miercuri, 4 septembrie 2024

Pregătiți-vă spiritual și fizic pentru a face față acestei teribile pandemii!!! - Carbonia, 26.08.2024

Iubită fiică, Iubirea Mea este infinită, Duhul Meu Sfânt se bucură pentru cei care Mă urmează în iubire adevărată.

Împărtășiți mesajul Meu cu frații voștri, ocupați-vă de Lucrarea Mea, în curând totul va fi transformat, Potirul Meu este plin, Justiția Mea este iminentă.

Iubiți copii, Tatăl este Cel care vă vorbește, Cel care v-a creat este Cel care se face auzit din nou pentru ca voi să fiți salvați: în adevăr să știți că lucrurile în lume se prăbușesc clipă de clipă, că răutatea oamenilor este mare, Satana a reușit să intoxice inimile copiilor Mei, i-a târât cu el pe căi rele, îi înțeleg doar limbajul, vor sfârși cu el în Iad.

Copiii Mei, și nu mai sunteți ai Mei prin alegerea voastră liberă, să știți că momentul pe care îl trăiți este înfiorător, războiul este pe cale să cuprindă întregul Pământ, plâns și scrâșnire de dinți va fi pentru această Umanitate.

Grăbiți-vă convertirea, o, oameni, nu acceptați compromisuri cu lumea, Eu sunt pe cale să fiu din nou printre voi și vă voi cere să Mă recunoașteți ca singurul și adevăratul vostru Dumnezeu.

Iubiți copii, pregătiți-vă spiritual și fizic pentru a face față acestei teribile pandemii!!! Rugați-vă, fiți uniți cu Cerul, implorați mila lui Dumnezeu! El îi va ajuta pe toți cei care cu inima sinceră Îi vor cere ajutorul, protecția.

Pământul este în pericol! Profețiile sunt în curs de împlinire, cutremurele și diverse calamități se vor succeda într-un mod fără precedent.

Oamenii nu vor să se întoarcă la Dumnezeul lor iubitor, rătăcesc ca niște zombi pe căi întunecate, sunt nepăsători față de sănătatea lor, urmează șarpele blestemat.

Cerul tronează mânia Sa, Destul al lui Dumnezeu este acum la porțile acestei lumi, cine are urechi de auzit să audă,...să se facă alegerea corectă pentru a intra în viața veșnică.

Dumnezeu este! Cine este ca Dumnezeu? Nimeni!!!

https://colledelbuonpastore.eu/2024/08/28/preparatevi-spiritualmente-e-fisicamente-ad-affrontare-questa-pandemia-terribile/

Un comentariu: