joi, 21 martie 2019

MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE IUBITA SA FIICĂ, LUZ DE MARIA, 26 FEBRUARIE 2019


Iubiți copii ai Lui Dumnezeu, SUNT TRIMIS CA PRINCIPE AL OȘTIRII CEREȘTI PENTRU CA SĂ REFLECTAȚI.
Trebuie să vă întoarceți cu promptitudine la a fi copiii Regelui nostru.
Trebuie să vă întoarceți cu credință, speranță și caritate pentru voi înșivă, prima dată, și apoi pentru aproapele.
Coasta Regelui nostru rămâne deschisă văzând pe copiii Lui în confuzie permanentă, neștiind către, unde să se adreseze.
Omenirea este dispersată de mii de situații, conflicte, pericole, schimbări, proiecte, iar în fața acestora a decis să se scufunde în ceea ce consideră drepturi și bucurie, sănătate și bunăstare, triumf și binecuvântări.
Copii ai Regelui nostru, ce drept aveți?
CUM MĂ DOARE SĂ VĂ VĂD RESPINGÂND PE REGELE NOSTRU!...
ȘI NU MĂ REFER CONCRET LA CEI CARE NU-L IUBESC, CI DE ASEMENEA LA CEI CARE ”IUBINDU-L” ÎL RĂNESC CONSTANT.
Omul a decăzut din nivelul lui evolutiv renunțând să se recunoască ca fiu al Lui Dumnezeu....De ce se teme omenirea? De ce a îndepărtat din viața ei pe Domnul și Regele ei? Să fie teama că trebuie să continue în ceea ce resping în acest moment? Să fie teama de compromisuri, fie ele cu Milostivirea Divină?
Ah, omenire, câți se pierd! Câți din cei care spun că au credință, o vor pierde în ocazii diferite din lipsa de cunoaștere a Dătătorului vieții!
RESPINGEȚI ADEVĂRUL PENTRU A STABILI CONCEPTE NOI, DE SOCIETATE, DE FAMILIE, DE TOLERANȚĂ, DE IUBIRE ȘI DE ÎNDEPLINIRE A VOINȚEI DIVINE...
Copii ai Regelui nostru, ați decăzut și mergeți decăzând din Adevăr, iar într-un final veți decădea spiritual având în acest moment o capacitate mai mică de a rezolva toate câte vă prezintă viața. Omul a pierdut spiritualitatea unei credințe ferme deoarece mintea omului a fost afectată, a fost alterată, contaminată până la rădăcină. Omul, neprotejat în capacitățile sale spirituale, cade într-un constant du-te vino precum valurile mării. El acționează din inerție, în mod automat, s-a obișnuit să fie mai puțin sensibil, mai puțin rațional și să ia ceea ce îi este mai convenabil, chiar și atunci când merge împotriva naturii umane proprii.
Doriți să găsiți răspunsuri la ceea ce vă este necunoscut, dar nu le veți găsi deoarece nu sunt toate iubire, ci copii greșite pe care majoritatea le-au stabilit ca iubire.   
Unitatea cu Regele nostru a slăbit, Îl renegați și nu O iubiți pe Regina noastră. De aceea această desprindere, atâtea rupturi, atât libertinaj și biciuiri constante pe care omenirea le înfruntă și le va înfrunta.
ASCULTAȚI VOCEA CELUI CE A LUPTAT ȘI LUPTĂ PENTRU ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU. În acest timp, îl văd pe satana bucuros ducând pe calea pierzării creaturile umane. Cei ce îl adorați pe satana, căiți-vă căci acest păcat provoacă lepră spirituală și lepra trupului care va biciui omenirea.
NU CREDEȚI, SUNTEȚI ORBI SPIRITUALI...lupta între bine și rău nu s-a terminat, continuă progresând pentru a face să cadă Biserica Regelui nostru (vezi Rom 12,21). Fiind orbi spirituali, cum pretindeți să-i călăuziți pe frații voștri? Sunteți orbii care călăuzesc alți orbi  și împreună puteți cădea în abis (vezi Mt 15,14).
SUNTEȚI BOLNAVI ȘI VĂ CHEM SĂ VĂ  VINDECAȚI PENTRU A NU PIERDE VIAȚA VEȘNICĂ. LIPIȚI-VĂ DE ADEVĂR, NU VĂ ÎNSTRĂINAȚI, RECUNOAȘTEȚI CÂND AȚI CĂZUT ȘI FIȚI ÎNDEPLINITORII LEGII LUI DUMNEZEU PENTRU A VĂ BUCURA DE VIAȚA VEȘNICĂ.
Nu vă aliați ideologiilor. Regele nostru Cristos nu este o ideologie, este ”Calea, Adevărul și Viața” (vezi In 14,6). Intrați pe calea convertirii, este urgent. Omenirea suferă și va suferi ducându-și propriile ei chinuri.
Milostivirea Divină vă cheamă să vă îndreptați pentru a vă primi. Nu uitați că aveți libertate pentru a alege între drumul drept și drumul ușor al pierzării.
Rugați-vă, ca Popor al Lui Dumnezeu, pentru pace unde domnește în acest moment durerea provocată de om.
Rugați-vă, ca Popor al Lui Dumnezeu, unii pentru alții pentru ca toți să decideți a vă îndrepta.
Nu mai este timp ca cei lâncezi să contagieze grâul cu plăgi de crize de credință, de noutăți nepotrivite și interzise. Nu permiteți să fiți înșelați și credința voastră să se clatine. Îndepărtați-vă de lumesc căci vine momentul în care cei vii îi vor invidia pe cei morți (vezi Apoc 9,6). Ceea ce ochii voștri văd e dureros. Ceea ce veți privi va fi sfâșietor și ceea ce vine în omenire aduce miros de moarte.
NU E NEVOIE SĂ FIȚI DOCȚI, CI SĂ FIȚI FIDELI PREASFINTEI TREIMI, IUBIND-O PE REGINA NOASTRĂ, SĂ FIȚI CREATURI UMANE CONVERTITE ȘI CONVINSE. INTRAȚI ÎN CUNOAȘTEREA ADEVĂRULUI, GATA SĂ ÎNDEPLINIȚI VOINȚA DIVINĂ.
Nu vă tulburați și iubiți în ”Duh și Adevăr”, fiți apărătorii credinței, fiți fideli Preasfintei Treimi și a Preasfintei voastre Mame.
SUNTEM ÎNSOȚITORII VOȘTRI DE DRUM, PROTECTORII VOȘTRI, VENIM SĂ VĂ PROTEJĂM CÂND NE PERMITEȚI, FIȚI CONȘTIENȚI DE ASTA.
Credeți și binecuvântați-vă unii pe alții.
Sfântul Arhanghel Mihail, slujitorul Lui Dumnezeu Unul și Întreit și slujitor al Reginei Cerului și a Pământului.

BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ DE PĂCAT

COMENTARIUL LUZ DE MARIEI

Fraților,
Cât ne cheamă Sfântul Arhanghel Mihail!
Câtă chemare la convertire, la a-L recunoaște pe Dumnezeu!
Câte răspunsuri sincere trebuie să dea fiecare dintre noi acestor chemări!
Câtă urgență ca omenirea să se convertească cu promtitudine, să recunoască ceea ce este a Lui Dumnezeu și să recunoască Maternitatea Universală a Reginei și Mamei noastre!
Mari binecuvântări revarsă Milostivirea Divină peste cei care decid să se convertească. De aceea cheamă omenirea la convertire. Omenirea trebuie să-și dea ocazia, unica ocazie pe care o are în viață, pentru mântuirea sufletului și să nu disprețuiască comoara aceasta.
De ce anume ne previne Cerul? De tot ceea ce deja știm deja și de ceea ce trebuie ținut la distanță pentru a avea mai mare putere spirituală în fața răului.
Fraților, grâul pentru a fi grâu adevărat trebuie să stea lângă Semănător. Amin.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu