miercuri, 13 decembrie 2017

Mesaj Ceresc, Isus 7 decembrie 2017 -Novenă 15-23 decembrie 2017

Mesaj Ceresc, Isus 7 decembrie 2017 -Novenă 15-23 decembrie 2017

Mesaj Ceresc, Isus în timpul Adoraţiei Euharistice
7 decembrie 2017 orele 14:35
Draga Mea copilă, îţi sunt foarte recunoscător pentru rugăciuni şi pentru tot ceea ce
încerci să faci pentru ţară şi popor  cu scopul de a ajuta la salvarea şi mântuirea sufletelor.
Îţi multumesc.
Tatăl Ceresc priveşte cu mare bucurie şi iubire spre sufletul tău.
După cum ai văzut şi ai simţit,Cerul plânge de durere din cauza răutăţii, a păcatelor şi a tuturor relelor pe care le comit oamenii împotriva lor.
În curând se vor termina toate acestea…….Începe Marea Curăţenie şi purificare atât în ţară, în România,  cât şi în lumea întreagă. Acum sunteţi pe ultima sută de metri.
După cum am mai transmis, în Romania va izbucni foarte curând o Mare Revoluţie în care îşi vor pierde viaţa foarte mulţi oameni. Nu se mai poate amâna…..va fi prăpăd!!!
Pregătiţi-vă de un CRĂCIUN ÎNSÂNGERAT. Foarte curând, Romania îşi va îngropa morţii. …Dar pe urmă va fi bine. Acest guvern malefic îşi va pierde definitiv puterea în România…..Dar din păcate, aceasta se va întâmpla prin jertfă şi multă suferinţă. Ştii c grupurile malefice sunt bine organizate, ei sunt mulţi, puternici şi nu cedează puterea decât prin luptă…
Pregătiţi-vă cu multe rugăciuni, novene, postiţi serios…Rugaţi-vă neîncetat ca să putem salva sufletele celor care vor cădea victime în această revoluţie, ca jertfă pentru poporul român şi pentru viitorul ţării.
Îţi voi mai transmite.
Momentan atât.
Transmite urgent tuturor oamenilor să se convertească şi să se căiască de păcate, acum în această Perioadă Sfantă  de Post. Să-şi deschidă inimile spre haruri şi să Mă accepte ACUM în viaţa şi sufletul lor pentru a avea pace şi a-şi salva sufletele de la osânda veşnică.
Timpul este foarte scurt. ACUM sau NICIODATĂ!!!
Acestea să le transmiţi tuturor oamenilor.
Indiferent ce va fi şi cum va fi, cel mai important este ca sufletul vostru să fie salvat de la osânda veşnică şi să fie mântuit pentru a câştiga Coroana Vieţii Fericirii Veşnice.
URGENT LA CONVERTIRE, ACUM!!!
Îţi mulţumesc că eşti deschisă spre haruri cu dorinţa de a îndeplini voinţa Mea în viaţa ta.
Te iubesc şi te binecuvântez.
Isus, Iubitul vostru Salvator, Regele Universului.

      Dragi fraţi români facem un NOU APEL LA RUGĂCIUNE ȘI UNITATE!!!
Aceste zile sunt din nou hotărâtoare pentru ţara noastră. Fireşte că suntem alături de cei care protestează, dar noi, toţi cei care credem că Dumnezeu poate schimba soarta ţării dacă-L implorăm, dacă postim, dacă oferim orice jertfe…dacă, luând Rozarul în mână, ca armă foarte eficace împotriva celui rău, şi astfel ajutăm ca puterile Cereşti, prin oamenii care iubesc această ţară, să înfăptuiască planul lui Dumnezeu în ceea ce priveşte România.
Iar, de va fi vărsare de sânge, (fiindcă cel rău nu va părăsi niciodată scena fără a cauza cât de multă distrugere posibil) să ne rugăm pentru sufletele celor care-şi vor pierde viaţa, ca Domnul să le judece cu îndurare şi să-i privească ca pe nişte martiri jertfiţi pentru ţară.
De aceea propunem o novenă din data de 15(vineri zi de post pentru tara)-23 decembrie 2017, (dar se poate începe şi mai târziu..doar să fie ţinută nouă zile, fireşte dacă e posibil) ca planul lui Dumnezeu să triumfe şi nu cel al masonilor şi al celor care vor să distrugă ţărişoara noastră dragă. Nu contează de suntem catolici, ortodocşi, protestanţi sau neopreotestanţi… De credeţi în Dumnezeu, haideţi să ne unim în rugăciune şi să implorăm Mila Lui asupra noastră.
Fireşte că puteţi spune orice rugăciune, nu doar cele postate mai jos, puteţi aduce orice jertfă, orice post, orice ispăşire ce pot îmblânzi evenimentele din România.
CU DUMNEZEU ÎNAINTE!!!
Cununa de rugăciuni a novenei: (se pot rosti toate, sau o parte din ele, unii cu siguranţă vor repeta fiecare rugăciune de 3 ori, alţii vor spune alte rugăciuni, ….dar important este să ne rugăm şi să postim. Aşa să ne ajute Dumnezeu! AMIN)
Notă: aceste rugăciuni sunt luate din diferite revelaţii particulare şi sunt rugăciuni specifice pentru ţară şi popor, (valabile pentru naţiunea celor care le rostesc) dar aşa cum am amintit mai sus, putem spune orice rugăciuni considerăm de cuviinţă.
„Ocroteşte naţiunea noastră de cel rău”
„O, Tată, în numele Fiului Tău, salvează-ne de sub dominatia celui rău. Scapă-ne de dictatură. Protejează țara noastră de păgânism. Protejează-i pe copiii noștri de tot răul. Ajută-ne să vedem Lumina lui Dumnezeu. Deschide-ne inimile față de învățăturile Fiului Tău. Ajută toate Bisericile să rămână fidele Cuvântului lui Dumnezeu. Te rugăm să protejezi țările noastre de persecuție. Domnul nostru preaiubit, privește către noi cu îndurare, indiferent cât de mult Te rănim. Isuse, Fiul Omului, acoperă-ne cu Preasfântul Tău Sânge. Salvează-ne de capcanele celui rău. Te implorăm, Dumnezeule Drag, să intervii și să oprești răul care în aceste vremuri e pe cale să acopere lumea. Amin
”Pentru a învinge răul în ţara nostră”
“O Mamă a salvării, vino în mijlocul nostru şi acoperă ţara noastră cu protecţia ta. Zdrobeşte capul fiarei şi alungă influenţa sa diabolică dintre noi. Ajută-i pe bieţii tăi copii rătăciţi să se ridice şi să spună Adevărul atunci când sunt înconjuraţi de minciuni. Te rugăm, o Maică a lui Dumnezeu, ocroteşte ţara noastră şi păstrează-ne puternici, pentru a putea rămâne loiali Fiului tău în timpul persecuţiei noastre. Amin.
Rugăciunea Păcii pentru naţiuni (şi pentru România – n. tr)
O, Isuse, adu-mi pace. Adu pace naţiunii mele şi tuturor acelor ţări sfâşiate în bucăţi din cauza războiului şi a divizării. Sădeşte seminţele păcii printre cei cu inimile împietrite, care provoacă suferinţă celorlaţi în numele dreptăţii. Dă tuturor copiilor lui Dumnezeu Harurile de a primi Pacea Ta, pentru ca iubirea şi armonia să înflorească; pentru ca iubirea pentru Dumnezeu să triumfe asupra răului şi pentru ca sufletele să poată fi salvate de putregaiul minciunilor, cruzimii și ambițiilor diabolice. Fie ca pacea să domnească şi asupra tuturor celor care şi-au dedicat viaţa Adevărului Sfântului Tău Cuvânt, şi asupra celor care nu Te cunosc deloc. Amin.
RUGĂCIUNE CU O MARE PUTERE DE EXORCIZARE PE CARE ÎNSUȘI ARHANGHELUL MIHAIL A DAT-O POLONIEI ȘI ÎNTREGII LUMI
Sfântă Treime un singur Dumnezeu, cu umilință Te rugăm dă-ne acel mare har, ca prin mijlocirea Sfintei Fecioare Maria, a Sfântului Arhanghel Mihail, a tuturor îngerilor și sfinților să putem învinge puterile întunericului în România și în întreaga lume, pentru meritele Domnului nostru Isus Cristos obţinute prin Pătimirea pe Calea Crucii, pentru vărsarea Preasfântului Său Sânge pentru noi, pentru Sfintele Sale Răni, pentru Patima Sa de pe Cruce, pentru toate suferințele îndurate de Mântuitorul nostru Isus Cristos în timpul Pătimirii Sale și a vieții Sale de pe Pământ.
Doamne Isuse Cristoase Te rugăm, trimite-i pe Sfinții Tăi Îngeri, să alunge în iad, la osândă veșnică, forțele întunericului, pentru ca să vină Împărăția lui Dumnezeu, iar harul Lui să umple toate inimile și pacea Ta să se reverse în România și în toate țările din lume.
Preasfântă Marie, Mama și Regina noastră, din toată inima te implorăm trimite Sfinții Tăi Îngeri să alunge în iad și la osânda veșnică, toate duhurile rele care trebuie să se piardă.
Sfinte Arhanghele Mihail, conducătorul oștirilor cerești, Domnul te-a trimis să înfăptuiești această mare lucrare, pentru ca harul Domnului să rămână pururea cu noi. Condu oștirile tale cerești pentru ca puterile întunericului să ajungă definitiv în locul de osândă. Unește-ți toate puterile ca să-l învingi pe Lucifer și pe îngerii lui căzuți care s-au răzvrătit împotriva Voinței lui Dumnezeu, iar acum se străduiesc să ducă sufletele la pieire. Fii victorios pentru că ai putere și autoritate și cere de la Dumnezeu pentru noi harul Păcii și Iubirii Sale, ca întotdeauna să-l urmăm pe Domnul nostru spre Împărăția lui Dumnezeu. Amin.
Rugăciune dată prin Duhul Sfânt. Rugați-vă așa pentru păcătoși:
Dragul meu Isus! Pentru scumpul Tău Sânge vărsat pentru noi, pentru cumplitele Tale patimi și moartea Ta pe cruce, Te rog salvează sufletele! Smulge păcătoșii din ghearele satanei! Ascunde-i în Inima Ta îndurătoare! Spală-i cu scumpul Tău Sânge vărsat pentru ei și astfel condu-i în fața Preasfântului Tău Tată! Iubitul meu Isus! Tu poți totul. Împiedică toate păcatele, zădărnicește toate ocaziile ce duc la păcat! Îndeamnă-i pe toți păcătoșii să aibă repulsie față de toate păcatele! Doar spre Tine să năzuiască, Cel care i-ai răscumpărat pe cruce! Scumpul meu Isus! Fă-ne sfinți, pentru a fi vrednici să Te primim cu inima curată în Preasfânta Euharistie. Sfântul meu Isus iubit! Implorând Te rog, mântuiește fiecare om! Amin.”
Domnul Isus spune: ” Cu această rugăciune se vor mântui foarte multe suflete.” (o vom spune ca novenă pentru salvarea sufletelor românilor)
Rugăciune de consfinţire a ţării
Tată Ceresc, în această clipă prezentă pe care Tu ai creat-o şi ai voit-o, eu (nume), consfinţesc prin aceasta, inima acestei ţări, (nume…,în speţă aici România), Inimilor Unite ale Sfintei Treimi, în unire cu Inima Neprihănită a Mariei. AMIN.
Novena în cinstea lui Isus ca Rege Adevărat
Această novenă simplă este un dar extrem de generos din partea lui Dumnezeu. Isus a dat aceste extraordinare promisiuni: „ Eu vă promit vouă că de fiecare dată când veţi spune rugăciunile acestei novene, voi converti 10 păcătoşi, voi aduce 10 suflete la unica Credinţă adevărată, voi elibera 10 suflete din Purgatoriu, dintre care multe vor fi suflete de Preoţi şi voi fi mai puţin sever când voi judeca naţiunea voastră.”
Novena constă în a vă ruga o dată pe zi, timp de 9 zile:
1 Tatăl nostru
1 Bucură-te, Marie sau Născătoare de Dumnezeu…
1 Slavă Tatălui….
La care se adaugă rugăciunea novenei:
O, Doamne, Dumnezeul nostru, Tu singur eşti Preasfântul Rege şi Domn al Tuturor naţiunilor! Ne rugăm Ţie, Doamne, cu mare speranţă, pentru a primi de la Tine, o, Rege Dumnezeiesc, milostivire, pace, dreptate şi toate lucrurile bune!
Protejează o, Doamne, Regele nostru, familiile noastre şi pământul nostru natal.
Te rugăm, apără-ne, Unule Preacredincios, de duşmanii noştri şi de judecata Ta dreaptă!
Iartă, o, Rege Suveran, păcatele noastre comise împotriva Ta.
Isuse, Tu eşti Rege al Milostivirii. Noi merităm judecata Ta dreaptă. Ai milă de noi, Doamne şi ne iartă. Ne încredem în marea Ta milostivire.
O, Rege Preamărit, ne plecăm înaintea Ta şi ne rugăm: Fie ca domnia Ta, Împărăţia Ta să fie recunoscută pe pământ. AMIN
La ora 15:00  ne vom ruga Coronița Milostivirii lui Dumnezeu

http://emilia.ro/mesaj-ceresc-isus-7-decembrie-2017-novena-15-23-decembrie-2017/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu