joi, 16 iulie 2020

SĂ ÎNCEAPĂ BĂTĂLIA, Carbonia, 22.06.2020


Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Iubiți-Mă, oameni, iubiți-vă Dumnezeul vostru Creator și veniți la El cu cântece de bucurie.
A venit timpul fatal pentru această umanitate! Bateți-vă pieptul, oameni, recunoașteți-vă păcătoși și cereți-Mi iertare acum, înainte ca marele dezastru să vină la voi, căci nimeni nu poate rezista mâniei lui Dumnezeu! Inima voastră va muri de durere dacă nu vă întoarceţi la Mine.
Trăiți în minciună, oameni, vă hrăniţi numai cu păcate și vă strigați bucuria bând sângele fraților voștri. V-ați marcat sfârșitul, oameni, răutatea voastră este acum insuportabilă în ochii Mei, nu mai pot aștepta, ... primul flagel se apropie și veți suporta consecințele.
Viața pe acest pământ a devenit deplorabilă, prea multe păcate, prea multă libertate de a păcătui, nu mai aveţi sentimente bune, vă alăturaţi tot mai mult Satanei, sunteţi cum vă vrea el... blestemaţi în el.
Strigă Tatăl vostru! Strigă din Cerul Său toată durerea Lui pentru pierderea copiilor Săi. Aveți milă de voi, oameni, rugămintea Mea este convertirea voastră urgentă căci mânia Mea va fi atât de mare încât nimeni nu se poate mântui decât dacă se întoarce la Mine.
Satana sărbătorește peste inimile voastre, oameni, vă îndreaptă în Iad, iar voi în îndrăzneala voastră îl urmați. Nebunilor! Ați devenit nesăbuiți, oameni, ați pierdut scânteia, ați fost orbiți de seducătorul blestemat, Satana, i-ați jurat fidelitate îndepărtându-vă permanent de singurul vostru Bine, Dumnezeul vostru Iubire, Creatorul vostru.
Nu mai suport atâta durere, refuzul vostru față de Mine Mă doare și M-a răstignit din nou, mai mult decât atunci, carnea Mea este biciuită și din Inima Mea Sfântă curge sânge. Voi purifica omenirea,... cei răi vor muri și tot ce este putred. Pământul va străluci din nou în Lumina Mea când voi declara sfârșitul Satanei!
Sursa Vieții vine să vă dea viață în Ea, din nou își va îmbrățișa toți copiii la Pieptul Său și îi va lăsa să se bucure de moștenirea sa cerescă în iubire și bucurie veșnică.
RAIUL SE DESCHIDE, COBOARĂ HARUL LUI DUMNEZEU PE ALEŞII LUI,
ÎNGERII MEI IAU POZIȚIE LA CELE PATRU COLŢURI ALE PĂMÂNTULUI... SĂ ÎNCEAPĂ BĂTĂLIA.
Veniți, binecuvântați ai Domnului, la Domnul, stați la dreapta Lui, Aripă de protecție!
PESTE ACEASTĂ UMANITATE NEDREAPTĂ VIN VÂNTURI PUTERNICE,
FURIA MĂRILOR, FOCUL DIN CER ÎN BLESTEMUL LUI DUMNEZEU.
OPRIŢI-VĂ! ACESTA ESTE TIMPUL PENTRU INTERVENȚIA MEA DIVINĂ.
NU VOI PIERDE INAMICUL , TOTUL VA FI REÎNNOIT.
Ai milă de tine, omule, tu care l-ai trădat pe Dumnezeul tău Creator pentru că sfârșitul tău este acum marcat de rotirea tic-tac-ului ceasului,... când va atinge ora 12.00, pământul va tremura și întunericul îl va înfăşura la sine.
Planul lui Dumnezeu este deja în desfăşurare. Amin!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3931157326926374&set=a.242597375782406&type=3&theater

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu