luni, 3 iunie 2024

NOUA ERĂ SE DESCHIDE PENTRU VOI, POPOR AL LUI DUMNEZEU! - Carbonia, 31.05.2024

Preasfânta  Maria este cu tine, Mireasă a Iubirii!

Trăiește cu seninătate, fiica Mea, rămâi în pacea Domnului, acum totul este împlinit, vocea lui Dumnezeu Tatăl strigă dreptatea Sa!!!

Este timpul pentru lucruri noi, este timpul să ne întoarcem în Casa Tatălui! Este timpul să ne bucurăm pentru copiii lui Dumnezeu.

Deschideți-vă inimile către Dumnezeu Creatorul vostru, oameni buni, iubiți-vă unii pe alții, fiți oameni ai păcii, nu ai violenței. Nu vă faceți dreptate singuri.

Iubită fiică, acest mesaj care ți se dictează astăzi să se răspândească în poporul lui Dumnezeu fără să se scoată nici măcar o virgulă.

Iată-Mă, sunt Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Iahve, vin în mila Mea infinită să vă cer o adevărată convertire, cer acestei Umanități să se pocăiască repede.

Cenaclul Templului a fost vizitat!

Dumnezeu Tatăl cere cu insistență acte de iubire pentru Lucrarea Sa. Biserica lui Dumnezeu este Una și Sfântă, Cuvântul lui Dumnezeu este Unul și Sfânt, nimeni nu poate șterge vreodată o singură virgulă din Cuvântul Său: Adevărul este în Dumnezeu! Dumnezeu este Adevărul infinit.

Credeți și iubiți-L pe Tatăl vostru din Ceruri și nu renunțați la chemarea Sa. Astăzi, El îl cheamă pe poporul Său iubit înapoi la Sine, vrea să-l ducă acolo unde curge lapte și miere, vrea să dea creaturii Sale totul din Sine.

Copiii lui Dumnezeu  sunt iubirea și dăruirea de sine față de Tatăl! Instrumente în mâinile Sale.

Dumnezeu Tatăl, Atotputernicul Iahve, își deschide locuința Sa pentru poporul Său iubit: ...Israel, poporul Meu, poporul Meu sfânt, vino la Mine, iată, Casa Mea te așteaptă, Inima Mea Sfântă te vrea în Mine, vrea să te îndestuleze cu daruri de Iubire infinită.

Credeți în Mine, poporul Meu, abandonați-vă Mie, nu vă temeți să vă întoarceți la Mine, ...EU SUNT!!!!

Niciun rău nu va putea să se abată asupra voastră dacă vă abandonați Mie, Eu sunt Cel Care Sunt, Eu sunt Cel Care a creat totul, Eu sunt atotputernicia absolută, Eu sunt Totul.

Veniți la Mine, poporul Meu, veniți să vă bucurați de Binele Meu infinit.

Veniți la Mine, poporul Meu sfânt, veniți și locuiți în Mine. Eu vă iubesc, poporul Meu, și tânjesc după binele vostru, tânjesc după gloria voastră în Mine.

Veniți la Mine, fiii Mei binecuvântați, veți vedea viața voastră schimbată, veți fi umpluți de tot binele Meu, vă veți bucura în Mine căci Eu sunt bucurie și iubire. Eu sunt Binele Veșnic, Eu sunt Tatăl vostru, poporul Meu, poporul lui Dumnezeu!

Ascultă Israel, dă ascultare, a sosit ceasul să te întorci la turma sfântă, ești dorit de Tatăl tău, El te așteaptă cu brațele deschise, vrea să te strângă la pieptul Său și să te umple de Iubirea Sa.

A sosit timpul pentru copiii lui Dumnezeu!!! Duhul Sfânt îi va umple de Sine, îi va lua în Sine pentru a fi veșnic în Sine.

O nouă eră se deschide pentru voi, popor al lui Dumnezeu! Pregătiți-vă pentru sfințenie, arătați-vă demni de a fi numiți copii ai lui Dumnezeu! Iubiți-L pe Tatăl vostru și iubiți-vă între frați, să nu mai existe în voi deșertăciune, împărțiți tot ceea ce aveți, pentru Mine, și nu veți pierde nimic: ...în curând vă voi umple cu Totul Meu, veți fi parte din Mine și vă veți bucura în Mine.

Nu risipiți acest dar al harului Meu, nu-Mi refuzați inima voastră, da-ul vostru credincios.

Lucrați pentru Mine, copiii Mei, ați ajuns la sfârșitul acestei istorii, timpul s-a încheiat, Eu deja purific această lume, nimic nu va rămâne în picioare. Salvați-vă, copiii Mei, salvați-vă pe voi înșivă și pe cei pe care îi iubiți, dăruindu-Mi inima voastră, totul pentru iubire și Eu vă voi salva pentru iubire.

Acționați după criteriile lui Dumnezeu și nu după cele ale omului.

Iubiți-Mă și iubiți-vă unii pe alții, copiii Mei: iubire, iubire, iubire, mereu iubire și loialitate.

Tânjesc să vă primesc în Mine pentru a vă bucura veșnic în Mine.

Vă binecuvântez, copiii Mei!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/06/01/lera-nuova-si-apre-a-voi-o-popolo-di-dio/

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere