marți, 10 septembrie 2024

BRUSC TOTUL SE VA SCHIMBA, ROMA VA FI ASEDIATĂ, ITALIA VA FI LUATĂ CU ASALT. DUMNEZEU ÎȘI VA LUA COPIII CU EL, ÎI VA DUCE ÎNTR-O LUME DIFERITĂ – Carbonia, 31.08.2024

Ora 16:24 (locuțiune).

Preasfânta Maria:

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh vă binecuvântez, iubiți copii.

Sunt aici în mijlocul vostru, vă îmbrățișez, vă iau cu Mine la luptă, vă pregătesc pentru lupta finală, suntem acum în ultimele zile.

Iubiți copii, în scurt timp, iadul va izbucni pe Pământ! Mulți nu vor să înțeleagă, sunt departe, pare că în această lume totul trebuie să rămână așa cum este.

Copiii mei, suntem la sfârșitul timpului! Brusc totul se va schimba, Roma va fi asediată, Italia va fi luată cu asalt.

Vă îmbrățișez, copiii Mei, nu vă îndepărtați de Inima Mea Imaculată, țineți-vă tare de această chemare, îndepliniți dorințele Dumnezeului vostru, respectați-I legile, fiți-i credincioși, consacrați-vă Inimii Sale Sfinte și Inimii Imaculate a Mamei voastre cerești.

Astăzi contemplăm misterele bucuriei: nașterea lui Isus prin Duhul Sfânt, în pântecele meu. Îi contemplăm venirea, în acest loc sacru care este Grota de pe Dealul Bunului Păstor.

Fiți pregătiți, dintr-o dată această Grotă va fi transformată, veți intra în lumina Domnului și totul va străluci de la El. Grota va fi presărată cu pietre prețioase și aur, totul va fi diferit, veți intra în frumusețea lui Dumnezeu! Veți uita lucrurile de pe Pământ! Veți tânji să fiți îmbrățișați de El, să fiți purtați de El.

Mergeți înainte, copiii mei, Eu sunt cu voi, vă voi proteja până la sfârșit, nu vă fie teamă să mergeți înainte, să luptați pentru Lucrarea lui Dumnezeu, nu vă fie teamă să stați alături de Maria și de Isus, pentru că ei sunt salvarea voastră.

Haideți, vă țin aproape de Mine. Iată, lupta începe! Iadul va izbucni pe pământ! Pregătiți-vă! Stați aproape de Mine, fiți ascultători de voința lui Dumnezeu Tatăl.

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, Sfânta Treime vă binecuvântează.

Locuțiunea a II-a – 16:29 p.m.

Fecioara Maria este aici cu noi și spune: Inima mea sângerează, copiii mei! ... Ochii mei varsă lacrimi de sânge! Văd mulți copii pierduți în iad, sunt prinși în ghearele Satanei, nu vor să audă chemarea Dumnezeului lor care îi invită la convertire, să se întoarcă la El.

Îi văd pe acești copii căzând în atrocitățile ce vor urma. Rugați-vă pentru ei, acum nu înțeleg, ascultă vocea celui care îi ia cu el în iad!

În curând vor intra în disperare, nu vor avea nici apă, nici mâncare, nici mângâiere de nimic, vor fi lăsați la libera lor alegere.

Dumnezeu își va lua copiii cu Sine, îi va aduce într-o lume diferită, va deschide Poarta Grădinii Sale și ei vor intra pentru a se bucura de tot Binele Său, vor fi oameni fericiți, vor fi noii îngeri ai Cerului, vor fi cei care alături de Iisus vor cânta veșnic, vor cânta laudele noii vieți, ale unei lumi noi în fericirea pe care Dumnezeu Tatăl a rezervat-o copiilor Săi.

Doresc să încredințați acest Sfânt Rozariu la intențiile Mele. Vă îmbrățișez pe toți, vă ridic din orice situație nefastă: voi interveni cu puterea unui leu pentru a vă smulge din mâinile dușmanilor voștri, din asalturile Satanei! Eu, ca Mamă a voastră, vă voi proteja, fiți cu Mine! Uniți-vă cu Mine în rugăciune și implorați împreună cu Mine întoarcerea timpurie a Fiului meu Isus.

Timpul a trecut, orele au expirat, în orice moment vă puteți afla în iadul anunțat!!!

Copiii mei, nu vă pot spune că veți fi fericiți pe acest Pământ pentru că, fericirea voastră aparține altei lumi, ea este în Isus Cristos, în noul Pământ pe care El Însuși vi-l va dărui,...acolo vă veți bucura.

Iubiți copii, puneți-vă armura de adevărați soldați ai lui Isus Cristos și veniți cu Mine să luptați. Războiul va fi greu, dar cu Mine veți fi victorioși în Hristos Isus, Fiul Meu.

Fiți uniți, iubiți-vă unii pe alții, formați această comunitate binecuvântată pe care Isus v-a cerut-o. Faceți cenacluri de rugăciune, copiii mei. Uniți-vă în rugăciune chiar și la distanță. Fiți o singură inimă și un singur suflet. În curând vă voi trimite un preot sfânt pentru o sărbătoare sfântă.

Dumnezeu binecuvântează pământul Sardiniei, încă o dată, binecuvântați-vă casele, binecuvântați locurile pe care El vi le va dărui în curând în iubire infinită.

Înainte!...sunt aici cu voi, lupt cu voi! Fiți fericiți cu această chemare, veniți cu putere la Domnul, dedicați-vă și dăruiți-vă Lui in totus tuus, lucrați pentru El, ascultați Cuvântul Său, nu acumulați bunuri pe pământ, aveți grijă de sufletul vostru, ... rugați-vă!!! Rugați-vă!!! Rugați-vă!!!

Să mergem, copiii Mei, să mergem la luptă! Cu siguranță vom fi victorioși în Cel care este Împăratul Biruitor!

Amin.

https://colledelbuonpastore.eu/2024/09/03/allimprovviso-tutto-cambiera-roma-verra-assediata-litalia-sara-presa-dassalto-dio-prendera-con-se-i-suoi-figli-li-portera-in-un-mondo-diverso/

Un comentariu: