sâmbătă, 9 martie 2019

MESAJUL SFINTEI FECIOARE MARIA DAT IUBITEI SALE FIICE, LUZ DE MARIA, 8 FEBRUARIE 2019


Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate,
VĂ BINECUVÂNTEZ PE TOȚI, VĂ IUBESC PE TOȚI CĂCI TOȚI SUNTEȚI COPIII MEI…
În timpul omului, voi sunteți martori la tot ceea ce se întâmplă, dar nu sunteți conștienți de ceea ce se întâmplă cu mare viteză. Fiul Meu, Stăpânul a toate, a permis ca Pământul să accelereze tranzitul lui pentru ca Poporul Său să se apropie de îndeplinirea a tot ce era de așteptat.
EU SUSȚIN MÂNĂ TATĂLUI CA ȘI MIJLOCITOAREA VOASTRĂ, IMPLORÂNDU-L SĂ CONTINUE SĂ VĂ DEA OCAZII PENTRU A NU VĂ PIERDE ȘI A VĂ MÂNTUI SUFLETUL, DAR ÎNCĂPĂȚÂNAREA OMULUI IGNORĂ OCAZIILE  ȘI CHEMĂRILE CASEI PATERNE.
Am brăzdat epocile, am mers din țară în țară, din popor în popor, alertându-vă pentru că vă iubesc. Câțiva Mă ascultă, alții sunt total sceptici și alții urmează toate revelațiile tuturor instrumentelor iubite de Casa Paternă, așa că se confuzează și nu știu ce să îndeplinească, nici pe unde să meargă.
EU AM VENIT SĂ VĂ ATRAG ATENȚIA: DEJA EVENIMENTELE CONTINUĂ SĂ SE DESFĂȘOARE. Natura își exercită puterea ei asupra Pământului pentru ca omul să privească atent la puterea ei, a naturii. Omul se teme atunci când se confruntă cu o suferință. Însă trecând această suferință, încetează să strige către Tatăl, încetează să-L cheme pe Fiul Meu, încetează să-L invoce pe Duhul Sfânt și încetează de a cere mijlocirea Mea; când se vede liber de pedepse, deja nu mai suntem necesari.....
Este tristă această realitate spirituală în care trăiește omul acestei generații și de aceea se pierde cu fiecare moment tot mai mult, primind marile noutăți de la numita libertate pe care răul v-o oferă: vă oferă libertate spre păcat și în toate mediile de viață. Omul care, deși nu a înțeles că pentru a-L urma pe Fiul Meu trebuie să renunțe la el însuși, la dorințele sale, la capriciile sale (vezi Mt 16,24), primește tot acest libertinaj pe care cel rău vi l-a deghizat în libertate.
Privesc cum ai Mei copii cad unii după alții în ghearele răului și Poporul Fiului Meu nu meditează la cuvintele pe care diavolul le pronunță. El și-a dezlănțuit puterea împotriva copiilor Mei pentru a răni Inima Mea Imaculată, dar el știe că la final Inima Mea Imaculată va triumfa și de aceea dorește să-i zdrobească pe copiii Mei. El știe că Eu îi iubesc pe copiii Mei, deși voi nu înțelegeți asta, pentru că este mult mai ușor să aparții lumescului și să mergi cu majoritatea care a fost îndoctrinată pentru a urmări falsitatea și minciuna și a disprețui Calea Harului care vă duce la Viața Veșnică.
Câți vin în ziua de duminică la sfânta Celebrare Euharistică și în restul săptâmânii nici măcar un moment nu invocă Sfântul și Dumnezeiescul Nume al Fiului Meu... Fără a fi conștienți de ceea ce fac, se adună pentru propria lor condamnare, se apropie de Masa Euharistică, al Banchetului Divin și-L primesc pe Fiul Meu încărcați de păcate de care nu se căiesc. Cum suferă Fiul Meu! Nu vă gândiți, nu simțiți durerea Fiului Meu, Îl faceți să trăiască continuu  Patima Lui și tot traseul Dureroasei Pătimiri.
TREBUIE SĂ VĂ DECIDEȚI PENTRU O SCHIMBARE DE VIAȚĂ. ASCULT PE ATÂȚIA COPII AI MEI SPUNÂND: ”CEL CARE S-A PIERDUT, S-A PIERDUT ȘI CEL CARE S-A MÂNTUIT, S-A MÂNTUIT”, DAR FIUL MEU, CARE ESTE ÎNDURAREA INFINITĂ ȘI EU MAMA ACELEI ÎNDURĂRI, VĂ PRIVIM CONSTANT AȘTEPTÂND CA DE LA VOI SĂ IASĂ UN CUVÂNT: ”IERTARE, DOAMNE, IERTARE” ȘI FIUL MEU VĂ VA PRIMI PRECUM UN TATĂ PRIMEȘTE PE UN NOU NĂSCUT.
COPIII MEI, FIȚI ATENȚI VĂ ROG!... Anticristul merge în lume, acționează în lume, își mișcă tentaculele lui pentru a vă înfrunta pe voi, pentru a vă ultragia și a vă călca în picioare, pentru a vă face să comiteți mai multe păcate, pentru a dispera, pentru a vă destabiliza emoțional. El își mișcă toate tentaculele pe care le are pentru a merge împotriva copiilor Mei și voi nu reacționați în fața acesteia. 
Oh, iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate! Oh, suferință atât de mare, cea pe care-o duc în Inima Mea pentru această generație! Precum apa printre degete, așa scăpați din Mâinile Fiului Meu și Mâinile acestei Mame!
Sunteți obișnuiți să nu gândiți, să nu discerneți, să nu luați cunoștință, să nu vă gândiți la consecințele actelor voastre pentru că mergeți în turmă. Așa v-a masificat pentru ca majoritatea să fie cea care domină și cea care vă trage. Dar voi nu vă gândiți la Viața Veșnică sau la suferința în flăcările iadului? Vă spun, chiar și împotriva celor care susțin că iadul nu există, că se trăiește pe Pământ: nenorocirile de pe Pământ nu sunt comparabile cu nenorocirile iadului. Milostivirea Trinitară este infinită, dar este dreaptă și-i iartă doar pe cei ce se căiesc. Nu-i va ierta pe cei ce permit în viața lor cu libertate păcatul, care acționează împotriva Legilor Dumnezeiești. Această trebuie să vă fie clar.
Oh, oameni ai acestei generații! Câți vă revoltați continuu!
Câte păcate ale copiilor Mei vor ieși la lumină și vor aduce mare durere Bisericii Fiului Meu!
Cât păcat pe coridoarele Templelor... și știu că unii dintre copiii Mei vor spune: ”iartă-ne Doamne!”, dar voi sunteți temple ale Duhului Sfânt și...
Cât păcat văd pe culoarele vieții voastre continuu când nu vă iubiți fratele, dar în mod deosebit, când încălcați Legea Lui Dumnezeu!
Mari alianțe au loc în lume și uitați Revelația care spune: ”când au loc marile alianțe atunci vă veți găsi mai aproape de marile necazuri”. (vezi 1 Ts 5,3)
Copii, nu vă gândiți la un al Treilea Război Mondial întrucât vedeți o pace aparentă, dar al Treilea Război Mondial a început cu destul timp în urmă și acesta avansează tiptil, dintr-un loc în altul asmuțind oamenii, ridicând flăcările războiului.
Copiii Mei, cu acea tenacitate cu care vă ocupați de serviciile meteorologice când vă alertează de mari cicloni care se apropie de țările voastre, pregătiți-vă pentru a vă mântui sufletul. Câți dintre cei care pier, pierd Viața Veșnică!
TREBUIE SĂ VĂ PREGĂTIȚI MATERIAL, DAR ÎNAINTE DE ASTA...
PREGĂTIȚI-VĂ ÎN SPIRIT! AJUNGEȚI LA FIUL MEU ȘI TRĂIȚI ÎN PACE CU EL.
Eu mijlocesc pentru voi căci dați atâta importanță lucrurilor din lume și uitați ce este cu adevărat important. Poate pentru că în omilii nu ați auzit vorbindu-se de faptul că aveți un suflet și ce este un suflet... Poate pentru că nu ați fost avertizați de schimbările pe care le va suferi omenirea....
DAR EU, CA TRIMISĂ A PREASFINTEI TREIMI, VIN LA VOI SĂ VĂ ALERTEZ DIN VOINȚA DIVINĂ, PENTRU CA SĂ DISCERNEȚI ASUPRA VIEȚII VOASTRE, ASUPRA FAPTELOR ȘI ACTELOR COTIDIENE ȘI SĂ REUȘIȚI SĂ VĂ MÂNTUIȚI SUFLETUL.
Copiii Mei, cum disprețuiește omul viața... cum omul s-a transformat într-un călău... cum femeia conștientă omoară un fiu... Este atâta Milostivire Divină că Preasfânta Treime a tot așteptat pentru a nu vărsa complet Cupa peste omenire... Și omul, simțindu-se Dumnezeu, omoară creaturile fără apărare. Unde este inima omului? Nu vă întreb pentru minte sau gând, ci pentru inima de piatră care a decăzut împotriva ei însăși.
COPIII MEI, REEXAMINAȚI-VĂ. FIECARE DINTRE VOI SĂ FIE PORTAVOCEA MEA. DUCEȚI ACEST CUVÂNT FRAȚILOR VOȘTRI, FIȚI COPIII CURAJOȘI. VORBIȚI-LE DE IUBIREA MILOSTIVĂ A PREASFINTEI TREIMI ȘI A MAMEI VOASTRE ACELORA CARE, CUNOSCÂND ACEASTĂ IUBIRE, AU DECIS SĂ RENUNȚE LA EA PENTRU A CONTINUA ÎN PLĂCERILE LUMII ȘI A CĂRNII.
Iubiți copii ai Inimii Mele Imaculate, veți vedea soarele renăscând, Soarele Voinței Divine renaște și se situează în viața fiecăruia dintre voi pentru a vă susține când este necesar. Nu totul este penurie, Fiul Meu este libertate, este iubire, este prospețime, este vântul care suflă și împrospătează când copleșește căldura, este apă cristalină care potolește setea, este dulceață infinită chiar și în mijlocul amărăciunilor.
FIUL MEU VĂ ADĂPOSTEȘTE, VĂ LEAGĂNĂ ÎN BRAȚELE LUI, FIUL MEU ESTE PLINĂTATEA INFINITĂ. DE ACEEA, MERGEȚI LA ÎNTÂLNIREA CU EL. VĂ IUBESC PE TOȚI ȘI DORESC SĂ VĂ VĂD PE TOȚI CU VEȘMINTE ALBE, MERGÂND ÎMPREUNĂ CU FIUL MEU, FĂRĂ  NICI UN PĂCAT ȘI ASTA ESTE POSIBIL DACĂ VĂ DECIDEȚI SĂ TRĂIȚI PENTRU EL. (vezi Apoc 3,5).
Binecuvântez sacramentalele voastre, binecuvântez calea fiecăruia dintre voi și a familiilor voastre.
Binecuvântez inima voastră și inima fiecăruia din familiile voastre.
Binecuvântez pe toți aceia care sunt bolnavi pentru că în boală reușiți să distingeți iubirea când aceasta se oferă pentru mântuirea sufletelor.
Binecuvântez pe cei afectuoși, aceia care se trezesc pentru a oferi totul Lui Dumnezeu pentru mântuirea sufletelor și privesc cu alți ochi situațiile vieții.
CA MAMĂ VĂ BINECUVÂNTEZ ȘI VĂ CER CU INIMA MEA IMACULATĂ SĂ-L RUGAȚI PE FIUL MEU SĂ TRIMITĂ ÎNGERUL LUI DE PACE.
Mama Maria
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
COMENTARIUL LUZ DE MARIEI
Fraților, Preasfânta Fecioară Maria, Mama noastră, insistă că nu trebuie să fim persoane care spun că aparțin religiei catolice, dar în realitate trăiesc fără înțelegere, fără iubire. Trebuie să împărtășim și altora că viața noastră Îl are în centru pe Cristos, nu putem rămâne statici. Dumnezeu este mișcarea creatoare și așa trebuie să fim copiii Lui și să nu păstrăm Adevărul pe care-l cunoaștem din Sfânta Scriptură doar pentru noi, nici Adevărurile credinței noastre.
Răspunsul nostru către Dumnezeu trebuie să fie liber așa cum credința este de asemenea gratuită ca să îndeplinim măreția Iubirii Dumnezeuiești.   
Omenirea se clatină de îndoială, emoții și afecțiuni, dar a cunoscut Iubirea Tatălui pe care ne-a manifestat-o în Cristos, în Duhul Sfânt și în Mama noastră Preasfântă? De aceea, siguranța că nu suntem singuri trebuie să fie înaintea fiecăruia. Suntem chemați să-L urmăm pe Isus Cristos, pentru că suntem copiii Lui.
Suntem chemați de Dumnezeu să-L urmăm pe Fiul Său; în fiecare dintre noi se găsește Duhul Sfânt al Lui Dumnezeu, răspunsul chemării este agale pentru că pe om îl interesează lumescul și nu treburile de sus.
Fraților, să nu uităm chemarea spre creștere și astfel să fim toți ai Lui și pentru Cristos, și cu El să fim iubitorii Preasfintei Mame. Amin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu