marți, 26 martie 2019

MESAJUL DOMNULUI NOSTRU ISUS CRISTOS DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 17 MARTIE 2019


Iubitul Meu Popor, MAMA MEA MIJLOCEȘTE PENTRU FIECARE DINTRE VOI, IAR VOI O IUBIȚI SAU NU O IUBIȚI.
Mama Mea nu dorește ca ai Ei copiii să se piardă. Mama Mea rămâne atentă la deșertul inimii omului care nu răspunde pozitiv la chemările Noastre, nu răspunde la schimbarea interioară careia trebuie să i se dedice cu sârguință și nerăbdare acum!
Iubiții Mei, FRAȚII VOȘTRI NU POT CUNOAȘTE PROFUNZIMEA GÂNDULUI UMAN, NICI NU POT AJUNGE LA SENTIMENTELE VOASTRE PERSONALE, EU ÎNSĂ DA, CERCETEZ OMUL DEȘI EL NU DOREȘTE. Fiecare trebuie să ia cunoștință despre transcendența acestui timp în care se produc schimbări în oameni, schimbări pe care nu le percep cei ce se găsesc departe de Cuvântul Meu, departe de Adevărul Meu, departe de realitatea în care trăiesc, schimbări în gând, în rațiune. De aceste schimbări vor beneficia cei ce trăiesc în credință, în Iubirea Mea, în Iertarea Mea, schimbări care îi ajută pe frați, schimbări în cei ce sunt fideli și caritativi, schimbări în cei ce dau de mâncare celui înfometat și dau apă celui însetat. A împărți trebuie să devină lege în fața foametei care se apropie pentru toată omenirea. (vezi Mt 25, 31-36)
ESTE TIMPUL ÎNCERCĂRILOR PENTRU GENERAȚIA ACEASTA CARE A ABANDONAT IUBIREA ȘI A ÎNSTRĂINAT ADEVĂRATA SEMNIFICAȚIE A ACESTUI DAR INFINIT.
Poporul Meu, VOI ÎNCERCAȚI SĂ REZISTAȚI IUBINDU-MĂ FĂRĂ A IEȘI DIN LUMESC. De aceea deciziile nu sunt bune căci merg mână în mână cu frica care vă semnalează și vă repudiază pentru că sunteți ai Mei. Astfel sunteți perturbați în spirit și în emoții având mare slăbiciune în combaterea aceste perturbări.
OMENIREA A INVOLUAT  SUBESTIMÂND PUTEREA MEA. Sunteți blocați în negarea autenticității Adevărului Meu, dând  crezare diavolului care vă pune steaguri în mâini ca să vă divideți mai mult, și mai mult, și confuzia să fie în tot și în toți. În Biserica Mea domnește confuzia, diviziunea. Unii spun că Mă primesc într-o formă, alții în alta; unii în stare de Har și alții autorizând păcătosul pentru ca cei ce trăiesc în păcat să Mă primească. SUNT CRUCIFICAT ÎNCĂ O DATĂ ȘI ÎNCĂ O DATĂ.
NU VĂ RUGAȚI CU INIMA, CI CU GÂNDUL DISTRAS. NU ÎMI VORBIȚI CU ÎNCREDERE, LIPSEȘTE RUGĂCIUNEA ȘI FRATERNITATEA.
Copiii Mei sunt reflexia Luminii Mele și trebuie să ducă Lumina Mea acolo unde merg, să o ducă la cei lâncezi, la cei ce nu sunt perseverenți în schimbare, la cei care în acest timp se îndepărtează de Milostivirea Mea prin alegerea lor.
Mulțumită mijlocirii și implorărilor Mamei Mele, SUNTEȚI ÎNAINTEA BINECUVÂNTĂRII SCHIMBĂRII, ÎNAINTE DE A-I EXAMINA PERSONAL PE COPIII MEI pentru ca Avertismentul să nu vă găsească nepregătiți. Ea este Femeie îmbrăcată în Soare cu Luna sub Picioarele Ei (vezi Apoc 12, 1b), cea care în liniștea acestui timp a implorat milostivire pentru copiii Ei după care va lăsa să cadă Mâna Tatălui Meu peste omenire. Așa se va împlini ceea ce e scris și profețit pentru ca fidelii Mei să nu se piardă.
Vine zguduirea Universului ascultând plângerile oamenilor. Soarele încălzește Pământul ca niciodată înainte și în acest timp întunericul va veni pe Pământ fără a fi anunțat, permițând ca firmamentul să ia locul principal, vâlvătaia care împiedică omul să privească cu claritate până ce vuietul să fie ecoul pe Pământ și toți să fie conștienți că ceea ce e anunțat de Mine și de Mamea Mea, e adevărat.
COPII, DIAVOLUL FOLOSEȘTE TOATE TRUCURILE LUI PENTRU A NU VĂ SCHIMBA VIAȚA, PENTRU A CONTINUA ÎN PĂCAT, PENTRU A FI EGOIȘTI, PENTRU A FI NEMILOȘI, PENTRU A NU CUNOAȘTE IUBIREA MEA ȘI A MĂ TRĂDA, PENTRU A  NUMI MINCIUNĂ CEEA CE ESTE ADEVĂR ȘI A NUMI IGNORANȚĂ CREDINȚA.
Rugați-vă, zguduirea(șocul) ajunge la omenire.
Rugați-vă, popoarele se ridică cerând îndurare și copiii Mei suferă.
Rugați-vă pentru pământurile Americii de Nord, sunt cutremurate și biciuite de natură.
Rugați-vă cu inima pentru Instituția Bisericii Mele, pentru frații voștri ce suferă persecuție, pentru oprimați și înfometați.
VOI TRIMITE OȘTIRILE MELE CEREȘTI SĂ MIȘTE INIMI. NU DORESC SĂ SE PIARDĂ COPIII MEI, NU DORESC SĂ VĂ PIERDEȚI. DE ACEEA CONVERTIREA ÎN ACEST MOMENT ESTE MAI MULT DECÂT O DECIZIE, TREBUIE SĂ FIE CONVINGEREA ȘI SCOPUL TUTUROR COPIILOR MEI.
Credeți în Milostivirea Mea în acest timp nou pe care Mama Mea l-a implorat pentru ca să vă mântuiți, credeți în Dreptatea Mea. Cine decide să trăiască în păcat și să nu iasă din el, va fi un flagel pentru ai Mei, chiar și după Avertisment.  
MUNCA INTERIOARĂ ESTE URGENTĂ, mult mai mult decât în alt timp, în fața tentațiilor care vă înconjoară și a suferinței care vă ia prin surprindere datorată fenomenelor climatice, atmosferice și cosmice pe care le veți trăi.
Continuați în rugăciune, în fidelitate pentru Mine, iubind aproapele, împăcându-vă cu frații voștri.
Predicați cu cuvinte și prin fapte, oferiți rugăciune, consolare, iubire, fiți misionarii Iubirii Mele, fiți fideli și faceți acte de caritate.
CREDEȚI, EU SUNT CU VOI (vezi Mt 28, 20) ȘI TREBUIE SĂ AVEȚI ÎNCREDERE ÎN MINE.
VĂ BINECUVÂNTEZ.

Al vostru Isus

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENATARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, această chemare a Lui Cristos către omenire mă face să recapitulez Revelațiile pe care le-am primit și mă cutremur în fața puterii acestui Cuvânt.
Acest Mesaj Dumnezeiesc este pentru a nu-l uita și a ne confrunta cu el în fiecare moment și în fiecare situație din viața noastră pentru ca răspunsul nostru să fie mai atașat acelei  ”schimbări” în care suntem cufundați toți, chiar dacă se dorește sau nu.
Trebuie să depunem tot efortul pentru ca această schimbare să ne facă să rămânem atenți, să fim mai spirituali, să permitem ca a noastră conștiință să fie judecătoarea faptelor noastre. Trebuie să acționăm continuu pentru ca să nu se tacă, să nu se adoarmă și să nu facem parte din câinii muți despre care vorbește Sfânta Scriptură. Amin.
”Totuși, temelia solidă a lui Dumnezeu rămâne neclintită, având acest sigiliu: ”Domnul îi cunoaște pe cei care sunt ai lui„ și ”Să se îndepărteze de nedreptate oricine pronunță numele Domnului.„ (2 Tit 2,19)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu