruncaÈ›i în iad. Șapte rachete nucleare vor fi lăsate să lovească Statele Unite din cauza urâciunilor sale. Multe rachete nucleare vor fi deviate de Mâna lui Dumnezeu, deoarece America se roagă CoroniÈ›a Milostivirii Divine. Aceasta mi-a spus Tatăl VeÈ™nic. [...] Știu că războiul va veni din două țări: una este Coreea, iar cealaltă Iran, se vor uni pentru a înfrunta Statele Unite ale Americii“1.

„Se vor lupta reciproc din motive politice”.

Și în altă parte zice: „Vremurile sunt urgente. ÃŽncercarea va veni È™i se va întâmpla în curând. Suntem în timp de urgență. Când Tatăl mi-a dat fraternitatea, mi-a cerut să o construiesc repede, deoarece va fi un refugiu pentru mulÈ›i preoÈ›i care vor veni la ea. Mult la ceea ce veÈ›i fi martori va fi orchestrat de diavol. VeÈ›i vedea oameni care se luptă unul împotriva celuilalt din motive politice. PersecuÈ›ia creÈ™tinilor, care a început deja, om cu om prin ridicol È™i acuzaÈ›ie, va veni din legi care sunt ilegale. Nu veÈ›i fi în stare să urmaÈ›i aceste legi în bună conÈ™tiință, deci persecuÈ›ia va intra sub autoritatea civilă“.

Avertismentul / iluminarea conștiințelor la nivel mondial
Urmează câteva explicații ale părintelui Michele Rodrigue legate de Avertisment:

„... Apoi va veni Avertismentul. L-am văzut. Stelele, soarele È™i luna nu vor mai străluci. Totul va fi întuneric. Deodată, în cer, va apărea un semn al lui Isus care va lumina cerul È™i lumea. El va fi pe Cruce, nu în suferinÈ›a Lui, ci în slava Sa. ÃŽn spatele lui, într-o lumină palidă, se va arăta faÈ›a Tatălui, Adevăratul Dumnezeu. Va fi ceva intens, vă asigur.

Din rănile mâinilor, a picioarelor È™i din coasta lui Isus, raze luminoase de iubire È™i milă vor cădea pe tot Pământul È™i totul se va opri. Dacă vă aflaÈ›i într-un avion, acesta se va opri. Dacă conduceÈ›i o maÈ™ină, nu vă faceÈ›i griji, aceasta se va opri. Dacă întrebaÈ›i: „Cum va fi aceasta?” Voi spune: „Dumnezeu este Dumnezeu. El este Tatăl Atotputernic, Creatorul cerului È™i al pământului. Dacă El îl pune pe Părintele Mihail acolo în univers, ca un praf de pulbere, credeÈ›i că nu poate opri materia? CredeÈ›i că micul vostru avion îl va deranja? Nu. Asta mi-a spus Dumnezeu, dar a spus È™i altora aÈ™a ceva, precum Garabandal, în care credea Sf. Padre Pio.

Totul va fi fixat în timp și flacăra Duhului Sfânt va lumina orice conștiință de pe Pământ. Razele strălucitoare ale rănilor lui Isus vor străpunge orice inimă, ca limbi de foc, și ne vom vedea ca într-o oglindă din fața noastră. Vom vedea sufletul nostru, cât de prețioase sunt pentru Tatăl, iar răul care este înlăuntrul fiecărei persoane ni se va descoperi. Va fi unul dintre cele mai mari semne date lumii de la învierea lui Isus Cristos.

În altă parte P. Michele a spus:

„După Avertisment, nimeni care a rămas pe Pământ nu va putea spune că Dumnezeu nu există. Când va veni Avertismentul, toată lumea îl va recunoaÈ™te pe Cristos È™i va recunoaÈ™te È™i Trupul Său, iar trupul lui Cristos este Biserica Catolică.

„... După iluminarea conÈ™tiinÈ›elor, omenirii i se va da un dar de neegalat: o perioadă de pocăință care durează aproximativ È™ase săptămâni È™i jumătate în care diavolul nu va avea puterea de a acÈ›iona. Aceasta înseamnă că toÈ›i oamenii vor avea liberul lor arbitru total de a lua o decizie pentru sau împotriva Domnului.

„... Când diavolul se va întoarce după È™ase săptămâni È™i jumătate, el va răspândi un mesaj în lume prin intermediul mass-media, telefoanelor mobile, TV, etc. Mesajul este acesta: o iluzie colectivă a avut loc în acest timp. Oamenii de È™tiință au analizat acest lucru È™i au descoperit că s-a produs în acelaÈ™i moment în care o emisie (flacără solară) din soare a fost eliberată în univers. Era atât de puternică încât a influenÈ›at minÈ›ile oamenilor de pe Pământ, dând tuturor o iluzie colectivă.

„Diavolul ne înÈ™ală chiar È™i prin noii preoÈ›i ai lumii: jurnaliÈ™tii TV care doresc să vă gândiÈ›i la ceea ce ei gândesc, aÈ™a că nu fac decât să prezinte È™tirile pe care le gândesc. Ele denaturează adevărul È™i sunteÈ›i hipnotizaÈ›i, manipulaÈ›i în a le crede“.

Un timp de refugiu
Părintele Michael vorbeÈ™te, de asemenea, despre o perioadă după Avertisment/Iluminare a conÈ™tiinÈ›elor în care cei care se vor căi de păcatele lor È™i-L va fi ales pe Dumnezeu, vor fi duÈ™i la „Refugii”, care sunt locuri speciale din întreaga lume, puse deoparte de Dumnezeu È™i creat de oameni care au fost chemaÈ›i să le construiască dinainte, de exemplu ca Noe cu Arca, È™i suntem în vremuri ca cel al Marelui Potop, unde, în mod trist, o mare parte din lume este coruptă de păcat.

„... După cele È™ase săptămâni È™i jumătate de după Avertisment, când influenÈ›a diavolului se va întoarce, veÈ›i vedea o mică flacără în faÈ›a voastră, unde sunteÈ›i chemaÈ›i să mergeÈ›i la un refugiu. Acesta va fi îngerul vostru păzitor care vă va arăta această flacără, iar îngerul vostru păzitor vă va sfătui È™i vă va călăuzi. ÃŽnaintea ochilor voÈ™tri, veÈ›i vedea o flacără care vă va călăuzi către locul în care veÈ›i fi. UrmaÈ›i această flacără de iubire. Ea vă va conduce la un refugiu din partea Tatălui.

„Dacă casa voastră este un refugiu, Tatăl vă va călăuzi spre aceasta cu această flacără prin casa voastră. Dacă trebuie să vă transferaÈ›i într-un alt loc, vă va călăuzi pe calea care duce la locuință. Dacă refugiul vostru va fi permanent sau temporar înainte de a trece la unul mai mare, Tatăl va decide. Tatăl mi-a spus că un refugiu permanent va avea o fântână. Acest lucru este important. Acesta va fi semnul că este un refugiu permanent.

„Toate refugiile vor fi conectate între ele. Oameni din fiecare refugiu vor fi aleÈ™i ca mesageri. Vor fi numiÈ›i în fiecare refugiu cu acest dar. Vor fi luaÈ›i de Duhul Sfânt pentru a merge în ajutor, pentru a se conecta cu alÈ›i refugiaÈ›i, astfel încât oamenii să È™tie ce se întâmplă peste tot. Dacă aveÈ›i nevoie, mesagerii vor È™ti ce să facă. Vor fi ca Filip în Faptele Apostolilor. Vă amintiÈ›i în Biblie când Filip, apostolul, a mers la eunuc È™i l-a botezat, È™i imediat după, Duhul Sfânt l-a luat pe Filip È™i l-a pus într-un alt loc? Va fi exact la fel. Deci nu vom avea nevoie de telefoane, ceva de genul acesta. Comunicarea va avea loc în modul Duhului Sfânt“.

„Tatăl mi-a spus că atunci când oamenii vor intra într-un refugiu, mulÈ›i dintre ei vor fi vindecaÈ›i de boli grave, pentru a nu fi o povară pentru alÈ›ii. VeÈ›i suferi în continuare de dureri normale pentru că suntem oameni È™i nu încă în Rai, ci doar într-un refugiu. ToÈ›i vor fi acolo de bună voie, È™tiind că binecuvântarea Domnului este asupra lor.

Timp de trei ani și jumătate, veți fi în refugiu sau în casa voastră consacrată ca refugiu, dar nu veți fi triști că nu ieșiți. Veți fi fericiți să fiți acolo din cauza a ceea ce vei vedea că se întâmplă afară.
https://littlepebble.org/2020/07/02/messages-to-fr-michel-rodrigue-26-march-2020/?fbclid=IwAR0UKJ25dXJbmr56SxYTy7TFNCBdGGEYb1WYU3vg16eucQQ2kC6OLWFtJPQ#more-6977

2 comentarii:

  1. Eu cred în Domnul Isus și în Măicuța Sfinta ca ne va proteja pe noi și copii noștri pe măicuța noastră sora frate rudeniile pe preoți noștri pe măicuțele surori și pe toți care cred în Presfinta Treime toți sfinții și îngerași păzitori doamne ajutane

    RăspundețiȘtergere
  2. Sã ne hrãnim cât mai des cu sf.Împãrtãsanie, ne va întãri în lupta cu cel rãu.

    RăspundețiȘtergere