sâmbătă, 2 martie 2019

Mesaj primit de Maria Julianna în 13 noiembrie 2018

Domnul Isus:
"Deschideți Sfânta Scriptură!" La această parte a fost deschisă: Marcu 13, 5 12. 19-20: 5 Isus a început să le spună:  12 Frate pe frate va da la moarte şi tată pe fiu. Copiii se vor răzvrăti împotriva părinţilor şi-i vor ucide. 19 căci în acele zile va fi nenorocire cum n-a fost de la începutul lumii pe care a creat-o Dumnezeu până acum şi nici nu va mai fi vreodată! 20 Şi dacă Domnul n-ar fi scurtat zilele, niciun om nu s-ar fi salvat, însă, datorită celor aleşi, a scurtat zilele. 
Domnul Isus: "Dragii Mei copii, nu este o coincidență faptul că Sfânta Scriptură s-a deschis la același text de luni de zile unde și astăzi. Va fi așa mare strâmtoare cum nu a mai fost de la începutul lumii. Dacă Domnul nu va scurta acele zile, niciun suflet nu va scăpa.
Dragii Mei copii! Această strâmtoare nu trebuie interpretată doar în sens fizic, ci și în sens spiritual. Cerul este înnegrit de demoni. Dacă ar fi vizibili, în plină zi, chiar și în amiaza mare ar fi întuneric beznă. Ei se folosesc de toate mijloacele ca să prindă sufletele în laț și să le împingă spre pierzare. Există multe convingeri și învățături greșite în lumea de astăzi. În țara voastră creștină, de ziua  Tuturor  Sfinților, dovlecii iluminați strălucesc  în curțile caselor. Copii nevinovați sunt infectați cu stupidități păgâne. Biserica tolerează acest lucru în tăcere, aparent rămasă în interiorul zidurilor sale. Uneori se aude câte o știre la radio pentru a pune adevărul la loc. Dar se vând dovlecii pe toate drumurile și multe anunțuri prostești domină lumea. În plus, pe lângă toate acestea, realizarea de sine, curvia, imoralitatea în modă: toate – toate sunt spre distrugerea sufletelor.
Nici planul de distrugere fizică nu este lăsat pe dinafară. În multe țări curge sânge din cauză că se războiesc. Toate acestea sunt cauzate ca marile puteri ca să-și vândă armele, să le testeze și să obțină mari beneficii financiare și din reconstrucții. Vă spun că acești oameni nu vor vedea niciodată Fața Mea glorioasă și nici Împărăția cea Minunată pe care Dumnezeu a pregătit-o acelora care Îl iubesc.
Copiii mei! Pregătiți-vă pentru o distrugere masivă și puternică, persecuție creștină, pentru că Satana vrea să Mă distrugă din inimile oamenilor și chiar amintirea Mea de pe fața pământului. Știe că nu mai este timp, așa că se folosește de toate practicile pentru a acapara cât mai multe suflete și pentru a le arunca în focul veșnic. În plus, cel de-al Treilea Război Mondial va mătura de pe fața pământului multe națiuni. În urma războiului va rămâne doar o pustietate fără viață, un deșert. Cei care totuși rămân în câte o văgăună retrasă  vor fi într-o mare strâmtoare, vor suferi  fiind chinuiți de suferințe și dureri. Dar dreptatea Mea va plăti înapoi celor care provoacă această suferință: vor arde pentru totdeauna în focul iadului, în mirosul de sulf, iar viermii îi vor mânca; despre aceasta a fost vorba când am spus: focul nu se va stinge și viermele nu va pieri.  
Copiii Mei! Iadul e groaznic! Toate comorile și beneficiile materiale ale lumii nu merită ca cineva să ajungă acolo. Înțelegeți că ați ieșit goi din pântecele mamei voastre și părăsiți acest Pământ tot cu mâinile goale. Nimeni nu face excepție: toți trebuie să stați înaintea scaunului Meu de judecată și trebuie să dați socoteală despre fiecare minut pe care l-ați primit, pentru toate gândurile, cuvintele, acțiunile voastre. Viața ați primit-o de la Dumnezeu. Lui trebuie să îi dați socoteală cum ați administrat-o. Despre aceasta este vorba în parabola regelui care a plecat și a dat tuturor talantul - talentul (ducatul/bănuțul). Talent = abilitațile și acele comori sufletești pe care semănătorul le seamănă pe drum, în inima omului, învățăturile lui Dumnezeu, pentru ca fiecare să își înmulțească cunoștințele, pentru a le împărtăși cu toți cei pe care îi aduc înaintea lor și pentru cei care suferă de dureri sufletești.
Copiii mei! Despre aceasta o să dați socoteală Înaintea Mea. În zadar vă luptați pentru câștigul financiar,  trebuie să lăsați totul aici. Și dacă nu vă pasă de sufletele voastre, veți sta cu mâinile goale înaintea Mea. Înțelegeți că viața, timpul și învățătura voastră ați primit-o ca să ajungeți la fericirea veșnică si să-i conduceți și pe alții la Mine. Acesta este singurul sens al vieții fiecărui om. Numai slujirea lui Dumnezeu dă sens și scop existenței umane. Eu îndrum totul: cunoașterea, oportunitatea, timpul, sănătatea sau boala –  după nevoile fiecăruia.
Este nevoie de cruce ca să salvez sufletele, este nevoie de sacrificiu, astfel încât sufletele salvate să plătească, să ispășească păcatele altora ca astfel să salveze suflete. Acesta este sensul suferințelor și al bolilor.
Pe aceia pe care i-am ales ca învățători  le-am dat o mulțime de semințe ca să le semene în inimile oamenilor; ei vor da socoteală pentru aceasta pentru că totul este al Meu, fiecare har. Voi singuri sunteți nimic: praf și cenușă - nimic altceva. Eu v-am îmbrăcat cu cunoștințe, cu forță și cu putere. Eu v-am dat timpul, viața, oportunitatea și posibilitatea. Eu sunt cel care am adus înaintea voastră diferite persoane. La judecata de apoi  veți da socoteală despre următoarele: despre tot, despre fiecare moment, despre fiecare cuvânt rostit, gândurile voastre, acțiunile voastre, pentru omisiunile voastre sau faptele voastre bune. Și vouă vă voi spune la fel ca în parabolă:  ceea ce nu ați făcut cu unul dintre cei mici, Mie nu mi-ați făcut - pentru că Mă identific cu fiecare nevoiaș, sărman, însetat și aici scot în evidență în primul rând setea de cunoaștere.
Și celorlalți le voi spune: ce ați făcut cu unul dintre micuții Mei, Mie Mi-ați  făcut-o. Puteți citi acest lucru la profetul Daniel: aceia care au învățat pe mulți în adevăr vor străluci în Împărăția lui Dumnezeu ca soarele. Luați ca pe un har mare faptul că vă dau și astăzi învățători care împărtășesc cuvintele Mele de care Eu însumi Mă îngrijesc ca timpul și puterea să o pună în slujba Mea, să îi învețe pe neștiutori și să îi conducă la Mine pe cei însetați și căutători adevăr(de cunoștință). Respectați-i și ajutați-i pe acei oameni pe care i-am numit pentru a vă învăța în Numele Meu. Ei vestesc Cuvântul Meu și Mă reprezintă pe Mine printre voi.
Dragii Mei copii! Aduceți-mi Mie mulțumire pentru toate harurile, că vă port de grijă,  că vă trimit învățători care proclamă cuvintele Mele. Transformați mesajele Mele în fapte. Luați aminte la  învățăturile Mele, feriți-vă de orice învățare falsă și erezie! Beți doar din apă pură de izvor  (inspirați-vă doar din Cuvântul lui Dumnezeu), citiți Evanghelia și transformați-o în fapte. Țineți-vă sufletul în mod constant în așteptare: trăiți astfel ca și cum ați ajunge în orice moment în fața Scaunului Meu de Judecată Divin.  Transformați învățăturile Mele în fapte, faceți bine tuturor, chiar și dușmanilor voștri. Iubiți fără să vă prefaceți, fără să așteptați ceva în schimb.  Ajutați-i pe cei nevoiași pentru Mine. Pentru Mine, iertați-i pe toți vrăjmașii voștri. Vă spun vouă: fiecare păcătos va trebui să bea pocalul mâniei lui Dumnezeu. Va trebui să-l golească pâna la fund. Asta înseamnă că fiecare păcătos trebuie să plătească scump pentru fiecare păcat.
Dragii Mei copii! Vă învăț cu iubire temătoare ca să vă protejez de duhul rău al acestei lumi și să vă conduc la mântuire. Acceptați binecuvântarea Mea preaiubitoare în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu