duminică, 30 iunie 2024

UN CUTREMUR CU MAGNITUDINEA 8 VA LOVI ITALIA – Carbonia, 23.06.2024

 Fiică iubită, scrie poporului Meu:

Iată-mă din nou la voi, poporul Meu, dați ascultare Cuvântului Meu! Acest timp va fi unul al durerii.

Copiii Mei, îmbrățișați-o pe Sfânta Fecioară, rugați-vă împreună cu ea pentru a avea protecția ei. Nu vă pierdeți timpul cu lucrurile lumii, rugați-vă!

Rugați-vă pentru cei care nu vor să se convertească, pentru cei care nu cred în Mine, pentru toți cei care se pierd în spatele falsităților Satanei!

Un uragan uriaș va lovi Europa!

Un cutremur cu magnitudinea 8 va lovi Italia, îi va zgudui temeliile!

Milano va fi lovit! Roma va fi lovită!

Iubiți copii, v-am cerut adevărata voastră convertire, dar multe inimi rămân închise, incapabile să iubească, incapabile să Mi se dăruiască.

Unde doriți să mergeți, copiii Mei? Numai Eu sunt mântuirea. Eu chem, Eu dau ... și Eu iau atunci când nu sunt îndeplinite așteptările corecte.

Când omul Îmi ia locul, Eu merg dincolo, nu voi mai asculta plângerile lui, cererile lui de ajutor pentru că el s-a îndepărtat de Mine.

Niciun om de pe Pământ nu se poate lupta cu Mine!

Nu vă împotriviți Creatorului vostru, oameni.

Iar voi, cei care credeți că aveți situațiile în mână, să știți că capitalurile pământești vor dispărea în curând, ...în țărână se vor dizolva!

Eu sunt Dumnezeul Atotputernic și nu fac compromisuri. Mânia Mea se va abate asupra celor care M-au ofensat!

Iubiți oameni, Eu vă trimit pe Mama Mea și pe profeții Mei pentru a vă chema la adevărata convertire, dar voi nu îi primiți cu caritate și iubire.

Nu fiți nesăbuiți, copiii Mei, acestea sunt ultimele clipe de viață pe această Planetă în stare de păcat, EU DUMNEZEU, EU purific Pământul!

Aveți grijă să nu-Mi întoarceți spatele, copiii Mei, Satana își întinde bine capcana.

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Jahweh.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/24/un-terremoto-di-magnitudo-8-si-abbattera-in-italia/

RĂZBOIUL ESTE ÎN DESFĂȘURARE. PREGĂTIȚI-VĂ ÎN CASELE VOASTRE, ABANDONAȚI ORICE ALTCEVA – Carbonia, 19.06.2024

Preasfânta Maria:

Cerul este aici cu voi, copiii Mei, vine să vă întărească și să vă consoleze. Vine să vă aducă Adevărul.

Această lume coruptă este acum la sfârșit, bătăliile sunt neîntrerupte. Trădătorii lui Dumnezeu s-au adunat. Ei promit sfârșitul acestei planete. Vor să distrugă Omenirea și însăși planeta pe care locuiesc. Nici măcar de ei nu le pasă; și-au ieșit din minți. Satana a intrat în ei și îi posedă. Ei fac lucruri fără sens, lucruri la care o ființă umană, un copil al lui Dumnezeu, nici măcar nu ar îndrăzni să se gândească.

O, copiii Mei, sunt aici cu voi, sunt Mama voastră cerească, vă îmbrățișez la pieptul Meu, vă acopăr cu iubirea Mea și vă susțin în această luptă finală. Eu însumi vă conduc, vă iau de mână, vă învăț calea care duce la gloria în Dumnezeu. A mai rămas puțin timp, jocurile sunt făcute, trădătorii au decis deja ziua, dar nu au ținut cont de Dumnezeul lor.

Dumnezeu Tatăl este Cel care gestionează istoria, El este Cel care permite până la un anumit punct, apoi intervine pentru a spune destul.

Rugați-vă, copiii mei, neîncetat, rugați-vă ca nebunia oamenilor să ia sfârșit. Toți oamenii să se pocăiască, să se întoarcă la Dumnezeul lor Creator, să renunțe la Satana, să dea acestei Umanități posibilitatea de a înțelege că ceea ce a făcut a fost doar o iluzie a dușmanului, o greșeală, o eroare care a adus orori în războiul fratricid.

Îmi pun Inima Imaculată peste inima voastră, copiii mei, vreau să vă fac să vibrați de Iubirea lui Dumnezeu. Dumnezeu mi-a acordat acest lucru, am primit acum mandatul de a vă urma și a vă aduce la El, victorioși în El, pentru că planul lui Dumnezeu Tatăl este victorios în El.

Lucrați, copiii Mei, lucrați și rugați-vă. Fiți uniți, împărtășiți totul. Faceți ca această muncă să crească în Iubirea lui Dumnezeu.

Oamenii lacomi, oamenii trădători, oamenii care Îl neagă pe Dumnezeu vor intra acum în marea Tribulație, în timp ce copiii lui Dumnezeu vor fi duși într-un loc sigur unde Dumnezeu îi va păstra în Sine, unde nimic nu le va lipsi.

Rugați-vă, copiii mei, postiți de la lucrurile lumii, postiți de la tot ce vă arată lumea. Ascultați doar apelurile cerești și închideți televizorul, nu ascultați radioul, nu ascultați mass-media, pentru că totul este falsitate pentru a vă deturna de la mântuire.

Satana posedă acum totul din această lume, a posedat-o întotdeauna, dar acum a reușit să-i posede chiar și pe copiii lui Dumnezeu, pe cei care au fost orbiți de el, de "măreția" lui și de minciunile lui. Ei au căzut în capcana lui mortală. Oh, ei sunt copii fără scăpare!

Copiii mei, ce durere! Ce durere! Plâng lacrimile mele de sânge pentru pierderea voastră! Plâng! Mai întâi ați fost copiii lui Dumnezeu, apoi L-ați negat pe Dumnezeu, L-ați negat în inima voastră, v-ați dat cu totul dușmanului Său, iar dușmanul Său vă va lua cu el.

Războiul este în desfășurare, copiii mei. Pregătiți-vă! Pregătiți-vă în casele voastre, abandonați orice altceva. Gândiți-vă doar la rugăciune și la lucrurile indispensabile pentru care trebuie să trăiți în acest puțin timp care a mai rămas acum. Fiți binecuvântați de Domnul! În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/23/laguerra-e-in-atto-preparatevi-nelle-vostre-case-abbandonate-tutto-il-resto/

sâmbătă, 29 iunie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 12, 13, 20 și 21 iunie 2024

 MIERCURI, 12 IUNIE 2024 - Cel mai important

"Copiii Mei, atât de repede vă plângeți și atât de încet Mă lăudați.

În timp ce treceți prin această perioadă, fiți atenți să Mă lăudați pentru că sfârșitul tuturor lucrurilor se apropie rapid. Doresc să fiu pe primul loc în mintea voastră în orice moment până la sfârșit.

Dacă veți face acest lucru și Mă veți pune pe primul loc, experiența voastră va fi mult mai îndurătoare decât a celorlalți care nu Mă recunosc."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=765386102424418&set=a.403808015248897

JOI, 13 IUNIE 2024 – Șuruburi și fundații

"Copiii Mei se simt pregătiți pentru ceea ce va urma, dar puțini sunt cu adevărat.

Copii, pe măsură ce schimbările pe care le-am ordonat încep să aibă loc, va părea că șuruburile care țin împreună fundațiile lumii au fost smulse. Ceea ce se va întâmpla în continuare va fi foarte tulburător, deoarece totul devine imprevizibil.

Predictibilitatea creației Mele i-a făcut pe oameni să se simtă prea confortabil. Ei sunt mândri de cunoștințele lor. Acum voi începe să le arăt că nu știu nimic despre ceea ce am creat."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=765981629031532&set=a.403808015248897

MIERCURI, 19 IUNIE 2024 - Cererea binecuvântărilor

"Copiii Mei Mă imploră zilnic pentru binecuvântări, spor și protecție în timpul care va veni.

Cu toate acestea, ei nu își rezervă nici măcar o oră pe zi pentru Mine. Nu iau parte la Cuvântul Meu sfânt. Nu le spun altora despre Mine și despre harul Meu mântuitor.

Copii, nu vă așteptați ca Eu să vă binecuvântez când Mă tratați pe Mine și Cuvântul Meu sfânt cu atâta dispreț. Cele mai mari binecuvântări ale Mele sunt rezervate adevăraților Mei copii."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=769403215356040&set=a.403808015248897

JOI, 20 IUNIE 2024 - Urmează schimbări majore

 "Copii, pregătiți-vă pentru că multe schimbări mari sunt pe cale să se întâmple în lume și unele se vor întâmpla atât de repede încât aproape vă vor lăsa fără suflare. Una dintre ele la început va părea bună, dar nu va fi bună în cele din urmă. Trebuie să vă păstrați concentrarea asupra Mea și asupra finalizării lucrării pe care v-am încredințat-o pentru a vă putea chema acasă.

Numeroasele evenimente despre care v-am avertizat din timp vor începe să se întâmple și rapid, deoarece am accelerat timpul pentru a vă putea chema acasă la Mine mai repede. Toate comorile pe care le-ați adunat de-a lungul anilor, toate momentele în care ați dăruit, toate momentele în care ați ajutat pe altcineva, toate momentele în care ați fost buni și iubitori - toate aceste comori și toate răsplățile pe care le-ați câștigat sunt aici cu Mine și vă veți bucura de ele pentru totdeauna, și în prezența Mea.

Bucurați-vă! Timpul vostru pământesc este aproape gata!"

https://www.facebook.com/photo?fbid=769994351963593&set=a.403808015248897

VINERI, 21 IUNIE 2024 – O lume a lipsei

"În perioada următoare de mare nevoie, chiar și cei mai înstăriți și bogați vor duce lipsă de hrană. Femeile care s-au rugat să conceapă un copil vor începe să se roage să nu mai conceapă pentru că nu va fi suficientă mâncare pentru a-i hrăni. Lipsa în acel timp va fi atât de mare și va fi atât de puțină mâncare încât trupurile lor nu vor avea suficientă putere pentru a crește și hrăni micuți și nici nu vor dori să îi expună unei lumi a lipsei.

Toată lumea va duce lipsă, dar copiii Mei nu au de ce să se teamă, pentru că Eu îi voi hrăni din propria Mea mână."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=770617068567988&set=a.403808015248897

vineri, 28 iunie 2024

O MARE FURTUNĂ DE FOC VA LOVI ÎN CURÂND PĂMÂNTUL! - Carbonia, 18.06.2024

Sunt Sfânta Fecioară.

Iubiți copii, sunt cu voi și vă conduc la Fiul meu Isus, vă conduc la Tatăl Veșnic!

Domnul Dumnezeu vă iubește infinit și așteaptă adevărata voastră convertire cu dragoste răbdătoare.

Trăiți sfârșitul timpurilor, lumea este devastată de războaie fratricide, ...o răutate nesfârșită o înconjoară. Omul s-a pierdut în minciunile Diavolului, a crezut Minciuna, s-a îndepărtat prea mult de Dumnezeul său Creator.

Pământul este pe cale să fie învăluit într-o ceață groasă! Răul domnește peste această Umanitate necredincioasă, omul s-a lipsit de favorurile Cerului.

Cu toată iubirea mea de mamă vă vin în ajutor, copiii Mei, ascultați-mi chemările la convertire, fiți ascultători pentru ca harurile să coboare peste voi!

Îndepărtați-vă de lume, îndepărtați-vă de seducțiile Satanei, întoarceți-vă la Tatăl vostru care este în Ceruri: convertiți-vă, copiii mei, convertiți-vă!

O mare furtună de foc va izbucni în curând pe pământ!

Rugați-vă, oameni buni, rugați-vă ca Dumnezeu să intervină pentru a atenua plăgile care vor veni: o treime din populația lumii va muri, o parte va fi salvată prin credința adevărată în Dumnezeu Tatăl.

Întoarceți-vă la El, copiii Mei, prosternați-vă în fața Lui, numai în El este mântuirea.

Paradisul îi așteaptă pe copiii lui Dumnezeu! Aceștia vor fi asemănători cu El, vor avea de la El și vor sărbători în El iubirea infinită și bucuria imensă.

Organizați cenacluri de rugăciune, rugați-vă pentru intențiile mele, rugați-vă pentru mântuirea sufletelor.

Soarele își manifestă erupția! ...limbi de foc se îndreaptă spre Pământ!

În curând va fi o mare secetă, culturile se vor pierde, izvoarele vor seca. Omenirea va suferi din cauza lipsei de hrană și apă.

Întoarceți-vă urgent la Domnul, implorați mila Lui pentru ca El să vă poată asigura nevoile.

Istoria se repetă, dar nu toată lumea o cunoaște! Luați Sfintele Scripturi și citiți-le, copiii mei!

Fiți ascultători față de Dumnezeul vostru Creator, întoarceți-vă la El pentru ca El să vă scoată din nenorocire. Pregătiți-vă să vedeți lucruri pe care ochii voștri nu au vrut niciodată să le vadă. Fiți în comuniune cu Dumnezeu Tatăl, copiii mei, predați-vă iubirii Sale și veți fi salvați.

Eu vă binecuvântez.

Preasfânta Maria.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/18/una-grande-tempesta-di-fuoco-si-abbattera-presto-sulla-terra/

joi, 27 iunie 2024

...NU PARTICIPAȚI LA ACȚIUNEA LUI SATANA, NU-I PERMITEȚI SĂ VĂ FOLOSEASCĂ PENTRU A LUPTA ÎMPOTRIVA MEA. - Carbonia, 13.06.2024

Mergi înainte, floricica Mea, Dumnezeu este cu tine, nu te teme de nimic, mâna Mea va lovi ținta dușmanului.

Acesta este Cuvântul Meu de astăzi pentru poporul Meu iubit:

Din adâncul Inimii Mele vă strig durerea Mea: ...Poporul Meu, poporul Meu nerecunoscător, nu fi indiferent la durerea Mea! Eu sunt Tatăl vostru, Dumnezeul vostru Creator, Îmi iubesc infinit creatura și vreau să o eliberez din ghearele Satanei.  Întunericul pune stăpânire pe lume, dar omul rămâne indiferent la tot ceea ce se întâmplă.

Pământul geme la nașterea sa, tot ceea ce conține se întoarce împotriva omului care i-a distrus frumusețea, a ofilit darul luxuriant al lui Dumnezeu cu mândria și disprețul său față de bunătate. Satana a lucrat asupra minții oamenilor, au devenit morți vii!

Isus, de sus de pe Cruce, se arată în nesfârșita Sa durere:

M-am dat pe Mine însumi pentru mântuirea voastră, M-am umilit, dar voi nu v-ați deschis inimile, Mă înjurați pentru tot ceea ce este rău fără să reflectați asupra nelegiuirii voastre, ...Mă învinuiți, ...săracii oameni!

Ridică-te, omule, pocăiește-te, trezește-te din înșelăciunea Satanei, el te joacă pentru planul său mortal, nimic nu va fi bun vreodată sub dictatura lui.

Întoarce-te la Mine, fiule, nu te lăsa în voia șuieratului șarpelui,... te va ucide.

Ridică-te din nou în Mine, omule, nu-i permite diavolului să te domine, ridică-te din mocirla morții, întoarce-te la Creatorul tău. Colaborează la Planul Meu de mântuire, astăzi îți cer, omule, să te dăruiești cu totul Mie, da-ul tău să-Mi fie fidel.

Vă trimit profeții Mei, nu-i călcați în picioare, ascultați-i, vă aduc înapoi cuvintele Mele, chemarea Mea la răscumpărare. Acești copii s-au pus la dispoziția Planului Meu de salvare, se oferă pentru binele omenirii. Iubiți-i și ajutați-i, fiți atenți la ceea ce ei anunță, pentru că ...este Cuvântul Meu care vine la voi prin ei.

Fiți vigilenți, oameni buni, devastarea este în curs, pământul își respinge durerea. Convertiți-vă, oamenilor, păstrați-vă în Mine, dați-Mi da-ul vostru credincios, nu participați la acțiunea lui Satana, nu-i permiteți să vă folosească pentru a lupta împotriva Mea.

Eu vă iubesc, copiii Mei, și vin în ajutorul vostru, permiteți-Mi să vă eliberez, fiți docili la chemarea Mea de iubire, nu cădeți în capcana lui Lucifer, Eu am pregătit pentru poporul Meu refugii, ...niciodată zidurile lor nu vor ceda, căci, Eu Însumi voi fi prezent în ele. Ele să fie acum pregătite pentru sosirea Mariei Co-Răscumpărătoarea!

Adun poporul Meu la Mine, nu vă abateți de la învățăturile Mele, oamenilor, alegeți să trăiți, nu să muriți.

Înainte, poporul Meu! Poporul lui Dumnezeu! Luptă împreună cu Mine, fii credincios Mie! 

Ferocitatea Satanei va aduce multă durere, de aceea vă rog să vă păstrați în Mine. Numai în Mine este mântuirea.

Eu vă iubesc la nesfârșit.

EU SUNT!!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/15/non-partecipate-allazione-di-satana-non-permettetegli-di-usarvi-per-combattermi/

luni, 17 iunie 2024

ASCULTĂ, ISRAEL! ASCULTĂ, ISRAEL! ASCULTĂ, ISRAEL! - Carbonia, 12.06.2024

Dumnezeu Tatăl Își avertizează poporul Său cu privire la iminenta catastrofă care se va abate asupra Pământului.

Iubiți copii, acesta este ceasul cel mai întunecat, întunericul a pus stăpânire pe această umanitate care trăiește fără Creatorul ei.

Poporul Meu iubit, fără harul Meu sunteți pierduți, Satana vă conduce spre moarte!

El vă amăgește că toată biruința este a lui!... că adepții lui vor triumfa împreună cu el.

Copiii Mei, este fals! Timpul lui se termină aici, bătălia împotriva Mea este pierdută, luptă cu toată puterea pentru a lua la el cât mai multe suflete, mulți îl urmează, alții rămân alături de Mine, credincioși sfintei Doctrine a Credinței.

Eu sunt Dumnezeul "infailibil"! Numai în Mine este Viața. Eu stăpânesc totul, EU CREEZ!!!

Iubitele Mele făpturi, rugați-vă, timpul tună în furtuni teribile, mari dezastre se vor succeda, oamenii vor fi în genunchi, dacă nu se vor converti își vor pierde viața.

Vocea Mea tună cu putere. O, oameni, nu fiți nesăbuiți, Dumnezeul vostru vă iubește și vă așteaptă convertiți pentru a vă îmbrățișa și a vă da din Sine.

Renunțați la Satana! Renunțați la toate seducțiile lui! Îngenuncheați în fața Crucifixului și cereți iertare pentru păcatele voastre, implorați Îndurare!

Străzile Pământului vor deveni bălți de sânge, oamenii se vor ucide între ei în acest război fratricid.

Pocăiește-te repede, omule, nu irosi acest puțin timp care ți-a mai rămas pentru a te întoarce la Creatorul tău, nu te pierde în întuneric, vino la Lumină pentru a fi lumină  în Lumină. Nu fi nepăsător, oprește-te măcar o clipă să reflectezi: ...ce îți va rămâne din ceea ce ai în această lume dacă îți vei pierde viața?

Vino-ți în fire, omule, vino-ți în fire, în curând nu va mai rămâne nimic din ceea ce cunoști astăzi, în dreptatea Mea voi șterge toată murdăria pentru a reda strălucirea Pământului.

Nu blestemați! Nu blasfemiați! Nu trădați! Nu gândiți cu etalonul vostru pământesc, convertiți-vă la Creatorul vostru și faceți voința Lui, pentru ca harul Său să coboare asupra voastră.

A mai rămas puțin timp pentru convertirea ta, nu te pierde, fiul meu, ai dorința de a trăi și nu de a muri.

Dumnezeu Tatăl vă dezvăluie astăzi o taină: vă iubesc infinit, copiii Mei, doresc cu ardoare binele vostru, vă acord harul de a vă mai aștepta puțin în aceste ultime momente în care lumea se îndepărtează de viață. Nu-l urmați pe falsul profet, el nu este de la Mine.

Vă aștept convertiți!!! Vă voi ajuta în această alegere pentru Mine.

Jhawé

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/14/shema-israel-shema-israel-shema-israel/

joi, 13 iunie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 4, 5, 6, 7, 10 și 11 iunie 2024

MARȚI, 4 IUNIE 2024 - Nu sunteți singuri".

"Deși totul se schimbă, Eu nu mă voi schimba niciodată. Când ceilalți vă vor părăsi în nemulțumirea lor, Eu vă voi ridica. Voi avea grijă de voi, vă voi mângâia și vă voi proteja. Nu vă voi părăsi și nu vă voi abandona niciodată.

În curând se va ridica o persecuție împotriva întregului Meu popor. Veți fi alungați și nu veți mai ști încotro să vă îndreptați, deoarece toți vor fi împotriva voastră. Amintiți-vă ce v-am spus.

Nu sunteți singuri".

https://www.facebook.com/photo/?fbid=760854966210865&set=a.403808015248897 

MIERCURI, 5 IUNIE 2024 - Din ce în ce mai imprevizibil

"Copiii Mei prețioși, timpul care v-a mai rămas pe pământ este puțin, dar va fi din ce în ce mai intens și mai imprevizibil.

Vremea se va intensifica și va deveni din ce în ce mai imprevizibilă. Toată natura va deveni imprevizibilă. Omul s-a mândrit mult timp cu faptul că a reușit să prevadă tot ceea ce natura are de oferit. Eu îi voi arăta că nu poate prezice ceea ce numai Eu pot face."

NOTĂ: Când a rostit aceste cuvinte, am văzut din nou uragane și tornade puternice, inundații puternice și vânturi puternice lovind acolo unde nu erau așteptate.

"El nu poate prezice creșterea plantelor, a culturilor și a copacilor, pentru că viața lor vine de la Mine.

El nu poate prezice vremea sau mareele, deoarece Eu le controlez.

El nu poate prezice maladiile, moartea sau bolile, căci Eu controlez și toate aceste lucruri.

Voi începe acum să le arăt oamenilor necredincioși că nu pot prezice sau controla nimic în afară de ei înșiși."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=761433432819685&set=a.403808015248897 

JOI, 6 IUNIE 2024 - Din ce în ce mai disperați

"Pe măsură ce totul în jurul vostru se schimbă, oamenii vor deveni din ce în ce mai disperați în încercarea lor de a supraviețui. Aceasta va fi o perioadă periculoasă pentru toți cei din jurul lor, iar crimele și omorurile vor deveni chiar mai obișnuite decât sunt acum.

Numai copiii Mei vor înțelege de ce totul se duce de râpă. Doar copiii Mei vor fi mereu protejați.

Pregătiți-vă inimile pentru ceea ce veți vedea în acest timp."

https://www.facebook.com/photo?fbid=762020102761018&set=a.403808015248897

VINERI, 7 IUNIE 2024 - Atmosfera

"Atmosfera din jurul Pământului a început procesul de schimbare pe care l-am ordonat. În curând veți observa schimbări de culori - acestea sunt semnele că are loc. Foarte curând, nimic nu va mai arăta așa cum arăta odată, pentru că omul păcătos trebuie să ajungă să vadă că Eu controlez tot pământul pe care el locuiește.

Procesele naturale care au fost întotdeauna în ordine au fost acum aruncate în haos. În curând veți vedea comportamente și caracteristici anormale pe care nu le-ați văzut niciodată înainte. Veți vedea animale care se vor comporta ciudat, se vor înmulți în moduri nefirești, vor ataca pe neașteptate. Acestea sunt rezultatul răzvrătirii omului asupra a ceea ce am creat.

Copii, lumea voastră a depășit punctul de netrecut. Ordinea și procesele naturale nu vor fi restabilite, pentru că omul trebuie să trăiască cu consecințele pe care le-a provocat."

https://www.facebook.com/photo/?fbid=762594232703605&set=a.40380801524889 

LUNI, 10 IUNIE 2024 - Normalitate

"Copiii Mei, intrați acum într-o perioadă în care ceea ce vă veți dori cel mai mult este normalitatea, pentru că nimic din ceea ce vă înconjoară nu va mai fi vreodată ceea ce numiți «normal». Chiar și lucrurile mărunte se vor schimba, pe măsură ce îi voi demonstra omului păcătos consecințele răzvrătirii împotriva Mea.

Amintiți-vă, în timp ce vă parcurgeți ultimele zile pe pământ, că sunteți în lume, dar nu este casa voastră. Nu sunteți din acea lume.

Nu vă temeți. Voi îmi aparțineți Mie. Vă întoarceți acasă".

https://www.facebook.com/photo?fbid=764281532534875&set=a.403808015248897

MARȚI, 11 IUNIE 2024 – Cerești și atmosferice

"Doresc ca copiii Mei să continue să aibă încredere în Mine, pe măsură ce evenimentele pe care le-am rânduit pentru acest timp încep să se întâmple.  Din acest motiv, copii, vă spun aceste lucruri - pentru ca voi să știți că atunci când ele se vor întâmpla, mâna Tatălui vostru din Ceruri este cea care le face.

În acest timp, vor avea loc multe fenomene cerești și atmosferice. Vor avea loc evenimente planetare care îi vor îngrozi pe mulți.  Uneori va părea că toată viața de pe pământ va fi nimicită, dar copiii Mei sunt în siguranță în palma mâinii Mele puternice. Nu vă temeți.

Eu am anticipat cu mult timp în urmă răul și răutatea oamenilor care vor veni și am planificat aceste evenimente pentru a le atrage atenția și pentru a le arăta că nu pot controla ceea ce am creat Eu și că nu există ajutor pentru ei decât în Mine."

https://www.facebook.com/photo?fbid=764840579145637&set=a.403808015248897

marți, 11 iunie 2024

PĂMÂNTUL ÎȘI INVERSEAZĂ POLII! SE APROPIE FURTUNI SOLARE - Carbonia, 06.06.2024

Fiica Mea, iubita Mea, agață-te de Inima Mea Sfântă și nu fi tristă, trăiește cu seninătate, Eu sunt cu tine, lasă-te legănată în Inima Mea Sfântă, EU SUNT!!!

Încercările vieții sunt grele, dar cu Mine, toate vor fi depășite și în Mine veți avea biruință.

Milostivirea Mea este asupra celor care Mă urmează cu fidelitate și iubire, ascultă și pun în practică Cuvântul Meu, ei vor fi mântuiți. Aștept cu drag roadele iubirii copiilor Mei.

Iubiții Mei, nu împiedicați Lucrarea Mea, nu întârziați Planul Meu de mântuire: ...acum cerul va avea culoarea sângelui, întunericul va fi devastator!

Pocăiți-vă, o, oameni, nu vă planificați viitorul pe Pământ, rugați-vă și postiți, acoperiți-vă capetele cu cenușă, umiliți-vă în fața Dumnezeului vostru Creator, întoarceți-vă la El, vremurile care vin sunt teribile! Teatrul acestei vieți se închide, ... îngăduiți-Mi să vă am alături de Mine în viața cea nouă.

Israelul urmează să fie atacat, poporul va fi luat ostatic.

Corupția omului a atins apogeul, Satana se ospătează în inimile celor nebuni!

Pământul își inversează polii! Vin furtuni solare!

Ieșiți din nelegiuirile voastre, oamenilor toți, puneți-vă în siguranță prin întoarcerea la Viață.

În curând, Cerul și Pământul se vor uni, iar omul va fi transformat în Chipul și Asemănarea lui Dumnezeu, Creatorul său. Ființa umană își va schimba înfățișarea, va fi lumină în Lumină, ... inima omului va vibra în iubirea lui Dumnezeu.

Inimile Sfinte ale lui Isus, Maria și Iosif plâng, tot Cerul plânge: ... ființa umană va cădea pradă unor boli incurabile, suferința va fi mare.

Această Umanitate nu vrea să se întoarcă la Dumnezeul său, nu vrea să se pocăiască, își planifică viitorul într-o lume plină de erezii, ... și-a pierdut credința! Dar, atunci când totul se va prăbuși asupra lor, când se vor vedea dezbrăcați de bogății, inima lor se va frânge, în disperarea lor vor muri, fără Scutul Meu își vor pierde viața.

O, oamenilor! ... v-ați ridicat la înălțimea lui Dumnezeu pe Pământ, L-ați uitat, v-ați amăgit crezând că aveți putere în mâinile voastre, uitând că Creatorul, în Puterea Sa nemărginită, v-ar face neputincioși.

Singura certitudine adevărată este în Mine, Dumnezeul Iubirii, Creatorul, Cel care acum se va manifesta pentru ca lumea să-L cunoască.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/07/la-terra-inverte-i-suoi-poli-tempeste-solari-in-arrivo/

luni, 10 iunie 2024

PERTURBAREA NATURII ESTE ÎN CURS DE DESFĂȘURARE - Carbonia, 04.06.2024

 Fie-vă milă de voi, oameni nerecunoscători, fie-vă milă de voi. Reparați-vă greșelile, nu mai păcătuiți, convertiți-vă acum.

Iubiții Mei copii, Eu sunt Cel pe care îl veți vedea în curând, Eu sunt Creatorul vostru.

Nu vă condamnați, copiii Mei, puneți început nou, acceptați-Mă în inimile voastre, recunoașteți-Mă ca unicul vostru Dumnezeu, cereți-Mi iertare cu adevărată căință a inimii, ...ora este gravă pentru această Umanitate perversă.

Nu vă compromiteți cu Diavolul, copiii Mei, purificați-vă, pentru ca Creatorul vostru să vă ia cu Sine.

A sosit ceasul dreptății Mele, nu voi trece cu vederea acest moment!

Are loc perturbarea naturii, lucrurile vechi vor trece pentru a face loc celor noi.

Cutremurele devastatoare vor urma acum fără întrerupere!

Tsunami-uri bruște.

Ploi torențiale și furtuni cu grindină.

Orașe întregi vor fi inundate de apă!

Vulcanii vor erupe la unison!

Munții se vor prăbuși!

Soarele va arunca limbi de foc spre Pământ!

Și va fi plâns și scrâșnire de dinți!

Piața San Marco (Veneția) este pe cale să fie scufundată de apele mării.

Nu vă opuneți Creatorului vostru, oameni buni, ... urmați în ascultare chemările Sale la convertire, dorința de a trăi și nu de a muri.

Nu-L trădați pe Dumnezeul vostru, o, oameni buni!

Luptați împotriva Satanei! Renunțați la seducțiile lui!

Nu ascultați de sfătuitorii răi; omul este imperfect.

Discerneți, copiii Mei, fiți responsabili pentru acțiunile voastre.

Fiți în comuniune cu Dumnezeul vostru al Iubirii!

Iubiți-vă unii pe alții, împăcați-vă între frați, iertați-vă unii pe alții.

Fiți chipul și asemănarea Domnului vostru Iisus Hristos.

Fiți fii vrednici!

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Iahve

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/06/lo-sconvolgimento-della-natura-e-in-atto/

miercuri, 5 iunie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 23, 28, 29 și 30 mai 2024

           JOI, 23 MAI 2024 - La sfârșit

„Recolta finală de suflete a început deja să vină în Împărăția Mea. Cei mai mulți dintre copiii Mei nu sunt conștienți de cât de târziu este cu adevărat și că toți copiii Mei vor fi în curând chemați acasă. Când toate sufletele despre care știu că vor intra vor fi intrat, Îmi voi aduna Mireasa la Mine de pe pământ. Acest lucru se va întâmpla brusc, copii, fără niciun avertisment.

Veți fi pregătiți sau vă voi găsi dormind, neștiutori, în păcat?

Copii, este imperativ să realizați că timpul vostru pe pământ este la sfârșit. Faceți tot ce puteți pentru a mărturisi pentru Mine și pentru a-i conduce pe alții la mântuire.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=754027000226995&set=a.403808015248897

MARȚI, 28 MAI 2024 - Brusc acasă

„Copiii Mei, îi chem pe mulți dintre voi brusc acasă în acest timp, pentru ca voi să intrați în răsplata voastră cerească. Asigurați-vă că casele voastre sunt în ordine, deoarece pentru mulți dintre voi nu va mai exista nicio altă avertizare în timp ce voi face acest lucru. Lucrările voastre sunt făcute și sunteți gata să intrați.

Pentru aceia dintre voi care au rămas în urmă, să știți că, dacă mai sunteți încă pe pământ, mai sunt lucrări de făcut. Nu jeliți când îi voi chema acasă pe unii dintre cei pe care îi iubiți, mulți au muncit mai mult decât voi și doresc să fie aici cu Mine. Va veni și rândul vostru.

Între timp, faceți tot binele pe care îl puteți face, căci puținul care este bun rămâne pe pământ, chiar și acum. Spuneți-le tuturor celor pe care îi cunoașteți despre Mine, înainte de a fi prea târziu pentru ei.

Nu vă temeți de sfârșit, ci bucurați-vă! Vă întoarceți acasă”.

https://www.facebook.com/photo?fbid=756869386609423&set=a.403808015248897

MIERCURI, 29 MAI 2024 - Se apropie o reglare de conturi

„Vine o socoteală pentru cei care au refuzat să Mă slujească, cei care au continuat în întuneric, deși i-am chemat și i-am implorat să se pocăiască de la căile lor rele.

Copiii Mei, pregătiți-vă să vedeți această reglare de conturi chiar și în unii pe care îi cunoașteți și care sunt aproape de voi. Ați intervenit pentru ei, Mi-ați cerut să îi salvez. Eu i-am chemat și ei au refuzat. Încă îi pot salva, dar mai întâi trebuie să vină socoteala Mea.

Unii, ale căror inimi sunt atât de împietrite în păcat, nu vor răspunde decât la un dezastru total în viața lor, așa că voi rândui asta pentru a le atrage atenția asupra Mea. Pentru a-i opri să-și bată joc de Mine în moduri pentru care Eu trebuie să-i judec. Priviți acum, căci am puterea să îi salvez.

Prefer să arăt doar milă, dar timpul este scurt și ei trebuie să ajungă să Mă cunoască înainte de a fi prea târziu pentru ei.”

https://www.facebook.com/photo?fbid=757436533219375&set=a.403808015248897

JOI, 30 MAI 2024 - Marele Regret

„V-am chemat să vă căiți de păcatele voastre, copiii Mei. Păcatele pe care continuați să le comiteți, chiar dacă știți că greșiți. Dușmanul v-a întins capcane în aceste păcate care vor aduce o mare distrugere în viața voastră dacă nu le veți abandona.

Dacă veți continua să vă agățați de ele, veți fi dați pe mâna lor și nu se va mai revărsa pocăință. Veți umbla în consecințele faptelor voastre cu mare regret.”

Așa doriți să vă petreceți timpul rămas pe pământ?

https://www.facebook.com/photo?fbid=758013153161713&set=a.403808015248897

luni, 3 iunie 2024

NOUA ERĂ SE DESCHIDE PENTRU VOI, POPOR AL LUI DUMNEZEU! - Carbonia, 31.05.2024

Preasfânta  Maria este cu tine, Mireasă a Iubirii!

Trăiește cu seninătate, fiica Mea, rămâi în pacea Domnului, acum totul este împlinit, vocea lui Dumnezeu Tatăl strigă dreptatea Sa!!!

Este timpul pentru lucruri noi, este timpul să ne întoarcem în Casa Tatălui! Este timpul să ne bucurăm pentru copiii lui Dumnezeu.

Deschideți-vă inimile către Dumnezeu Creatorul vostru, oameni buni, iubiți-vă unii pe alții, fiți oameni ai păcii, nu ai violenței. Nu vă faceți dreptate singuri.

Iubită fiică, acest mesaj care ți se dictează astăzi să se răspândească în poporul lui Dumnezeu fără să se scoată nici măcar o virgulă.

Iată-Mă, sunt Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Iahve, vin în mila Mea infinită să vă cer o adevărată convertire, cer acestei Umanități să se pocăiască repede.

Cenaclul Templului a fost vizitat!

Dumnezeu Tatăl cere cu insistență acte de iubire pentru Lucrarea Sa. Biserica lui Dumnezeu este Una și Sfântă, Cuvântul lui Dumnezeu este Unul și Sfânt, nimeni nu poate șterge vreodată o singură virgulă din Cuvântul Său: Adevărul este în Dumnezeu! Dumnezeu este Adevărul infinit.

Credeți și iubiți-L pe Tatăl vostru din Ceruri și nu renunțați la chemarea Sa. Astăzi, El îl cheamă pe poporul Său iubit înapoi la Sine, vrea să-l ducă acolo unde curge lapte și miere, vrea să dea creaturii Sale totul din Sine.

Copiii lui Dumnezeu  sunt iubirea și dăruirea de sine față de Tatăl! Instrumente în mâinile Sale.

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Iahve, își deschide locuința Sa pentru poporul Său iubit: ...Israel, poporul Meu, poporul Meu sfânt, vino la Mine, iată, Casa Mea te așteaptă, Inima Mea Sfântă te vrea în Mine, vrea să te îndestuleze cu daruri de Iubire infinită.

Credeți în Mine, poporul Meu, abandonați-vă Mie, nu vă temeți să vă întoarceți la Mine, ...EU SUNT!!!!

Niciun rău nu va putea să se abată asupra voastră dacă vă abandonați Mie, Eu sunt Cel Care Sunt, Eu sunt Cel Care a creat totul, Eu sunt atotputernicia absolută, Eu sunt Totul.

Veniți la Mine, poporul Meu, veniți să vă bucurați de Binele Meu infinit.

Veniți la Mine, poporul Meu sfânt, veniți și locuiți în Mine. Eu vă iubesc, poporul Meu, și tânjesc după binele vostru, tânjesc după gloria voastră în Mine.

Veniți la Mine, fiii Mei binecuvântați, veți vedea viața voastră schimbată, veți fi umpluți de tot binele Meu, vă veți bucura în Mine căci Eu sunt bucurie și iubire. Eu sunt Binele Veșnic, Eu sunt Tatăl vostru, poporul Meu, poporul lui Dumnezeu!

Ascultă Israel, dă ascultare, a sosit ceasul să te întorci la turma sfântă, ești dorit de Tatăl tău, El te așteaptă cu brațele deschise, vrea să te strângă la pieptul Său și să te umple de Iubirea Sa.

A sosit timpul pentru copiii lui Dumnezeu!!! Duhul Sfânt îi va umple de Sine, îi va lua în Sine pentru a fi veșnic în Sine.

O nouă eră se deschide pentru voi, popor al lui Dumnezeu! Pregătiți-vă pentru sfințenie, arătați-vă demni de a fi numiți copii ai lui Dumnezeu! Iubiți-L pe Tatăl vostru și iubiți-vă între frați, să nu mai existe în voi deșertăciune, împărțiți tot ceea ce aveți, pentru Mine, și nu veți pierde nimic: ...în curând vă voi umple cu Totul Meu, veți fi parte din Mine și vă veți bucura în Mine.

Nu risipiți acest dar al harului Meu, nu-Mi refuzați inima voastră, da-ul vostru credincios.

Lucrați pentru Mine, copiii Mei, ați ajuns la sfârșitul acestei istorii, timpul s-a încheiat, Eu deja purific această lume, nimic nu va rămâne în picioare. Salvați-vă, copiii Mei, salvați-vă pe voi înșivă și pe cei pe care îi iubiți, dăruindu-Mi inima voastră, totul pentru iubire și Eu vă voi salva pentru iubire.

Acționați după criteriile lui Dumnezeu și nu după cele ale omului.

Iubiți-Mă și iubiți-vă unii pe alții, copiii Mei: iubire, iubire, iubire, mereu iubire și loialitate.

Tânjesc să vă primesc în Mine pentru a vă bucura veșnic în Mine.

Vă binecuvântez, copiii Mei!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/01/lera-nuova-si-apre-a-voi-o-popolo-di-dio/

duminică, 2 iunie 2024

Cuvântul viu al lui Dumnezeu, Shelley Anna

Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, spune:

Întoarceți-vă la Cuvântul viu al lui Dumnezeu care este inspirat de Duhul Sfânt și umpleți-vă de Adevăr.

Biserica a intrat într-o eclipsă, în timp ce fiara și imaginea ei se ridică, venind la putere sub un singur guvern și o singură religie. Căci iată, timpul de a acționa se apropie cu repeziciune. Dar de dragul aleșilor Mei am scurtat zilele.

Îngerii Mei sunt pregătiți la cele patru colțuri ale lumii, în timp ce se apropie ora venirii Mele.

Pocăiți-vă. Și veniți la Izvorul Meu de îndurare cât încă se mai revarsă.

Convertiți-vă de la căile rele ale acestei lumi. Nu vă conformați. Ieșiți din întuneric, la Lumina Mea minunată. Așa vorbește Domnul.

 Căci cuvântul lui Dumnezeu este viu, plin de putere şi mai ascuţit decât orice sabie cu două tăişuri; el pătrunde până la despărţitura sufletului şi a duhului, a încheieturilor şi a măduvei şi judecă sentimentele şi gândurile inimii. Evrei 4:12

Ochii Domnului sunt peste cei drepţi şi urechea lui [ia aminte] la strigătele lor!

Faţa Domnului este împotriva celor ce fac răul pentru a şterge amintirea lor de pe pământ. Când [cei drepţi] strigă, Domnul îi aude şi-i scapă din strâmtorarea lor.

Psalmul 34:16-18

 Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. Matei 24:22

 „Cineva trebuie să vină în acea prezență imediată a lui Dumnezeu, unde poate vedea ceva din harul Său, să privească ceva din slava Sa, să simtă ceva din mila Sa și să guste ceva din puterea Sa. Și acest lucru îl face să înainteze spre cel mai sfânt.”

https://beloved-shelley-anna.webador.com/the-living-word-of-god

sâmbătă, 1 iunie 2024

SUNTEȚI PE CALE SĂ FIȚI LOVIȚI DE UN POTOP DE FOC!!! - Carbonia, 27.05.2024

 Preasfânta Fecioară Maria este pe cale să ducă rămășița în refugii.

Fiica mea, a sosit timpul întâlnirii noastre, nu te întrista pentru situația prin care treci, ci pune mâna pe cârmă și cu toată puterea ta îndreaptă barca spre portul sigur.

Iubiți copii, Eu sunt cu voi atunci când vă aflați în rugăciune cu Mine. Eu sunt Regina Iubirii, vin să vă iau de mână pentru a vă conduce la bătălia finală.

Porțile iadului sunt deschise, Satana își conduce armata malefică pentru a fura cât mai multe suflete, el luptă cu ferocitatea celui care știe că a pierdut bătălia.

Fiul Meu Iisus vine în manifestarea Sa glorioasă. Nu vă fie teamă, El vine să ocrotească pe copiii Săi.

Toți cei care Îl urmați pe Isus în Planul Său suprem de mântuire, să știți că veți primi în curând darurile Duhului Sfânt, veți avea puterea și determinarea celor care sunt deja biruitori în Isus Hristos, pentru că veți fi parte din El. Nu pierdeți calea, copiii mei, fiți credincioși Legii lui Dumnezeu.

Iubiți copii, zilele de întuneric se apropie, pregătiți-vă pentru o pană de curent iminentă.

Organizați cenacluri de rugăciune în casele voastre, pregătiți-vă inimile, rugați-vă neîncetat pentru convertirea fraților voștri. Eu, Sfânta Fecioară, voi fi cu voi, îmi voi uni mâinile cu ale voastre, și împreună cu voi, voi implora mila Preasfintei Treimi. În calitate de Co-Răscumpărătoare a Lucrării de Mântuire, voi fi scutul vostru: voi fi apărătoarea și ocrotitoarea copiilor lui Dumnezeu.

Iubiți copii, a sosit ceasul să intrați în refugiile Mele, locuri sacre, unde veți sta în permanentă adorație a Sfintei Euharistii. Voi trimite la voi preoți sfinți; ei vor celebra Sfânta Liturghie și vă vor hrăni cu Trupul și Sângele Fiului Meu.

Un satelit (trimis de om) cade spre Pământ:...va provoca o catastrofă.

Soarele este la marea lui explozie:...limbi de foc vor cădea pe Pământ!

Rugați-vă, o, oameni, prosternați-vă la picioarele Celui Răstignit! Cereți iertare pentru păcatele voastre! Acoperiți-vă capetele cu cenușă. Pocăiți-vă!

Întoarceți-vă la Cel care v-a creat.

Sunteți pe cale să fiți loviți de potopul de foc!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/05/28/state-per-essere-colpiti-dal-diluvio-di-fuoco/