duminică, 2 iunie 2024

Cuvântul viu al lui Dumnezeu, Shelley Anna

Iisus Hristos, Domnul și Mântuitorul nostru, spune:

Întoarceți-vă la Cuvântul viu al lui Dumnezeu care este inspirat de Duhul Sfânt și umpleți-vă de Adevăr.

Biserica a intrat într-o eclipsă, în timp ce fiara și imaginea ei se ridică, venind la putere sub un singur guvern și o singură religie. Căci iată, timpul de a acționa se apropie cu repeziciune. Dar de dragul aleșilor Mei am scurtat zilele.

Îngerii Mei sunt pregătiți la cele patru colțuri ale lumii, în timp ce se apropie ora venirii Mele.

Pocăiți-vă. Și veniți la Izvorul Meu de îndurare cât încă se mai revarsă.

Convertiți-vă de la căile rele ale acestei lumi. Nu vă conformați. Ieșiți din întuneric, la Lumina Mea minunată. Așa vorbește Domnul.

 Căci cuvântul lui Dumnezeu este viu, plin de putere şi mai ascuţit decât orice sabie cu două tăişuri; el pătrunde până la despărţitura sufletului şi a duhului, a încheieturilor şi a măduvei şi judecă sentimentele şi gândurile inimii. Evrei 4:12

Ochii Domnului sunt peste cei drepţi şi urechea lui [ia aminte] la strigătele lor!

Faţa Domnului este împotriva celor ce fac răul pentru a şterge amintirea lor de pe pământ. Când [cei drepţi] strigă, Domnul îi aude şi-i scapă din strâmtorarea lor.

Psalmul 34:16-18

 Şi, dacă n-ar fi scurtate zilele acelea, niciun om nu s-ar salva; însă, datorită celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. Matei 24:22

 „Cineva trebuie să vină în acea prezență imediată a lui Dumnezeu, unde poate vedea ceva din harul Său, să privească ceva din slava Sa, să simtă ceva din mila Sa și să guste ceva din puterea Sa. Și acest lucru îl face să înainteze spre cel mai sfânt.”

https://beloved-shelley-anna.webador.com/the-living-word-of-god

Un comentariu:

  1. Doamne ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin Sfânta Maria Maica Domnului ajuta Amin ai mila de noi păcătoșii Amin

    RăspundețiȘtergere