duminică, 18 februarie 2018

CORONIȚA ISPĂȘIRII

Imagine similară

Rugăciune de început
Dumnezeule, vino să mă ajuți cu al Tău sfânt har și nu întârzia căci milostivirea Ta nu o pot cuprinde nici cerul și nici pământul !!!!
                  Tatăl nostru ,Bucură-te, Marie, 3 Slavă Tatălui, Crezul

Pe bobița mare ...
Părinte veșnic, Atotputernic, iubitor și sfânt, Te rog cu umilință și cu lacrimi de căință, în numele iubitului Tău Fiu Isus Cristos, să reverși harurile Tale sfinte asupra întregii omeniri și prin Sângele prețios al Fiului Tău, să o speli și să o curăți de păcate, să o mântuiești de cel rău, dar mai ales, pe acele suflete ce trăiesc în necredință  și păcate de moarte  ca și toate sufletele ce nu Te cunosc, care refuză să Te cunoască și Te rog, ai milă de noi toți.

Pe bobițele mici, de 10 ori, 5 decade ...
Isuse
, cu lacrimi în ochi, prin jerfa suferinței Tale, îndură-Te până pe Calvar, elibereazaă lumea de răutate, necredință, întuneric și ură și, prin marea Ta milostivire față de noi, cei păcătoși, te rog, mântuiește toate sufletele.

Rugăciune de sfârșit !!!
Preabune Pă
rinte Ceresc, Îți multumim că prin jerfa Fiului Tău ai împăcat lumea cu Tine și prin Fiul Tău, am devenit  fii ai luminii. Te rugăm ca întotdeauna, prin mijlocirea Fiului Tău sfânt și iubit, Isus Cristos, să ne dai mereu ajutorul Tău și să ne asculți cererile ce cu iubire și credință le îndreptăm spre Tine, prin Cristos Domnul nostru.
AMIN.

Rugăciune făcută prin darul Duhului Sfânt de Marius Ovidiu Gheorghieș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu