miercuri, 20 martie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE IUBITA SA FIICĂ, LUZ DE MARIA, 20 FEBRUARIE 2019


Iubiții Lui Dumnezeu, CU LIBERUL ARBITRU DĂRUIT DE DUMNEZEU VĂ INVIT SĂ FACEȚI BINELE.
Omenirea este masificată mai mult și mai mult și, cu această tendință, răul vă domină pe cei mai mulți dintre voi. Răului îi este greu să atace omul separat, de aceea îi unește pe oameni cu aceleași plăceri necuviincioase și aceleași fapte păcătoase. Astfel reușește să înșele omenirea ca să ia nepotrivitul ca potrivit.
Popor al Lui Dumnezeu, omul păstrează în interiorul lui nevoia de unitate. Răul profită de aceasta convingând pe majoritatea pentru a-l accepta. În acest proces, omul se pierde convins de liderii lumii și astfel acționează ofensând grav pe Preasfânta Treime și pe Regina și Mama noastră.
CÂND CREATURA UMANĂ PĂTRUNDE PE CĂILE LARGI ALE PLĂCERILOR LUMEȘTI, ACESTEA O ÎNVĂLUIE ȘI O FACE SĂ FIE IGNORANTĂ LA CHEMĂRILE DIVINE.
Omenire, caută-L pe Dumnezeu înainte de a veni noaptea, cere protecția Lui Dumnezeu, nu vă îndepărtați de Regina și Mama noastră, răul rămâne atent pentru a vă pierde!
Sunt momente în care diavolul copleșește creaturile umane pentru a se apropia de ele. Oboseala spirituală care le-a cuprins le face să se dăruiască perversiunilor, nu doar corupându-se însele, ci corupând și pe frații lor.
Copii ai Lui Dumnezeu, nu vă lăsați distrași și nici nu fiți fără judecată. Sunteți binecuvântați cu cunoașterea Revelațiilor pe care Regele și Domnul nostru, Isus Cristos, și Regina și Mama noastră, Preasfânta Fecioară Maria, le-au dat omenirii, este Iubirea Cerului pentru ca Poporul Lui Dumnezeu să nu se piardă. Răbdarea Domnului este pusă la încercare. Regina și Mama Omenirii a susținut Brațul Divin pentru a vă converti și a se salva cât mai multe suflete. CEL RĂU CUNOSCÂND ACEASTA, ÎI VORBEȘTE OMULUI SPUNÂNDU-I CĂ ESTE DESTUL TIMP ȘI NIMIC NU S-A ÎNDEPLINIT - MINCIUNĂ ȘI ÎNȘELĂTORIE PENTRU A VĂ PIERDE. VEDEȚI ÎN FAȚA OCHILOR VOȘTRI ÎNDEPLININDU-SE CEEA CE A FOST ANTICIPAT DE CER ȘI CEEA CE LIPSEȘTE.
Regina și Mama noastră, Mama omenirii a cerut înaintea Preasfintei Treimi ca Milostivirea Divină să se reverse peste omenire, și voi cum răspundeți? Revoltându-vă. Nu vă căiți de atâta răutate, ci o placeți. Sfintele Inimi sunt ofensate constant. Răceala umană pentru Dumnezeu limitează creșterea spirituală și demonii care vor să piardă Poporul Lui Dumnezeu așteaptă să invadeze mintea creaturilor umane. El permite aceasta diavolului prin neîndeplinirea Legii Divine, răspunzând cu rău la bine, fiind fără judecată, îngâmfați, bucurându-se de buna reputație de a fi mai buni în fața fraților lor, creaturi mândre, orgolioase, invidioase, ego, ego, ego...
De aceea vin să vă alertez. Știți despre schimbările drastice ale naturii, le trăiți cum nu le-ați mai trăit. Pământul va fi într-un permanent pericol. Amintiți-vă revelațiile ce vorbesc despre provocările dintre occident și orient. Provocarea este reciprocă și s-a ajuns la fapte regretabile pentru toată omenirea. Biserica Lui Cristos nu avansează, dă înapoi și se cutremură.
Marele cutremur zguduie mare parte din America și trezește alte falii. Cresc mișcările pământului; unde nu s-a cutremurat anterior se cutremură acum pentru a trezi oamenii care rămân imuabili.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Statele Unite, pământul se cutremură și natura nu se liniștește.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Franța, terorismul o zguduie.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă pentru Mexic, se cutremură și vulcanii lui se trezesc.
Rugați-vă, copii ai Lui Dumnezeu, rugați-vă, economia ia cursul anunțat.
Noi, ca mesageri ai Lui Dumnezeu, venim la întâlnirea cu omul dacă ne permite, rămânem atenți. Îngerii voștri păzitori vă imploră să vă convertiți înainte ca răul să vă confuzeze total. Vă faceți planuri din care l-ați exclus pe Dumnezeu cu sentimentul și o conștiință aparentă că ceea ce credeți voi este potrivit, în conceptele maselor pe care voi le urmați. Nu tot ce face omul este nepotrivit, dar... MAJORITATEA DA, FAPTELE ȘI ACȚIUNILE SUNT MECANICE, APROAPE CĂ NU REUȘEȘTE SĂ DISTINGĂ UN PICIOR DE CELĂLALT, ASTA PENTRU CĂ NU GĂSEȘTE LINIȘTEA PENTRU A DISCERNE ȘI DE ACEEA CADE ÎN MIZERIE.
Planul Dumnezeiesc este perfect, dar omul? Cei ce se numesc copii ai Lui Dumnezeu colaborează în acel Plan Dumnezeiesc sau l-au distrus? Voi, pentru a coopera cu Planul Divin, trebuie să atrageți binecuvântarea și să fiți binecuvântare, dar interesele voastre sunt diferite de cele ale Lui Dumnezeu, răul a pătruns în om și l-a făcut obiect în planul lui, interesele voastre personale sunt în exces fără a aduce fericirea.
PURIFICAȚI-VĂ, FIȚI BINECUVÂNTARE ÎN VIAȚA VOASTRĂ ȘI ÎN CEA A FRAȚILOR VOȘTRI. NU IMPUNEȚI GUSTURILE ȘI PRETENȚIILE VOASTRE, CI ACȚIONAȚI CU ÎNȚELEGERE ÎN TOATE ASPECTELE VIEȚII CĂCI VIAȚA ESTE UN DAR DE LA DUMNEZEU. Unii se prezintă ca având mari cunoștințe, dar cad în continuare în egoul uman; la asta vă duce satana și cădeți permanent în micile detalii, unde dă pe dinafară egoul uman, dorința de dominare și asta nu Îi este plăcut Lui Dumnezeu...
Cel care oferă în umilință faptele și acțiunile sale pentru binele fraților lui, pentru bine celor din jurul lui, pentru binele omenirii, reușește să se unească mai mult și mai mult cu Planul Dumnezeiesc. Cine nu are acest scop se impune, egoul lui dă pe dinafară și îi este mai greu să crească spiritual. Fiți binecuvântare!
Rugați-vă pentru adevăratele instrumente pe care Eu le protejez, nu fiți piatră de poticnire, ci binecuvântare și ajutor pentru ei.
VĂ PREGĂTIȚI PENTRU AVERTISMENT?
Vă binecuvântez, vă protejez.
CINE ESTE CA DUMNEZEU? APOC 12,7
Sfântul Arhanghel Mihail
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, Sfântul Arhanghel Mihail încă o dată ne vorbește pentru ca omenirea să ia în considerație că această generație se confruntă cu pericole grave care nu se vor putea evita. Acestea nu afectează omul numai la nivel fizic, ci și spiritual, modifică tot organismul omului: trupul și sufletul său.
Ne aflăm într-un moment foarte delicat unde valorile au declinat și credința se găsește într-o stare decadentă și complexă cum ne transmite Sfântul Arhanghel Mihail. Planurile Lui Dumnezeu sunt Perfecte, dar omul le-a denaturat, le-a ocolit și privesc la Cristos ca fiind îndepărtat și indiferent.
Cum ne subliniază acest mesaj, se trăiește masificarea așteptată pentru a se ajunge la dominarea lumii. Tentaculul fundamental pentru anticrist și plenitudinea lui este omul și toate câte sunt relaționate cu viața umană, dar omenirea nu descifrează aceasta. Depersonalizarea omului și absența Iubirii Divine sunt rezultatele normelor ce s-au încorporat în societate pentru a-L înlocui pe Dumnezeu cu relele majore și păcatele cele mai grave.
Dumnezeu ne așteaptă, da ”așteaptă”, dar omul trebuie să-L caute, trebuie să meargă la întâlnire și nu va reuși fără să iasă din lumesc fără dispoziția de a merge spre acea întâlnire.  
Sunt atâția cei ce iau credința ca parte din istoria omului și nu ca Veșnicul prezent al omului!
Suntem chemați să fim Iubire și ea nu poate crește unde nu se cunoaște Iubirea Lui Dumnezeu pentru creaturile Sale.
Fraților, suntem parte din acel Popor al Lui Dumnezeu care înaintează știind că nu suntem perfecți, dar trebuie să fim autentici. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu