marți, 17 septembrie 2024

În curând veți auzi sunetul shofarului – Carbonia, 10.09.2024

 Iubitele Mele creaturi, acum vă spun: furtuna este pe cale să vină asupra întregului pământ, voi îngenunchea omenirea. Voi auzi plângerea națiunilor, dar va trebui să procedez la purificare pentru a le salva.  Inima Mea Sfântă plânge, durerea este infinită, dar trebuie să o fac pentru salvarea lor.

Iubiți copii, în curând veți auzi sunetul shofarului, acela va fi momentul în care voi interveni pentru a pune capăt acestei lumi infame, acestei generații perverse, oamenii sunt departe de Mine, s-au predat Satanei, dar Eu îi voi trezi cu dreptatea Mea!

Vor bate tobele morții! Voi tuna cu putere Cuvântul Meu respins și batjocorit de oamenii nesăbuiți, iată, acel Cuvânt va fi onorat, această umanitate necredincioasă va striga la Mine pentru milă și va cere iertare cu inimile căite.

Oamenilor Mei credincioși le voi da sceptrul regal, ei vor conduce popoarele la convertire, la împăcarea cu Dumnezeul lor Creator. Armonia se va întoarce pe pământ și oamenii nu vor mai fi chinuiți de Cel Rău, căci Dumnezeu îl va înlănțui în iad!

Ascultă, femeie, trebuie să anunț Avertismentul!!! ... Este harul Meu care vine în lume.

Mergeți înainte cu putere, Eu sunt cu voi, vă voi da puterea și curajul adevăraților copii ai lui Dumnezeu.

Vă binecuvântez. Isus

https://colledelbuonpastore.eu/2024/09/14/a-breve-sentirete-il-suono-dello-shofar/

Un comentariu: