duminică, 24 martie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE IUBITA SA FIICĂ, LUZ DE MARIA, 10 MARTIE 2019


Copiii ai Lui Dumnezeu,
SUNT PURTĂTORUL BINECUVÂNTĂRII PREASFINTEI TREIMI CARE DOREȘTE ”CA TOȚI OAMENII SĂ SE MÂNTUIASCĂ ȘI SĂ AJUNGĂ LA CUNOAȘTEREA DEPLINĂ A ADEVĂRULUI” (vezi I Tim 2,4).
Ca Principe al Oștirilor Cerești, vă cer să fiți misionarii Iubirii Divine și cu această Iubire să-i atrageți pe frații voștri ce trăiesc pierduți  în vanități, în vicii, în critici, în căutarea a tot ceea ce li se oferă ca modernism și este dăunător pentru suflet.
ÎNȚELEGEȚI CĂ SUNTEȚI CHEMAȚI SĂ PRIMIȚI ”MAREA MILOSTIVIRE DIVINĂ” (vezi Evrei 4,16) nu doar pentru un timp, înaintea încercărilor catastrofale. De aceea insist să primiți infinita Milostivire Divină înainte de căderea întunericului, altfel n-o să reușiți să vă ridicați.  Întuneric, da, când demonii nu doar că vor infecta creaturile umane, ci le vor și poseda complet, ducând o viață fără Dumnezeu.  
Decadența spirituală a fost acceptată în mod liber de majoritatea, fără a găsi opoziție în rațiunea omului, în interiorul lui, în inima lui, O ACCEPTARE ÎNGRIJORĂTOARE.
IUBIȚI PE DUMNEZEU ȘI PE APROAPELE! Nu continuați să refuzați darurile care ar reuși să vă trezească dacă ați menține comuniunea cu Cristos. Doriți răspunsuri fără a depune efort, fără a ieși din cotidian, disprețuind tot ceea ce vă amintește de supremația Divinității. Comiteți sacrilegii. Mari erezii se desfășoară pe pământ în fiecare moment. Ah!...oare  în mijlocul războaielor sau a catastrofelor auzim rugăciuni din partea creaturilor umane care nu s-au rugat înainte? ATUNCI?
TREZIȚI-VĂ! NEBUNIA OMULUI ESTE INTERMINABILĂ, TREBUIE SĂ VĂ PROSTERNAȚI, SĂ PROCLAMAȚI ”TATĂL NOSTRU” ȘI SĂ VĂ DECIDEȚI PENTRU CONVERTIRE. De aceea trebuie să pătrundeți în cunoașterea lui Cristos, dispuși să-L iubiți și să PERMITEȚI SĂ FIȚI IUBIȚI DE CRISTOS. Nu puteți iubi pe cine nu cunoașteți, nu veți respecta pe cine nu cunoașteți. De aceea trebuie să-L cunoașteți pe Cristos pentru a-L iubi ”în Duh și Adevăr”. Doar așa veți reuși să discerneți pentru a nu fi înșelați și atunci da,  ÎL VEȚI IUBI PE DUMNEZEU CU SUFLETUL, CU PUTERILE ȘI SIMȚURILE.
Omenirea este oarbă în fața dezordinii spirituale în care trăiește. De aceea omul este chinuit, epuizat  în interiorul lui. Aceste stări nu permit omului să meargă la întâlnirea cu Cel ce este Dumnezeul și Domnul lui, ci dimpotrivă, îl fac să cadă în ghearele dușmanului sufletului, a diavolului și a acoliților lui infernali care se găsesc pe Pământ.
Iubiții Lui Dumnezeu, acest Cuvânt pe care vi-l revelez din ordinul Regelui nostru nu este pentru a vă alarma. Omenirea trăiește alarmată într-o formă atât de aberantă cu care omul Îi răspunde Domnului și Creatorului ei, trăiește terorizată de ereziile pe care le comit majoritatea creaturilor umane, trăiește șocată de sacrilegiile și provocările împotriva Voinței Divine care apar continuu. Atunci?
Nu vă alarmați pentru ceea ce vă anunț, ci de modul în care trăiți, înfăptuiți și acționați, pentru păcătoșenia gândului uman, a sentimentelor umane, din lipsa sincerității, a iubirii, a iertării, din lipsa unei inimi de carne care să iubească drept. Scopurile nu sunt nebunie, ci adevăr.
Câte creaturi umane se află în fața răului în fiecare moment și nu se tem!...
Câți știu că păcătuiesc, că comit adulter, comit aberații, comit omucideri, încalcă Legea Divină și nu se consternează pentru asta!...
Câți nu sunt onești în a-L sluji pe Regele Regilor!...
Câți nu cunosc adevărul a tot ce se întâmplă și păstrează liniștea condamnatoare pentru a alege lumescul și carnea și disprețuiesc ceea ce cunosc, care e adevărat!...
Câți se roagă: ”Cred în Dumnezeu Atotputernicul, Creatorul Cerului și al Pământului...” și imediat Îl resping  în formele cele mai teribile în care poate o creatură umană să ajungă să o facă!...
Fii ai Celui Preaînalt, viața spirituală a celei mai mari părți din omenire este deteriorată:
Sunt atâtea interese de a îndepărta Evanghelia și a lăsa-o fără efect pentru ca omenirea să-și continue cursul pe care satana și legiunile sale o duc!
Sunt atâtea interese ca omenirea să se mențină în supusă, în controversă, fiind o masă ușor de manipulat!
Sunt atâția copii ai satanei care lucrează împotriva copiilor Lui Cristos și ai Reginei și Mamei noastre pentru a-i dărui diavolului puterea peste omenire!
 Diavolul vă întinde curse pentru care nu ați fost instruiți corect și alertați despre Purificarea pe care omenirea o va trăi. Persecuțiile pe care le suferă și le va suferi Poporul fidel nu le percepeți, nu le acceptați ca realități indiscutabile.
Fii ai Celui Preaînalt, mare parte din frați au fost persecutați, sunt persecutați și vor fi persecutați, și nu doar de cei care lucrează pentru cel rău, ci și din interiorul Bisericii. Vă chem să creșteți pentru a vă menține credința și pentru asta trebuie să înceapă fiecare o muncă asiduuă, fără a pierde timpul, pentru a recunoaște Adevărul Divin. 
Adevărul Divin nu se schimbă de vreme ce este Adevăr și este veridic pentru toate timpurile. Dacă Adevărul ar fi supus schimbării, nu ar mai fi Adevăr Divin și Dumnezeu nu ar mai fi Dumnezeu (vezi In 8, 31-32). De aceea ca și Căpetenie al oștirilor cerești vă convoc să exclamați: CINE ESTE CA DUMNEZEU? (vezi Apoc 12,7).
Biserica Lui Cristos se cutremură și voi, copiii Lui, nu trebuie să negați credința, ci trebuie să fiți conștienți de ea, de fundamentele ei ca să nu vă clătinați. RĂMÂNEȚI ÎN ADEVĂR ȘI FIȚI CONȘTIENȚI CĂ ADEVĂRUL DIVIN A FOST TERGIVERSAT PRIN INTERMEDIUL GENERAȚIILOR.
Rugați-vă pentru Adevăr și pentru Poporul Regelui nostru.
Rugați-vă pentru marile națiuni, vor comite greșeli mari.
Rugați-vă pentru copiii Lui Dumnezeu pentru a rezista anunțurilor viitoare de la ierarhia Bisericii.
Rugați-vă, pământul se cutremură, evenimentele naturii surprind omul.
CINE ESTE CA DUMNEZEU?
Sfântul Arhanghel Mihail

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI

Fraților, după aceste apeluri, să nu disprețuim cuvintele Sfântului Mihail care cu dalta și ciocanul dorește să pătrundă în interiorul nostru.
Diavolul lucrează în omenire țesându-și în liniște rețelele lui și, oare a reușit? Răspunsul este personal, îl are fiecare, dar ni se repetă că omenirea a decăzut în relația spirituală cu Dumnezeu ca și în celelalte aspecte ale vieții.
Sfântul Mihail ne avertizează despre teama omului la avertizările Cerului și permanentele acuzații către Însuși Dumnezeu pentru că-l face pe om să simtă teamă, frică. Sfântul Mihail întreabă: ce fel de teamă are omul care ucide, cel care blasfemiază, cel care este eretic, cel care comite sacrilegii, cel care se bucură de păcat? Nu o spun eu, întreabă Sfântul Mihail pentru că Dumnezeu nu este un ceva care i se adaugă omului, ci este lucrul cel mai profund și esențial pe care omul Îl are, cel mai Sfânt. Dumnezeu ne cheamă, ne întreabă, fiind atât de respectuos că ne permite să-L iubim  în mod liber.
Suntem chemați insistent pentru a nu trăi fără conținut și fără un scop spiritual. Când avem la îndemână marea Milostivire Divină de care ne putem bucura, mai este necesară doar căința de păcatele comise și pentru asta trebuie să cunoaștem și să îndeplinim Legea Lui Dumnezeu. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu