vineri, 8 martie 2019

Mesajul din 27 noiembrie 2018 primit de Maria Julianna


În zorii zilei de 27 noiembrie 2018 am visat despre aceasta…
Un episcop m-a împărtășit. Ostia a fost așa de mare ca aceea pe care se pune de obicei în monstranță. Când m-a împărtășit, el a spus: "Este ora zece." Atunci m-am uitat la Ostie care era ca un ceas cu indicatori care arăta ora 10. Am știut că era ora 10 seara. Am răspuns: amin. Apoi m-am gândit: "de ce nu a spus  "Trupul lui Cristos?". Au fost mai mulți oameni acolo. De asemenea i-am întrebat de ce s-a întâmplat așa. Mi-au spus să întreb preotul care m-a împărtășit. Am căutat preotul, l-am găsit. I-am spus acest lucru: am fost la împărtășanie zilnică timp de 35 de ani. Până în prezent nu am auzit niciodată să nu se spună "Trupul lui Cristos". Episcopul a răspuns: "pentru că nu mai există Trupul lui Cristos  în Ostie. A fost în trecut, dar nu mai este. Dacă nu vă place, împărtășiți-vă la altcineva." Este de remarcat timpul când s-a întâmplat visul: a fost la 2 zile după sărbătoarea Cristos Rege. Câteva zile mai târziu am intrat în noul an bisericesc.
În Ora Îndurării Divine Domnul Isus a spus: "Visul înseamnă că în curând Mă vor fura din Preasfântul Sacrament. Seara la ora 10 înseamnă că este aproape de miezul nopții când se lasă întunericul total. Atunci nu se vor mai spune cuvintele Transsubstanțierii. Din acest moment încetează Sfânta Liturghie care susține întreaga lume. Când se va întâmpla acest lucru, Iadul va fi eliberat pe Pământ. Se va descoperi Antihristul care va înșela întreaga lume, chiar și pe cei aleși dacă se va putea. De aceea am scurtat timpul. Rugați-vă până mai sunt între voi! Veniți la Mine cât se mai poate! Curând noaptea se lasă, întunericul total când Mă vor lua de la voi, pe Acela care este Lumina lumii. Atunci va conduce orbul pe orb și ambii vor cădea în groapă. Aceasta este  damnarea, este exact ceea ce adversarul Meu dorește, să împingă cât mai multe suflete în iad.
Copilul meu! Tu ai primit harul să luminezi. Propovăduiește învățătura adevărată, cele care trebuie să se împlinească în curând. Nu vă spun nimic nou. Acestea sunt toate scrise în Sfânta Scriptură. Fii curajoasă și nu te teme! Eu Sunt întotdeauna cu tine. Te binecuvântez cu iubirea adevărată a Inimii Mele, în numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt. 
Confirmarea din Sfânta Scriptură: Matei 18,3, 6-7: "Isus a spus"
6 Dar oricine ar scandaliza pe unul dintre aceştia mai mici, care cred în mine, ar fi mai bine pentru el să i se lege de gât [o piatră] de moară trasă de măgar şi să fie aruncat în adâncul mării. 7 Vai lumii pentru scandaluri! Căci este inevitabil să vină scandalurile, dar vai omului prin care vine scandalul!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu