duminică, 8 septembrie 2024

ÎN CURÂND VEȚI FI RĂPIȚI! – Carbonia, 28.08.2024

Locuțiune la ora 16:24

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh, vă aduc binecuvântarea Preasfintei Treimi.

Eu, Sfânta Fecioară, Mama lui Isus și Mama voastră, sunt aici pe acest deal sfânt pentru a vă îmbrățișa pe toți la pieptul Meu, vă iau cu Mine!

Convertiți-vă, copiii Mei, fiți docili în urmarea lui Isus, Fiul Meu, respectați-i poruncile și dedicați-vă complet Cuvântului Său, nu vă abateți de la căile Sale, fiți copii buni, soldați buni în lupta pe care trebuie să o duceți acum împotriva șarpelui străvechi.

Satana absoarbe sufletele multor copii ai lui Dumnezeu, se predau vocii șarpelui blestemat și îl urmează, îi amăgește cu lucruri pe care nu le va acorda niciodată, nu va fi niciodată în stare să le facă pentru că în curând va fi înlănțuit în iad pentru totdeauna.

Am o dorință arzătoare de a vă îmbrățișa pe toți la pieptul Meu, de a vă lua cu Mine în această chemare specială la Dealul Bunului Păstor, la Grota Milostivirii! Aici Isus va veni și îi va îmbrățișa pe toți copiii Săi pentru a-i lua cu Sine în țara nouă, o țară pregătită pentru toți copiii lui Dumnezeu, unde nu va mai exista plâns sau tristețe.

Copiii mei, voi care Îl urmați pe Domnul Isus Hristos, voi care Îl iubiți, care Îl adorați din toată inima, veți fi în curând răpiți. În această răpire, acești copii vor intra cu toții pe un pământ nou. Cerul va deschide Poarta noului pământ și îi va primi pe toți în Sine, un nou pământ, un nou cer, copiii Mei! Totul va fi diferit și va fi în abundența iubirii, nimic nu va lipsi vreodată, veți fi binecuvântați de Dumnezeu, veți fi înălțați la Dumnezeu și veți fi în Dumnezeu pentru totdeauna! De aceea, transpirați acum în această luptă finală împotriva Satanei, pentru că sunteți aproape de răpire.

Copiii mei, fiți demni de această chemare, fiți copii ai Celui Preaînalt, renunțați la ispitele lui Satan! Îngenuncheați în fața Crucifixului și cereți iertare pentru păcatele voastre, astfel încât Isus să vă poată ierta și să vă ia cu El.

Veniți, stau aici cu voi pe acest deal sfânt, îmi împreunez mâinile cu mâinile voastre și vă călăuzesc în rugăciunea acestui Sfânt Rozariu.

Nu vă pierdeți, nu intrați pe cărările întunecate, nu abandonați calea Luminii.

Vă binecuvântez din nou, copiii Mei!

În numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin

https://colledelbuonpastore.eu/2024/09/02/sarete-presto-rapiti/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu