duminică, 30 iunie 2024

RĂZBOIUL ESTE ÎN DESFĂȘURARE. PREGĂTIȚI-VĂ ÎN CASELE VOASTRE, ABANDONAȚI ORICE ALTCEVA – Carbonia, 19.06.2024

Preasfânta Maria:

Cerul este aici cu voi, copiii Mei, vine să vă întărească și să vă consoleze. Vine să vă aducă Adevărul.

Această lume coruptă este acum la sfârșit, bătăliile sunt neîntrerupte. Trădătorii lui Dumnezeu s-au adunat. Ei promit sfârșitul acestei planete. Vor să distrugă Omenirea și însăși planeta pe care locuiesc. Nici măcar de ei nu le pasă; și-au ieșit din minți. Satana a intrat în ei și îi posedă. Ei fac lucruri fără sens, lucruri la care o ființă umană, un copil al lui Dumnezeu, nici măcar nu ar îndrăzni să se gândească.

O, copiii Mei, sunt aici cu voi, sunt Mama voastră cerească, vă îmbrățișez la pieptul Meu, vă acopăr cu iubirea Mea și vă susțin în această luptă finală. Eu însumi vă conduc, vă iau de mână, vă învăț calea care duce la gloria în Dumnezeu. A mai rămas puțin timp, jocurile sunt făcute, trădătorii au decis deja ziua, dar nu au ținut cont de Dumnezeul lor.

Dumnezeu Tatăl este Cel care gestionează istoria, El este Cel care permite până la un anumit punct, apoi intervine pentru a spune destul.

Rugați-vă, copiii mei, neîncetat, rugați-vă ca nebunia oamenilor să ia sfârșit. Toți oamenii să se pocăiască, să se întoarcă la Dumnezeul lor Creator, să renunțe la Satana, să dea acestei Umanități posibilitatea de a înțelege că ceea ce a făcut a fost doar o iluzie a dușmanului, o greșeală, o eroare care a adus orori în războiul fratricid.

Îmi pun Inima Imaculată peste inima voastră, copiii mei, vreau să vă fac să vibrați de Iubirea lui Dumnezeu. Dumnezeu mi-a acordat acest lucru, am primit acum mandatul de a vă urma și a vă aduce la El, victorioși în El, pentru că planul lui Dumnezeu Tatăl este victorios în El.

Lucrați, copiii Mei, lucrați și rugați-vă. Fiți uniți, împărtășiți totul. Faceți ca această muncă să crească în Iubirea lui Dumnezeu.

Oamenii lacomi, oamenii trădători, oamenii care Îl neagă pe Dumnezeu vor intra acum în marea Tribulație, în timp ce copiii lui Dumnezeu vor fi duși într-un loc sigur unde Dumnezeu îi va păstra în Sine, unde nimic nu le va lipsi.

Rugați-vă, copiii mei, postiți de la lucrurile lumii, postiți de la tot ce vă arată lumea. Ascultați doar apelurile cerești și închideți televizorul, nu ascultați radioul, nu ascultați mass-media, pentru că totul este falsitate pentru a vă deturna de la mântuire.

Satana posedă acum totul din această lume, a posedat-o întotdeauna, dar acum a reușit să-i posede chiar și pe copiii lui Dumnezeu, pe cei care au fost orbiți de el, de "măreția" lui și de minciunile lui. Ei au căzut în capcana lui mortală. Oh, ei sunt copii fără scăpare!

Copiii mei, ce durere! Ce durere! Plâng lacrimile mele de sânge pentru pierderea voastră! Plâng! Mai întâi ați fost copiii lui Dumnezeu, apoi L-ați negat pe Dumnezeu, L-ați negat în inima voastră, v-ați dat cu totul dușmanului Său, iar dușmanul Său vă va lua cu el.

Războiul este în desfășurare, copiii mei. Pregătiți-vă! Pregătiți-vă în casele voastre, abandonați orice altceva. Gândiți-vă doar la rugăciune și la lucrurile indispensabile pentru care trebuie să trăiți în acest puțin timp care a mai rămas acum. Fiți binecuvântați de Domnul! În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/23/laguerra-e-in-atto-preparatevi-nelle-vostre-case-abbandonate-tutto-il-resto/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu