vineri, 6 septembrie 2024

MESAJELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS CĂTRE GLYNDA LOMAX din 26, 27, 28 și 29 august 2024

Luni, 26 august 2024 – Cereți-Mi ce vreți

„Poporul Meu, v-am avertizat cu privire la ceea ce va urma. Ați citit în Cuvântul Meu sfânt cum va fi sfârșitul. Îmi doresc să vă rezervați un timp în fiecare zi pentru a vă ruga pentru cei care nu Mă cunosc, pentru ca Eu să-i pot salva și ei să evite o soartă mai rea decât moartea.

Voi spuneți că nu aveți timp, dar Eu v-am dat timp. Aveți timp pentru distracții. Aveți timp pentru conversații inutile, fără valoare, cu prietenii și cunoscuții voștri. Aveți timp pentru voi. Aveți timp pentru ei. Pur și simplu nu aveți timp pentru Mine, Cel care v-a creat și v-a binecuvântat cu tot ceea ce aveți?

Îi chem pe toți oamenii să se roage în acest timp, chiar dacă doar pentru câteva minute pe zi, pentru a putea salva încă un suflet. La fel cum am chemat pe cineva cu mult timp în urmă să mijlocească pentru a vă putea salva pe voi. Inima Mea este îndurerată de mizeria din viitorul fiecărei persoane dacă nu își oferă inima Mie.

Pentru cei care vor face acest lucru, puteți să-Mi cereți ceea ce doriți. Pentru cei care o fac cu plăcere, puteți cere chiar mai mult. Îmi doresc să conduceți mai multe suflete în Împărăția Mea. Doresc să mijlociți pentru ca Eu să-i pot salva pe mulți pe care nu-i cunoașteți. Doresc să îi salvez pe cei pe care îi cunoașteți.

Haideți copii, să lucrăm împreună. Secerișul este copt și în curând nu va mai fi timp.”

https://www.facebook.com/photo/?fbid=810021544627540&set=a.403808015248897

Marți, 27 august 2024 - Nu ați învățat să aveți încredere în Mine

„Atât de mulți din poporul Meu se numesc după Numele Meu, dar voi nu ați învățat să aveți încredere în Mine.

Ce veți face în acel moment, copiii Mei, când nu va mai fi mâncare în dulapurile voastre pentru a vă hrăni pe voi și pe copiii voștri și nici mâncare în magazine pentru a cumpăra? Ce veți face? La cine veți striga după ajutor?

Nu va fi nevoie să plângeți în acel timp pentru cei care merg cu Mine acum, pentru că Eu îi voi hrăni. După cum cred, așa va fi cu ei.

Dar cum rămâne cu voi?

Copiii Mei, nu mai aveți timp să învățați să credeți în Mine pentru tot ce aveți nevoie. Timpul marilor lipsuri vine peste voi foarte curând și va fi inaugurat rapid. Nu va mai fi timp atunci.

Cereți-Mi să vă învăț acum.”

https://www.facebook.com/photo?fbid=810640851232276&set=a.403808015248897 

 Miercuri, 28 august 2024 - Ca nimeni altul

„Știți cum îi învăț pe copiii Mei să aibă încredere în Mine? Le dau o nevoie pentru care să aibă încredere în Mine. Le permit să fie într-o nevoie suficient de mare încât doar Eu să îi pot ajuta.

Apoi îi învăț prin Cuvântul Meu că voi fi mereu acolo, îi voi îndruma și le voi purta de grijă. Că pot avea încredere în Mine ca în nimeni altul, pentru că Eu sunt ca nimeni altul.

Călătoria de a învăța să aveți încredere în Mine este o provocare, dar este minunată, pe măsură ce învățați că Eu sunt cine spun că sunt. Voi face ceea ce spun că voi face.

Și o voi face pentru voi. Aveți încredere în Mine.”

https://www.facebook.com/photo?fbid=811236287839399&set=a.403808015248897

Joi, 29 august 2024 - Recompense foarte mari

„În acest timp, îi voi răsplăti pe unii dintre copiii Mei sârguincioși care și-au luat crucea pentru a Mă servi. Cei care au dat totul și nu au cerut nimic în schimb. Cei care au renunțat la propriile vise și dorințe și au suferit mult de dragul Numelui Meu au în vedere recompense foarte mari.

I-am chemat pe copiii Mei să își ia crucea și să Mă urmeze. I-am chemat să fie dispuși să renunțe la orice este necesar pentru a Mă sluji.

Unii au făcut-o. Majoritatea nu au făcut-o.

Pentru cei care au făcut ceea ce le-am cerut, recompensele vor fi extrem de mari. Ei știu că au recompense mari în ceruri. Dar Eu doresc să-i răsplătesc și pe pământ, pentru ca bucuria lor să fie deplină în acest timp.

Toți cei care Mă slujesc cu toată inima lor vor primi recompense mari în acest timp.”

https://www.facebook.com/photo?fbid=811849831111378&set=a.403808015248897

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu