POPORUL MEU PREAIUBIT:

VĂ BINECUVÂNTEZ CONSTANT PENTRU CA VOI SĂ NU RĂTĂCIŢI.

VOI SUNTEȚI POPORUL MEU: NU UITAȚI ACEST LUCRU ȘI CA FII AI  MEI VOI TREBUIE SĂ FIȚI ÎNȘĂȘI DRAGOSTEA MEA.
  
Mărturia nu este un cuvânt, ci o practică continuă de fapte și acte [săvârşite] în Voia Mea, care sunt exemple pentru toți semenii.
  
Povara pașilor voștri vă face să vă opriți; simțiți că fiecare pas este pentru voi din ce în ce mai dificil, şi astfel nu doar omul este cel care se agaţă de păcat, ci şi răul care își varsă în mod constant noroiul, astfel încât copiii Mei să fie confuzi și să nu progreseze.
  
Copiii Mei, așa cum mersul devine mai dificil cu fiecare moment ce trece - cei care se convertesc - percep puterea Duhului Meu Sfânt, încurajându-i pentru ca ei să nu regreseze.

Cine este Mama Mea, cine sunt frații Mei? "Mama Mea și frații Mei sunt aceia care fac Voia Tatălui Meu care este în Cer" (Luca 8:21). ACEST ADEVĂR NU A FOST PENTRU TRECUT, ESTE VIU ȘI PULSEAZĂ PENTRU VOI ÎN ACEST TIMP.

Această generație cu progrese majore în toate domeniile este în același timp generația care este cel mai adânc cufundată în acte greșite care Îmi provoacă o mare durere. MĂ CRUCIFICAȚI DIN NOU ȘI, LA FEL CA ÎN TRECUT, DIN NOU UNII STRIGĂ: "RĂSTIGNEŞTE-L!", ȘI PENTRU CĂ EI NU MĂ POT VEDEA, ÎNCEARCĂ SĂ-I RĂSTIGNEASCĂ PE CEI CARE SUNT AI MEI.
  
Păcatele cărnii abundă printre voi. Diavolul cunoaște slăbiciunile omului și și-a propus să atace familia; de aceea vedeți atât de multe familii care s-au dezintegrat. Bărbatul și femeia i-au permis diavolului să-i seducă cu înșelăciunile sale. Din cauza multitudinii de fapte necorespunzătoare comise de către Umanitate, ea s-a rătăcit, acceptând acte aberante, similare cu cele ale demonilor înşişi.

Păcatul omului continuă să fie același prin care a dus la separarea sa de Voința Noastră Divină. Acest păcat al neascultării duce la mândrie și mândria produce răzvrătire, prin urmare Umanitatea se află într-o răzvrătire nu doar împotriva Mea, ci și împotriva ei însăşi.

HAOSUL DEVINE GENERALIZAT ÎN ÎNTREAGA OMENIRE, IAR OMENIREA SCUFUNDATĂ ÎNTR-UN HAOS TOTAL ESTE ȚELUL CELOR CARE CUNOSC FOARTE BINE CARE ESTE PLATFORMA PENTRU PREZENTAREA IMPOSTORULUI, ANTIHRISTUL, LA MOMENTUL PRECIS ALES PENTRU CA OAMENII SĂ-L PRIMEASCĂ.

Nu, copii, acestea nu sunt basme!
  
În toiul represaliilor, vă veți aminti aceste Cuvinte ale Mele și veți regreta că le-ați luat în derâdere. Sunt așa de mulți printre ai Mei care Mă tăgăduiesc! Nu o dată, nu de două ori sau de trei ori, fără ca mai apoi să se căiască; mai degrabă și-au transformat viața într-o negare constantă a Mea, iar revolta în care ei trăiesc este hrană pentru fapte constante împotiva Credinței, a Iubirii, a Carităţii, fiindcă ei nu posedă spiritualitate.

CONFUZIA SE GĂSEŞTE PRINTRE AI MEI, ÎN CEI CE TRĂIESC PE CALEA MEA ȘI ÎN CEI CE SE CONVERTESC, DAR VĂ ZIC CU DURERE CĂ EI SUNT FOARTE PUȚINI. Ceilalți văd modificările contrare Voinței Mele ce au loc în fața lor dar nu le provoacă nici cea mai mică remușcare, ei nu pot vedea esenţa care îi contaminează și ei continuă necontrolat, aplaudând ceea ce îi conduce la pierzanie.

Apar în mod constant noi și false religii înainte ochilor voștri, iar unii se scufundă în ele cu dezinteres față de Mine. Ei cred că vin la Mine cu practici de rutină, fiind neîndurători, însă aceea nu este Biserica Mea.

Copiii Mei nu [vor] să Mă privească în ochi pentru a nu fi pradă conștiinței care îi cheamă să nu mai păcătuiască ... Copiii Mei, sunteți conștienți câți frați sunt posedați de cel rău și subit se luptă împotriva vieților celor mai apropiați ai lor? Pentru această generație acest lucru este normal ...

SUNTEȚI LA CLIPE DEPĂRTARE DE LA A EXPERIMENTA UN RĂZBOI ÎNTRE PUTERI CARE ÎMPLICĂ UMANITATEA IAR VOI NU VĂ CONVERTIȚI, NU VĂ RUGAȚI, NU MĂ CHEMAȚI, NU VĂ MAI ADUCEȚI AMINTE DE MINE …

Țara în care M-am născut va fi din nou pradă durerii, uitând că puterea nu este pământească, ci spirituală. 

Omenirea expiră (i se scurge tipul – n.tr.), dar nu este interesată să se apropie de Mine și, prin urmare, creatura umană s-a împietrit în lucrările și acțiunile sale. Veți ajunge să credeți că nu aveți nevoie de Mine, Mă veți scoate din viața voastră, nu Mă veți invoca, însă uitaţi că Duhul Meu cel Sfânt, deși zdrobit și umilit, rămâne în fiecare dintre voi (Efeseni 4, 30). Aceasta este măreția iubirii Mele, de aceea v-am avertizat să rămâneți vigilenți la ceea ce este rău și să nu fiți o pradă ușoară .

Bieţii Mei copii! Mă numiţi "apocaliptic" pentru că vă  avertizez despre evenimentele cu care vă veți confrunta - rodul faptelor și actelor rele. Nu am găsit un răspuns ca a celor din Ninive, în schimb voi ați atacat Cuvântul Meu ca lupii ce atacă o oaie.

Oamenii flămânzi se ridică împotriva opresorilor lor; sunt copii pe moarte în țările care au fost amuțite de puteri; iar atunci omul, delirând din cauza foametei, va comite atrocități nemaivăzute până atunci.
Poporul Meu preaiubit, în această moment pacea aparentă este asemeni combustibilului inflamabil stocat pe-ntregul Pământ. Zorile din întreaga lume prevestesc ceea ce va veni ca o scânteie pentru a porni focul atomic celui de-al Treilea Război Mondial care va avansa exterminând vieți. Este o mână ce se va ridica cu cea mai dăunătoare viteză cunoscută vreodată de om. Ar fi fost mai bine ca omul care decide să devasteze o mare parte a Umanității să nu se fi născut! EU NU UIT POPORUL MEU: LEGIUNILE MELE CELESTE VOR INTERVENI PENTRU CA INOCENȚII  SĂ NU PIARĂ .
V-am subliniat îndatoririle voastre ca și copii ai Mei ...
Vai de cel care rămâne căldicel sau respinge Faptele Mele de Iubire! ...
Vai de cel ce se se poartă urât cu unul dintre aleșii Mei! ...
Vai de cel care robește o persoană nevinovată de speranță! ...
  
Japonia va fi inundată de propria sa creație, radiația va prăda acest popor iubit care continuă să polueze lumea.

Italia Mă jignește fără să gândească; se zguduie. Va fi invadată de cei care calcă pe teritoriul ei.

Poporul Meu va accepta porunci noi și Mă voi plânge de ele. Acesta se va întâmpla atunci când uzurpatorul îi va lua prin surprindere pe Poporul Meu și îl oprimă cu impietate.

Infracțiunea de avort este cea mai mare durere cu care Mă ofensaţi.  
Durerea vine pentru Umanitate din Univers.
Momentul este o clipă ...

MAMA MEA ÎI ÎNTÂMPINĂ PE COPIII MEI ȘI ÎI VA SMULGE DIN [GURA] DRAGONULUI INFERNAL … MAMA MEA VA FI CEA CARE , ÎMPREUNĂ CU ÎNGERUL DE PACE ( 1) ȘI LEGIUNILE MELE, VA DEZRĂDĂCINA PE UZURPATORUL POPORULUI MEU ȘI  VA ELIBERA POPORUL DE SCLAVIE.

Preiubiții Mei Oameni, mergeți la Îngerii voștri Păzitori, Tovarăşi de Călătorie, protectori și apărători pentru a vă călăuzi și a vă ajuta în momente dificile.
  
Rugați-vă și rugați-I pe Ocrotitorii voştri să vă ajute. Ei rămân în alertă pentru a veni la voi. Nu-i uitați, vă invit să-l invocați pe Sf. Arhanghel Mihail .

NU SUNTEȚI SINGURI. NU VĂ VOI LĂSA ÎN MÂINILE DUȘMANILOR POPORULUI MEU, DAR POPORUL MEU TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ CREDINCIOS SFINTEI NOASTRE TREIMI, RUGÂNDU-SE ȘI ÎNDEPLININD CEEA CE ESTE LEGEA PENTRU COPIII MEI.

În fiecare Binecuvântare vă dau "mijloacele și mai mult" (II Cor 1, 22).

Al vostru Iisus
  
 (1) Îngerul de Pace

BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
BUCURĂ-TE MARIE CEA PREACURATĂ, ZĂMISLITĂ FĂRĂ PĂCAT
Sursa : https://www.revelacionesmarianas.com/mensajes-anteriores/en/febrero.html
COMENTARIU AL INSTRUMENTULUI

Fraţi şi surori:
 Haideţi să nu ne fie frică. Aşa cum ne spune Domnul, haidei să fim credincioşi…
Cristos ne alertează să ne pregătim spiritual fiindcă se apropie mari evenimente.
  “Nu numai cu pâine trăieşte omul ci cu tot cuvântul ce iese din Gura lui Dumnezeu.” (Mt 4,4)
Ca popor al lui Dumnezeu trebuie să fim aproape de El şi nu vom avea success în asta până nu vom învăţa sa-L iubim pe Dumnezeu mai presus de orice şi pe semenul nostru ca pe noi înşine.
Amin.

Nota traducatorului:  În videoclipul de mai jos veţi putea vedea acasa la Luz de Maria o icoană a Sfintei Fecioare de la Guadalupe care a plâns în data de 21 februarie 2018. (dati cu cursorul mai jos, pana dupa mesajul din 2 martie...)

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2EqNtR5ouRU