marți, 6 martie 2018

Mesaj primit de Maria Julianna în 8 ianuarie 2017

IX Acasă, Domnul Isus spune...
 „Dragii Mei copii! Nu vă neliniştiţi, chiar dacă nu înţelegeţi totul imediat. Încredeţi-vă pe deplin în Mine, întotdeauna şi în toate, fiindcă nu contează de înţelegeţi sau de cunoaşteţi viitorul sau evenimentele prezentului, ci contează doar ca întodeaua să răspundeţi cu da voinţei Mele Dumnezeieşti. Nu-i bai dacă nu cunoaşteţi viitorul. Sunt lucruri pe care nu vi le fac cunsocute şi fiţi recunoscători şi pentru asta. Nu vi le fac cunoscute fiindcă aceasta este spre binele vostru. Şi vouă vă spun ceea ce am spus apostolilor Mei: v-aş putea spune încă multe, însă nu le-aţi putea îndura. Ajunge zilei grija ei, ziua de mâine se va îngriji de ea însăşi. Vă ajunge suferinţa şi nenorocirea clipei date. Nu trebuie să vă sporiţi durerile prezente prin cunoaşterea viitorului. Viitorul poartă în el multă nenorocire şi suferinţă. De aceea este bine să nu-l cunoaşteţi în amănunt; ce şi când se va întâmpla. Încredeţi-vă în Mine pe deplin! Să nu vreţi a şti mai mult decât Eu vă las să cunoaşteţi.  Credeţi-Mă; tot ceea ce vă dau este spre binele vostru şi că vă feresc de ceea ce nu ar fi spre mântuirea voastră.
Dagii Mei copii! Trăiţi în permanenţă pregătiţi, fiindcă nu cunoaşteţi nici ziua, nici ora. Privegheaţi şi rugaţi-vă neîncetat! Fiţi într-un dialog permanent şi personal cu Mine, Mântuitorul vostru Dumnezeu, fiindcă doar atunci sunteţi în siguranţă! Duşmanul Meu, satana, şi-a aruncat năvodul asupra fiecărui om, punând capcane la tot pasul ca să-l doboare ca pe un vânat, să-l piardă şi să-l împingă la osândă. Fiecare cade în ispită prin dorinţa pe care o atrage. De aceea vă cer să nu năzuiţi la nimic, ci doar la păstrarea legilor Mele. Cereţi ca mereu să recunoaşteţi şi să faceţi voia Mea. Cereţi cu o profundă smerenie şi iubire harul viziunii clare, pe care vi-l şi dau. De trăiţi astfel, satana nu vă poate atrage în cursă, iar inima voastră se va umple de pacea Mea, pace pe care lumea nu v-o poate da şi astfel sufletul vostru va fi preaplin de iubire Dumnezeiască care se va răsfrânge şi asupra semenilor voştri.
    Copiii Mei! Trăiţi ca şi cum ar trebui deja să vă înfăţişaţi înaintea Sfintei Mele Feţe, însă munciţi în aşa fel ca şi cum ar trebui să trăiţi aici pentru totdeauna. Atunci veţi avea parte de o mare linişte şi seninătate.
    V-am ales pentru a vă face sfinţi, pentru a vă transforma într-o copie fidelă a Mea în care Eu să fiu cel care trăiesc şi acţionez prin voi. De aceea, în fiecare clipă a vieţii voastre, în fiecare situaţie abandonaţi-vă pe deplin Mie. Cereţi mereu viziunea clară pecum şi ca Eu să acţionez prin voi.
    Vă binecuvântez cu iubirea minunată, nemărginită şi atotputernică a Inimii Mele, în numele Tatălui, al Fiului şi al Sfântului Duh.”

Întărire din Sfânta Scriputră: Gal.2,20: „ Aşadar, nu mai trăiesc eu, ci Cristos trăieşte în mine.”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu