vineri, 22 decembrie 2017

Mesaje primite de Emilia Mezei 14 si 17 decembrie 2017

14 DECEMBRIE 2017 – În biserică la orele 17:30
În 14 decembrie 2017, în biserică, în timpul Liturghiei am simţit prezenţa unui spirit, ca de obicei în aceste cazuri, nasul mi-a fost foarte rece şi am simţit prezenţa Regelui Mihai care mi-a spus:
“Da,ai dreptate Emilia. NU am fost un Rege Adevărat pentru poporul român, pentru România.
Aş fi putut face mult mai multe…regret…Am fost un laş.”
Am început să plâng fiindcă am simţit că suferea. Mi-a cerut să mă rog pentru el, iar eu am oferit Sfânta Împărtăşanie pentru sufletul lui plângând. Mi-a mulţumit spunând: “Să fii în veci binecuvântată!”
Notă: Înainte cu o zi, am avut o discuţie cu o prietenă despre Regele Mihai şi în urma acelei discuţii am primit mesajul de la el.
Un nou mesaj primit în 17 decembrie 2017,
Înainte de culcare, în timp ce mă rugam, mi-a apărut din nou spiritul Regelui Mihai şi m-a rugat să transmit un mesaj.
Regret că nu am fost un Rege Adevărat al poporului român şi nu am luptat pentru interesele şi binele ţării. De aceea, sufăr enorm şi sunt foarte copleşit de iubirea pe care o primesc din partea poporului meu, de la oamenii simpli care mă iubesc sincer… Acest lucru mă întristează şi mai mult şi mă face să sufăr şi mai intens, deoarece aveam posibilitatea să fac mult mai mult pentru ţară şi popor, să ajut la dezvoltarea şi prosperitatea ţării şi nu am făcut nimic, m-am lăsat condus de alţii…şi nu am luat nici o atitudine. Am fost un laş!!!
Sufăr enorm pentru că acum văd clar cât de mult am greşit şi cât de mult bine puteam să fac…..şi nu am făcut.
Mulţumesc din suflet tuturor pentru rugăciuni, pentru iubirea pe care am primit-o şi am simţit-o de la oameni şi de care nu sunt vrednic.
Mulţumesc!
Rugaţi-vă pentru mine.
Dumnezeu să apere România şi să o binecuvânteze cu multe haruri şi cu oameni de valoare care să ducă mai departe destinul ţării spre un viitor frumos şi glorios. Doamne ajută România!
Iertaţi-mă şi rugaţi-vă pentru mine!
Vă iubesc pe toţi şi vă mulţumesc.
Pregătiţi-vă de o Mare Revoluţie!!!

sursa: http://emilia.ro/mesaje-de-dincolo-de-la-regele-mihai-14-17-decembrie-2017/#respond

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu