sâmbătă, 1 iunie 2024

SUNTEȚI PE CALE SĂ FIȚI LOVIȚI DE UN POTOP DE FOC!!! - Carbonia, 27.05.2024

 Preasfânta Fecioară Maria este pe cale să ducă rămășița în refugii.

Fiica mea, a sosit timpul întâlnirii noastre, nu te întrista pentru situația prin care treci, ci pune mâna pe cârmă și cu toată puterea ta îndreaptă barca spre portul sigur.

Iubiți copii, Eu sunt cu voi atunci când vă aflați în rugăciune cu Mine. Eu sunt Regina Iubirii, vin să vă iau de mână pentru a vă conduce la bătălia finală.

Porțile iadului sunt deschise, Satana își conduce armata malefică pentru a fura cât mai multe suflete, el luptă cu ferocitatea celui care știe că a pierdut bătălia.

Fiul Meu Iisus vine în manifestarea Sa glorioasă. Nu vă fie teamă, El vine să ocrotească pe copiii Săi.

Toți cei care Îl urmați pe Isus în Planul Său suprem de mântuire, să știți că veți primi în curând darurile Duhului Sfânt, veți avea puterea și determinarea celor care sunt deja biruitori în Isus Hristos, pentru că veți fi parte din El. Nu pierdeți calea, copiii mei, fiți credincioși Legii lui Dumnezeu.

Iubiți copii, zilele de întuneric se apropie, pregătiți-vă pentru o pană de curent iminentă.

Organizați cenacluri de rugăciune în casele voastre, pregătiți-vă inimile, rugați-vă neîncetat pentru convertirea fraților voștri. Eu, Sfânta Fecioară, voi fi cu voi, îmi voi uni mâinile cu ale voastre, și împreună cu voi, voi implora mila Preasfintei Treimi. În calitate de Co-Răscumpărătoare a Lucrării de Mântuire, voi fi scutul vostru: voi fi apărătoarea și ocrotitoarea copiilor lui Dumnezeu.

Iubiți copii, a sosit ceasul să intrați în refugiile Mele, locuri sacre, unde veți sta în permanentă adorație a Sfintei Euharistii. Voi trimite la voi preoți sfinți; ei vor celebra Sfânta Liturghie și vă vor hrăni cu Trupul și Sângele Fiului Meu.

Un satelit (trimis de om) cade spre Pământ:...va provoca o catastrofă.

Soarele este la marea lui explozie:...limbi de foc vor cădea pe Pământ!

Rugați-vă, o, oameni, prosternați-vă la picioarele Celui Răstignit! Cereți iertare pentru păcatele voastre! Acoperiți-vă capetele cu cenușă. Pocăiți-vă!

Întoarceți-vă la Cel care v-a creat.

Sunteți pe cale să fiți loviți de potopul de foc!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/05/28/state-per-essere-colpiti-dal-diluvio-di-fuoco/

Un comentariu:

  1. Faca se voia ta Amin Vino Doamne Iisuse Hristoase miluiește pe noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere