joi, 1 februarie 2018

Mesaj primit de Maria Julianna în 21 noiembrie 2017

IX
 Acasă, Domnul Isus spune...
„Dragii Mei copii! Micuţi binecuvântaţi ai Inimii Mele! Recunoaşteţi semnele timpurilor! A sosit ceasul. Nu a mai fost niciodată un asemenea haos în lume ca acum. Toţi diavolii şi demonii sunt eliberaţi din iad ca să işte tulburare în suflete şi printre oameni. Totul este pregătit pentru izbucnirea celui de-al III-lea război mondial. Situaţia este încordată până la maxim. Rugaţi-vă pentru pace! Pentru rugăciunile voastre mai dau încă multe haruri. E adevărat că purificarea lumii nu mai poate fi evitată, aceasta începând de mult, dar nu este tot una ca pe un teritoriu dat cât de multă va fi paguba şi suferinţa.
Micuţii Mei! Nu uitaţi niciodată cuvintele Mele: „ Eu sunt cu voi până la sfârşitul lumii”, „Fără Mine nimic nu puteţi face.” „Celui care cere i se dă, celui care bate i se va deschide”. Pentru rugăciunea consecventă şi plină de credinţă dau multe haruri. Cea mai eficientă rugăciune este Rozarul, fiindcă în acela meditaţi despre viaţa Mea şi însăşi Maica Mea imploră pentru voi. De aceea v-am îndemnat să vă rugaţi rozarul în fiecare zi, măcar unul cu cinci mistere, acesta fiind izvor de nenumărate haruri. Pentru această rugăciune dăruiesc toate harurile de care veţi nevoie, fiindcă însăşi Maica Mea şi Duhul Sfânt se roagă pentru voi.
Micuţii Mei! Nu vă fie frică de ceea ce trebuie să se întâmple! În scrisoarea Sfântului Apostol Pentru din Sfânta Scriptură stă scris: „Lumea se va purifica prin foc”. Acum 100 de ani, îngerul a vrut să aprindă globul pământesc cu un paloş de foc. Paloşul a fost stins de flacăra de iubire ce se revărsa din mâna Maicii Mele, fiincă flacăra dumnezeiască de iubire este incomparabil mai mare decât focul urii. De aceea am cerut acum rugăciune. Rugaţi-vă implorând cu o iubire infinită de Dumnezeu care să atingă Cerul şi cereţi de la Mine harul salvării sufletelor, revărsarea de har, luminarea conştiinţelor şi rugaţi-vă pentru toate acele haruri de care aveţi nevoie acum şi aici. Sunt aici printre voi, răstignit pe cruce, vărsându-Mi Sângele fiindcă şi azi necredincioşii Mă răstignesc în sufletul lor, cei care trăiesc în păcat şi, dacă aş fi din nou aici printre voi, M-aţi răstigni din nou, ca acum 2000 de ani. Însă, întrucât M-am înălţat la Tatăl şi nu voi mai reveni în trup ca prima dată, ci doar în slavă, pe norii cerului, de aceea îi prigonesc pe aceia care poartă Numele Meu şi trăiesc potrivit învăţăturii Mele. De aceea este acum o atât de mare prigoană creştină. Satana vede pe fruntea creştinilor semnul sfânt, sacramentul botezului şi îi atacă cu o putere furibundă pentru ca să-i distrugă. Dar nu vă fie frică de cei care ucid trupul, dar nu pot domni asupra sufletului. Voi să păstraţi legile Mele cu o sfântă teamă de Dumnezeu, mai ales porunca de căpătâi, cea a iubirii şi atunci puteţi fi linitiştiţi indiferent când şi în ce împrejurări veţi muri, fiindcă aveţi un loc asigurat în Rai.
Pentru asta vă binecuvântez cu iubirea nemărginită ce se revarsă din Inima Mea, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”
Întărire din Sfânta Scriptură: Mc 6,34: [Isus]... a început să-i înveţe multe.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu